Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 18
LaLa_20 spune:
Dana si eu si eu iti sunt alaturi si te admir sincer!Si ma bucur ca deja ai simtit primele miscari ale lui bebe...

Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
danonique spune:
Am fost la dr si nu am nevoie de cerclaj.In schimb trebuie sa fiu foarte atenta sa nu fac efort si nu am voie sa imi mai ridic puiutii in brate.Va fi cam greu sa nu ii iau in brate dar trebuie sa ma gandesc la gandacelul din burtica.Am noroc de mama care ma ajuta enorm.Dr ne-a intrebat daca vrem sa aflam sexul copilului sau daca preferam sa fie o surpriza la nastere.M-am gandit la Laura Ioana dar nu am putut rezista sa nu stiu ce se ascunde in burtica.E un BAIETEL!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
13+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
LaLa_20 spune:
Roxana cred si eu ca da,dar primul carucior este foarte mare si foarte greu(12 kg) al doilea era sport dar si asta era greu(10 kg)zic era ca l-am vandut,al treilea l-am luat ca mi-a placut tare mult dar l-a terminat grasana e plin de pete si in plus daca ii faci un vant se face bucatele,so eu acum ma chinuiam cu primul carucior 12 kg + 10 ale Biancai + bagajele vreo 3 kg si daca mai faceam si ceva cumparaturi eram coapta cand ajungeam acasa,nu am decat 2 etaje de urcat dar chiar nu ma mai descurcam si asta care l-am luat este mega usor...ce roman am scris...![]()
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
danonique spune:
LALA imi pare tare rau pt problemele pe care le ai.Sper sa iti treaca supararea.Pupici celor doua frumoase!
poze albert
LaLa_20 spune:
Dana...felicitari pt bebe baietel...chiar aveam eu asa o presimtire ca e baietel,chiar daca nu m-am exprimat...

Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
ceska777 spune:
Danonique,
felicitari pt al doilea baietel! Aveti deja nume?
Am o imagine in minte: peste vreo 4-5 ani baietii tai fugarindu-se prin casa iar domnisoara Vanessa incercand sa ii potoleasca. Va fi greu dar si ffff frumos. Felicitari!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
danonique spune:
ROXANA
.VANESSA s-a acomodat la gradinita si,desi tot mai plange putin cand o las,pare foarte incantata.A invatat deja multe cuvinte in franceza,canta si gesticuleaza acasa ca la gradinita.In fiecare zi imi aduce desene sau colaje.Educatoarele spun ca mananca binisor si ca totul e ok.Sunt foarte bucuroasa ca nu am asteptat varsta de 3 ani si ca am dus-o mai devreme.ALBERT e un lenes alintat.Vrea tot timpul in brate.Nu merge de-a busilea dar merge sustinut de manute.O adora pe Vanessa dar ea nu prea are rabdare cu el.Pupici printesei tale!
poze albert
anca.b spune:
Shose, merci de urari. Sper sa treaca repede si cu bine. E doar un an masteru’, ca eu am terminat facultatea de mulrisor…am facut 4 ani…si anul asta e ultimul in care mai puteam opta pt un master de un an. La cel de doi ani nu m-as fi inhamat…
LauraI, bravo pentru dintzoci! Cred ca Theea e cea mai dintzoasa bebelina de la clopotei!
Roxana, nu am vorbit inca cu Ramo. Nu stiu nimic de ei. Sper din tot suflatul ca sint bine…nu am nr ei de tel si am intrat si pe contul comun, insa nu am gasit date de contact...
Ema, 
Natalia, si Stefan face de 3-4 ori pe zi…in conditiile in care nu mai papa nici un fel de frut in afara de banana iar cerealele serezuma la orez…la fel de pleasca…
Dana, ce frumos! Felicitari! Am zis eu ca va fi baietel!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
danonique spune:
CESKA eu mi-am facut testele pt aflarea sexului si imi iesea fetita asa ca nu ma asteptam la un baietel si inca nu m-am gandit la nume de baietel.Pt moment nu am nici o idee.Pupici frumosului pletos!
poze albert
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique Am fost la dr si nu am nevoie de cerclaj.In schimb trebuie sa fiu foarte atenta sa nu fac efort si nu am voie sa imi mai ridic puiutii in brate.Va fi cam greu sa nu ii iau in brate dar trebuie sa ma gandesc la gandacelul din burtica.Am noroc de mama care ma ajuta enorm.Dr ne-a intrebat daca vrem sa aflam sexul copilului sau daca preferam sa fie o surpriza la nastere.M-am gandit la Laura Ioana dar nu am putut rezista sa nu stiu ce se ascunde in burtica.E un BAIETEL! Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 13+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
FELICITARI Dana pentru baietel , ce frumos

Sarcina usoara si ai mare grija de tine

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze