Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (115)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Vali a crescut parul la pisica ? Parca o tunsesi candva.
Pup vorbaretul mic si dulce

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Multam fain de compliment,Lala..Nu-ti spun ca Andrei al tau imi este la inima de mult, este atat de istet si vioi, stiu ca tu ziceai ca cel mare a fost precoce, ca cel mic e "normal"..well..then, ai doua mici genii in casa...

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Fetelor, exista siropul de tuse Actifed in Romania? Aici mi l-a recomaandat medicul, dar am citit prospectul, si zice ca nu e recomandat copiilor sub 2 ani..A zis sa-i dau doar 1,25ml.I-am dat aseara, si azi cand am fost in pauza de pranz acasa(de fapt, la bunici, unde sta cat sunt eu la serviciu),era mai bine, dar tot cu mucisori in nas....nu ma lasa sa-l aspir de nici o culoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

O SA AVEM UN BAIETEL!!!!!!! FELICITARI ,DANA!!!!!! ne dai voie sa fim toate mamicile lui?

roli, matei a dormit cu mine in pat doar 2 nopti de pe la 1-2 noaptea. din cauza de dinti. si va continua sa doarma pana ii trec durerile daca asa se simte el bine. si daca cumva va dormi cu mine in pat pana la scoala ,ei bine,asta sa fi cea mai mare problema a lui.cat despre lasat sa planga, am mai spus-o cand s-a vb despre"dresaj",niciodata nu am sa il las sa planga.

mai fetelor, am un copil asa rezistent. roade ca soricelul tot ce gaseste ,si doar maraie putin ,dar nu cere in brate,cel mult vrea sa stea mai mult la san. deja un coltisor de dinte zgarie,cred ca ii vor iesi repede.

ati vazut pozele adrianei? wow, ce ochi poate sa aiba voinicil tau adriana. te topesti daca se uita la tine. sa fie sanatos

Matei-Florin 24.01.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
IN CONCEDIU CU COPILUL
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Noi cred ca declaram greva foamei!
Am inteles ieri ca nu a papat ca nu ii place spanacul si isi face greata de la galebnus.
Azi are felul lui preferat morcov+porumb+vita din borcanel. Si papam in reluare: 2 lingurite, tragem de zor din suzeta iar rugaminti, cantecele etc.!!!!
WE imbracat in alb azi si e plin de pete portocalii... ai zice ca s-a infruptat de zor din legume, ca a facut baie in ele.
Alta data ziceam AM! si deschidea gurita autmat. Acuma nu as avea loc nici sa strecor o foaie de hartie in dunga printre buzele lui inclestate.
Si vreau sa iesim in sf azi afara pana nu incepe sa ploua si el nu vrea sa pape....ii fac iar gris?

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Si a papat.... aproape 1/2 portie de gris (cereale). UF! Poate sa nu ii mai placa dintr-o data legumele?????

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Cesk si biencuta a avut un episod din asta a durat o saptamana si apoi brusc nu mai puteam sa-i iau castronu din fata...
Ai incercat legume in maestec cu iaurt?sau smantana?BOrs?Acuma nici nu stiu ce papa el...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

A el manaca numai borcanele?Nu-i plac cele facute de tine?Scuze daca ma bag si eu ca...

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

Mergi la inceput

Ceska,cand al meu nu vrea sa manance anumite combinatii de legume...ii dau un pic de branza topita care ii place la nebunie, si apoi, pun pe lingurita un picut de branzica si un pic din borcanel si asa mananca, pentru ca simte gustul branzicii prima data

Mergi la inceput

Adriana...nu te supara ca intreb da nu sunt mici pt branza topita,sau au voie deja?

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

Mergi la inceput