Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (115)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Lala, nu stiu sa-ti spun, stiu doar ca doctorul lui, cand mi-a zis sa incep si cu putina branzica, am intrebat de care...el zice ca sa-i dau "vaca ce rade", acum stiti despre ce e vorba, dar ma gandeam sa nu fac reclama e buna..si am incercat..i-a placut...nu-i dau f mult..acum sper sa nu fi facut vreo boacana..ca adevarul e ca sotul meu e pe post de traducator cand ne ducem la dr...de fapt eu inteleg cat de cat greaca, dar nu vorbesc foarte bine..

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

A daca a ziz docoru inseamna ca stie el,da cum vaca ce rade?asa ii zice?scuze daca sunt eu mai

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

cred ca e aia "la vache qui rit", era si pe la noi cand eram eu mai mica. O mai fi si acum, nu mai stiu. E cam sarata si cam procesata dar banuiesc ca ii dai putina.Camelia si Laura (06.02.2008)Mergem

Mergi la inceput

nu esti tu, sunt eu, era vorba de "la vache chi rit",marca aia de branza topita, dar zisei sa traduc, sa nu fac reclama...

Mergi la inceput

nu esti tu, sunt eu, era vorba de "la vache chi rit",marca aia de branza topita, dar zisei sa traduc, sa nu fac reclama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Dana FELICITARI PENTRU BAIETEL,ma bucur ca nu sunt probleme de cerclaj si te rog sa ai grija de tine,ma bucur ca te ajuta mama si mai las-o pe ea sa ridice la cei mici ,acum important e bebe din burtica
asa eram de curioasa de ce va fi

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Lala_D, help..sau fetelor care ati mai cumparat de curand tetina ortodontica de la NUK cea pt. hrana solida M2 (cu orificiu in forma de cruce)...de unde se poate cumpara din Bucuresti? De la ce farmacie? Am nevoie de informatia asta, please...

Nemary ! Thanks!

Danuta, felicitari pt. baietelul din burtica! Sa fiti sanatosi amandoi! Chiar, ai grija maxima de tine! Ma bucur de Vanessa ca este acomodata cu gradi deja..

Honey !

Adriana, wow! ce baietel frumos ai! Sa fie sanatos, sa creasca mare!

SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Cred ca este un prag, o etapa ceva, iarasi, la bebelusii nostri..Matei nu mai vrea sa manance fructele de dimineata...ma..da' nu stiu ce are..chiar ma lasa nervii..nu inteleg de ce nu poate manca si el ca alti copii..macar sa-l vad ca mananca primele 50 grame bine si apoi ca incepe sa faca mofturi..dar el face mofturi de la prima lingurita..asa ma enerveaza...ca-mi vine sa sparg tot pe aici...

SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui cati_magureanu

Lala_D, help..sau fetelor care ati mai cumparat de curand tetina ortodontica de la NUK cea pt. hrana solida M2 (cu orificiu in forma de cruce)...de unde se poate cumpara din Bucuresti? De la ce farmacie? Am nevoie de informatia asta, please...

Mami de Matei (13 ianuarie 2008)
SUFLET DRAG

La Help Net , la Dona, la Sesiblu sau Centrofarm.
Eu numai in farmacii am gasit si intr-un magazin Happy Baby vis a vis de parcul Riviera, Stadionul National, Patinoar...daca stii locul .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui cati_magureanu

Cred ca este un prag, o etapa ceva, iarasi, la bebelusii nostri..Matei nu mai vrea sa manance fructele de dimineata...ma..da' nu stiu ce are..chiar ma lasa nervii..nu inteleg de ce nu poate manca si el ca alti copii..macar sa-l vad ca mananca primele 50 grame bine si apoi ca incepe sa faca mofturi..dar el face mofturi de la prima lingurita..asa ma enerveaza...ca-mi vine sa sparg tot pe aici...

Mami de Matei (13 ianuarie 2008)
SUFLET DRAG

Facem schimb de fitze si mofturi ???
Si domnul meu IT de 5 zile mi-a mancat ficatii , nu e masa fara sa imi vina sa plec inapoi la job sau de nebuna in lume

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput