Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (115)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

helloo

sa va descriu starea mea .. o maraita e eva si azi, a dormit putin, nu ii convine nimic .. cred ca ii iese si dintocul nr 2 .. asa vad eu ..si sunt varza de oboseala .. sper sa doarma la noapte.

dana felicitari!!! sa fie sanatos si sa stea in burtik pana la 40 saptamani!!

ceska nu pot sa vad clipurile .. imi baga o reclama si nu vad nimic ..

natalia in aceeasi situatie sunt si eu cu eva .. vrea numai sa mearga si numai unde vrea ea, nici ea nu sta in carucior .. imi vine sa

honey pe tarc am dat 90 euro, asta ca de fapt e unul si jumatate. ca sa fie mai mare am luat 3 si l-am facut jumi juma cu sora-mea.

adriana wow, ce ochi are puiul tau. e superb!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

caty sunt clopotei care la un moment dat isi scot o masa si bibi are demult doar 4 mese si exact masa de fructe si-a scos-o

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Salut!!!!
Ne-am intors de la Cj.A trebuit sa ramanem peste noapte acolo ca i-au facut iar analize de sange si urocultura+ un ecograf la rinichi.
Vestea buna e ca nu are nici o malformatie la rinichi, deci nu de acolo se face infectia urinara.
Azi i-au luat urina cu sonda pt ca la urocultura a iesit o suprainfectie care zice doctorul ca nu e sigur ca e infectie urinara, se poate sa se fi contaminat proba la colectare, asa ca mai sigur e sa ii ia cu sonda si sa o repete.
Maine o sa imi spuna rezultatele, da prof zice ca dupa cum o vede el o sa iasa negativa, sper sa fie asa.De fapt ma gandesc ca nu are cum sa ii asa iar pt ca abia l-am tratat de una.
De frenu lingual a zis sa nu ma leg ca nu are nimic si ma ales nu trebuie operat cum mi s-a spus aici.
La putzuca are un pic de fimoza si a zis ca e f posibil ca ea sa fie cauza infectiilor repetate.
Revin

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ramona sunt vesti bune , yuppy !!!

LaLa al meu face mofturi si fitze la toate mesele

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

CAPITOL NOU!

elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui cati_magureanu

Cred ca este un prag, o etapa ceva, iarasi, la bebelusii nostri..Matei nu mai vrea sa manance fructele de dimineata...ma..da' nu stiu ce are..chiar ma lasa nervii..nu inteleg de ce nu poate manca si el ca alti copii..macar sa-l vad ca mananca primele 50 grame bine si apoi ca incepe sa faca mofturi..dar el face mofturi de la prima lingurita..asa ma enerveaza...ca-mi vine sa sparg tot pe aici...

Mami de Matei (13 ianuarie 2008)
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

welcome to the club sparge orice dar nu copilusa treaca si nu mai pomeni cuvantul prag ca imi spar eu capu ca o tinem tot din prag in prag nu nimerim nicicum usa

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui cati_magureanu

Cred ca este un prag, o etapa ceva, iarasi, la bebelusii nostri..Matei nu mai vrea sa manance fructele de dimineata...ma..da' nu stiu ce are..chiar ma lasa nervii..nu inteleg de ce nu poate manca si el ca alti copii..macar sa-l vad ca mananca primele 50 grame bine si apoi ca incepe sa faca mofturi..dar el face mofturi de la prima lingurita..asa ma enerveaza...ca-mi vine sa sparg tot pe aici...

Mami de Matei (13 ianuarie 2008)
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Facem schimb de fitze si mofturi ???
Si domnul meu IT de 5 zile mi-a mancat ficatii , nu e masa fara sa imi vina sa plec inapoi la job sau de nebuna in lume

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

SU TU BRUTUS???eu credeam ca tu nu ai belele de genu asta doc

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Stoisor da ce credeai ca sunt scutita ??

PS : vezi ca avem capitol nou !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput