Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 19
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca.b Natalia, si Stefan face de 3-4 ori pe zi…in conditiile in care nu mai papa nici un fel de frut in afara de banana iar cerealele serezuma la orez…la fel de pleasca… Anca si Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan Povestea Nasterii |
Si Andrei face exact la fel . Si eu eram ingrijorata, Bogdan fiind de felul lui un constipat
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ginnette spune:
| citat din mesajul lui danonique .....Dr ne-a intrebat daca vrem sa aflam sexul copilului sau daca preferam sa fie o surpriza la nastere.M-am gandit la Laura Ioana dar nu am putut rezista sa nu stiu ce se ascunde in burtica.E un BAIETEL! Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 13+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
felicitari!!!
- wow, ce "abilitati" de mama omida am Oricum, sa fie sanatos si norocos.
Ce bine ca Vanessa s-a integrat; mereu ma gandesc laea, poate si pt ca eu am suferit la gradi si sunt mai 'sensibila' la subiectul asta. Si eu ma gandesc s-o dau pe buburuza, dar nu mai devreme de 2 ani juma'te.
Iar, Albertino, se comporta "normal" - mai greu pt tine, acum, sa-l iei in brate. Bravo lui ca merge sustinut!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
danonique spune:
ANCA
,LALA D
.Eu va las ca trebuie sa fac putina curatenie si apoi ma bag in pat pana la 5 cand trebuie sa o iau pe Vanessa de la gradinita.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
13+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
ginnette spune:
| citat din mesajul lui LaLa_20 Roxana cred si eu ca da,dar primul carucior este foarte mare si foarte greu(12 kg) al doilea era sport dar si asta era greu(10 kg)zic era ca l-am vandut,al treilea l-am luat ca mi-a placut tare mult dar l-a terminat grasana e plin de pete si in plus daca ii faci un vant se face bucatele,so eu acum ma chinuiam cu primul carucior 12 kg + 10 ale Biancai + bagajele vreo 3 kg si daca mai faceam si ceva cumparaturi eram coapta cand ajungeam acasa,nu am decat 2 etaje de urcat dar chiar nu ma mai descurcam si asta care l-am luat este mega usor...ce roman am scris... Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii![]() Printesa mea ![]() Bibi se face mare!![]() UITE CINE VORBESTE!!! In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
aaa, pai de fapt n-aveai decat 2, din care unul greu - stiu cum e, si al meu are 14kg, dar noi stam la curte (si tot fac haltere cand il bag in portbagaj) - deci era necesar!
Biencutza dolofana - nu mai zice ca-i grasa, ca nu e!Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ginnette spune:
| citat din mesajul lui anca.b Shose, merci de urari. Sper sa treaca repede si cu bine. E doar un an masteru’, ca eu am terminat facultatea de mulrisor…am facut 4 ani…si anul asta e ultimul in care mai puteam opta pt un master de un an. La cel de doi ani nu m-as fi inhamat… LauraI, bravo pentru dintzoci! Cred ca Theea e cea mai dintzoasa bebelina de la clopotei! Roxana, nu am vorbit inca cu Ramo. Nu stiu nimic de ei. Sper din tot suflatul ca sint bine…nu am nr ei de tel si am intrat si pe contul comun, insa nu am gasit date de contact... Ema, ![]() Natalia, si Stefan face de 3-4 ori pe zi…in conditiile in care nu mai papa nici un fel de frut in afara de banana iar cerealele serezuma la orez…la fel de pleasca… Dana, ce frumos! Felicitari! Am zis eu ca va fi baietel! Anca si Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan Povestea Nasterii |
Off, si eu sper sa fie bine Razvi ...
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
ginnette spune:
Am plecat acasa, s-o "aerisesc" pe buburuza;

!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
nemary spune:
Honey, eu abia acum am reusit sa intru si sa citesc postarea ta. poate ar trebui sa insisti mai mult sa doarma AJ in patutul lui. Daria a dormit cu noi in pat pana pe la 3 luni si intr-o seara am zis sa incerc sa o culc singura...si a mers.
Cati, ce-mi place poza asta http://www.dropshots.com/CatiM#date/2008-07-12/13:43:36
LalaD
super tare povestea.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui ginnette Off, si eu sper sa fie bine Razvi ... Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza |
Da si Razvi si Sara si Stefania !!!
Fetelor sper sa fie bine clopoteii, intrati si dati-ne niste vesti

Si Miri cu mamica ei

Uffff.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui ADRIANKA Ei, pana sa se prinda d-na Adriana cum e cu pusul pozelor....normal ca nu mi-a iesit din prima. Ia sa vedem din a doua..Pupici Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007) www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi |
Mami ce frumos poate sa fie, chiar ca are ochii ca marea

http://www.flickr.com/photos/30939036@N03/2899748836/in/photostream/
Superb

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
honey79 spune:
Zuzele si-ai lor clopotei.
In primul si-n primul rand, vreau sa te felicit Dana, pentru samburelul baietel din burtica.Lasa curatenia si,stai in pat si te odihneste.
Elle... pe tine vreau sa te intreb cat ai dat pe tarcul colorat din plastic? Si..cat de multumita esti de el? Am decis ca trebuie sa ii luam si noi asa ceva lui AJ, darne cam sperie pretul : metalic e pe la $ 70 , iar de plastic, am vazut intr-o revista la $119.
Noi avem 7 lunite, suntem un lungan... desi mami si tati nu ne-a masurat/cantarit pe 21 ( ca sa notam in "jurnal") ,si suntem tot stirb,dar ne ajutam de degetele sa formam "cuvinte".
Mai nou, striga "Dida" cand vede pisica.
Refuza cu incapatanare sa zica "mama"...in schimb, are recital cu " ta-ta-ta-ta-da-da-da-da-ta-ta-ta".
Si multe alte silabe..."ghe" " baba" "bi",etc.
Acum doarme. Dupa ce mi-a dat desteptarea la 6. El a adormit din nou. Eu nu. Ohhh well.
In alta ordine de idei.... nu sunt supi... doar ca... fusei un pic dezamagita sa vad ca nimeni nu m-a bagat in seama, all day yesterday.
Va pupic dulcic si va imbratosez strans.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali

Stefan (13.01.2008)
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea