Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 17
ginnette spune:
Natalia, mie-mi place s-aud ca e activa Little Fanny.
A mea nu se ridica in picioare; cred ca ne paste o vizita la dr 

!
Adela face cam de 3 ori kk, sub forma de masline (unul) si pasta groasa (celelalte doua) - scuzati, descrierea plastica ![]()
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
roli25 spune:
Buna fetelor,
Dupa o seara mizerabila in care am facut o criza de ficat si mi-a fost oribil de rau si o noapte cu vreo 3-4 treziri ale copiilor din cauza zgomotelor infernale pe care le-au facut caloriferele care s-au incarcat cu apa, iata-ma-s ravasita, dar spre bine.
Noroc ca mama a venit devreme si mi l-a scos pe Andrei afara, care la ora 10 urla de somn ca se trezise de la 7.
A venit si femeia sa faca curat, eh parca incet incet imi revin.
Si sunt si tare bucuroasa ca am gasit cazare in Austria la ski de Revelion, ca nu mai credeam sa gasesc ceva.
Ellenuta, Lala, Shose, Doc, Ginette, Ema...sper ca n-am scapat pe cineva va multumim mult pentru aprecierile pe care ni le-ati adresat.
Acum vreau sa le zic si eu vorba Ereenei si lui Honey, fetelor nu mai dormiti cu bebeii in pat ca nu-i mai scoateti pana la scoala. Puneti-i in patuturile lor chiar daca vor urla, va tine chinul cateva zile, maxim o saptamana, in prima noapte vor urla mai mult, apoi din ce in ce mai putin. Dati-le ce le e lor drag (suzeta, o jucarie, o paturica..), va duceti din cand in cand si le vorbiti, le spuneti sa faca nani, ca e noapte, etc, sa nu creada ca sunt parasiti, dar trebuie sa rezistati cu stoicism la cateva nopti de urlete pentru ca apoi sa faca nani la ei in patuturi.
Anca Diana imi pare tare rau ca te chinui cu bebe Calin, eu nu zic sa-l intarci, merita lapticul tau, dar trebuie sa renunti la alaptatul de noapte definitiv. Cu riscul acelorasi fel de urlete de care le-am povestit fetelor mai sus. Asa am patit cu Marc. Ii oferi ceai, apa, si dupa cateva nopti de urlete isi va da seama ca nu merita sa se trezesca daca nu primeste lapte. La varsta asta nu mai au nevoie de hrana noaptea. Se trezesc doar din obisnuinta si alint.
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
EliaElia spune:
Si Laura face kk de vreo 3 ori pe zi, la ea cel de la masa de legume fiind mai moale, zic eu ca de la uleiul de masline.Roli, imi pare rau! Vai ce crize de bila am avut la viata mea! De vreo 3 ani n-am mai avut dar nici excese n-am mai facut, adica ma feresc de prajeli ca de naiba doar cuptor, gratar sau fiert. No-spa nu pot sa iau ca-mi scade tensiunea, anghinarea sa traiasca, m-a pus pe picioare!Camelia si
Laura (06.02.2008)Mergem
emabucuresti spune:
Am pus si eu carnea apoi si legumele la steamer, astept sa se faca papa.Mi-am mai amintit ceva
AncaSoare sanatate multa baietelului si sa stii ca mi-ar placea sa fie si mama asa mai voluntara, ca a ta, dar ea e mai panicoasa. Nu a vrut sa va strice weekend ul si cred ca bebe e bine, nu foarte racit, asa-i?
Natalia, daca ii dai fructe simple sau cu cereale, astea scot pe bebe afara una doua, si moale moale. Eu ii pun branzica si iese mai legat.Si la noi masa de legume iese legata dupa digestie, iar gustarile, unde predomina fructele, iaurtul si cerealele, mai moi.Dar branza si banana le mai leaga. Am studiat problema deoarece cand eram stresata ca nu asimileaza si facea des kk, am cautat solutii sa asimileze mai bine, si am realizat ca ii dadeam fructe ce faceu purgatie cam rapida, gen piersici,pere, prune. Pup fetele frumoasele!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
Anca.Diana spune:
buna ziua!!
multumesc de sfaturi, nici nu stiu pe care sa l iau! aseara am muls si am incercat intr un biberon laptele meu cu cereale, in altul lapte praf simplu - milumil. dupa baita am incercat timp de o ora. laptele meu cu cereale l a refuzat categoric, din milumil mai lua cate o gura, 20 de ml intr o ora. ii picau deja ochii de somn, era hotarat sa se culce nemancat decat sa bea laptele ala asa ca am renuntat si tot la san a ajuns. azi noapte s a mai trezit de vreo 5 ori pentru san. la 8 dimineata a papat san ultima oara. la 11 a papat vreo 150 g de piersica cu banana. ura! am depasit limita de 100! in rest i am dat ceai de tei.
roli, eu cred ca lui chiar ii este foame cand se trezeste. suge serios, goleste bine sanul si se culca la loc. nici nu mananca destul in timpul zilei. cred ca asta i problema. o sa fac tot posibilul sa l fac sa pape mai mult ziua sa vad ce se intampla.
m am hotarat sa incerc in fiecare seara sa i dau lapte praf. intr o zi poate va accepta... ieri 20 de ml, azi poate 30 ml.. treptat sper sa reusim. nu sunt pregatita sa l intarc brusc.
daca o sa pape mai mult in timpul zilei si nu o sa ma mai trezeasca noaptea decat max de 2 ori, sunt dispusa sa ii mai dau san in continuare.
am vazut ca vorbeati de uter retrovers. si eu am uter retrovers. am aflat asta numai dupa ce am ramas insarcinata. am citit pe undeva ca potizia capra si din picioare favorizeaza fertilizarea in cazul uterului retrovers. :)) nu intru in detalii, dar pot zice ca a fost valabil in cazul meu :))
ema, nu stiu cand mai ajungem. nu prea ma aventurez departe cu el cand mergem cu caruciorul ca daca incepe cu recitalurile mi e greu sa l car pe distante mari. poate venim intr o zi cu masina! carmen mai vine?
roli25 spune:
Natalia, dar ea face kk diferit fata de cum facea pana acum? Uite la mine Marc era mai kkcios ca sa zic asa, facea de 3-4 ori pe zi moale, chiar flescait, si asa face si acum dar numai odata pe zi, in timp ce Andrei de cand s-a nascut face tare, cateodata mai pastos, doar odata, maxim de 2 ori pe zi. Poate nu are probleme cu buritca, poate asa e felul ei, are tranzitul intestinal mai rapid. I-ai dus o coprocultura?
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
cynthia_ spune:
Salutare!!!
Suntem in aceasi situatie la dinti ..am avut o noapteee
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana Salutare, zuzici ![]() Aproape toata ziua am fost conectata la forum, dar nu am putut sa bag un ochi, macar! Asta e, nu o mai pot lasa nesupravegheata si nici nu sta locului Ereena, stiu ca Alinusca s-a contrat cu cineva pe forum (nu retin faza) si s-a retras. Dana felicitari pentru primii fluturasi din burtica! Si eu am simtit-o pe Thea la 12 sapt si 3 zile. Doamne ajuta sa fii bine si sa nu fie nevoie de cerclaj.Ramonab bafta multa la control cu puiutul tau. Asteptam vesti![]() Felicitari clopoteilor viteji care s-au ridicat pe piciorusele lor si felicitari proaspetilor dintosi ![]() Ereena, am murit de ras la faza cu steriletul si farmacista ![]() Nici nu mai stiu ce-am mai citit, asa ca va pup si fug la somn ![]() Aaa era sa uit: ne-a iesit al 7-lea dintisor (jos incisivul lateral dreapta) si al 8-lea se simte deja agatand (tot jos, cel din stranga) Din acest motiv se cam plangaceste noaptea (azi noapte cred ca a plans de vreo 10 ori ) sper sa iasa si asta mai repede, pe urma vine iar o perioada de pauza (are gaza mea ~ luna si dintele Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Sarcina 2007 Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria Atat sunt de mare ![]() Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai |
LaLa_20 spune:
HEllo!Sunt bine dispusa!!!
Sotu s-a dus la mami lui sa se planga de patanie ca sa-i dea bani sa plateasca asa cum face ea de obicei...dar o sunasem inainte si ii spusesem ca daca are curaj sa-i dea macar un leu prima infatisare a divortului e pe 20 octombrie(defapt nu mai stiu exact,da nu conteaza)si i-a zis ca nu sunt hotarata daca divortez sau nu...
Si mami i-a zis ca e baiat mare sa se descurce!!!Sotu e inca in stare de soc,si in plus tocmai ce a aflat ca i-am golit si eu cardul...
,i-am luat inca un carut lui Bibi(dabia al 4 lea la numar)
si ceva hainute de iarna!
Ce bine ma simt...![]()
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
danonique spune:
Buna!M-au emotionat foarte tare mesajele voastre si recunosc ca nu ma asteptam ca atat de multe mamici sa fie alaturi de noi.ROXANA,EREENA,GRATIELA, SHOSE,CYNTHIA,ANCA,STOISOR,NEMARY,ROLY,DOCDECAP,LAURA I,CATI M va multumesc mult!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
12+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
ginnette spune:
Lala20
- da' nu-s cam multe carucioare? intreb, nu da cu pietre 
Dana, esti bine? Ce-ti fac piticii? Vanessa s-a acomodat la gradi? Si Alberino?
LauraD, unde esti? N-ai mai postat demult?
Si Silvia(creata) ??? Si, Anandrei??
Si printzesele bolnavioare, Sara(de Simona) si Stefania (de alinatudor)???
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Din acest motiv se cam plangaceste noaptea (azi noapte cred ca a plans de vreo 10 ori
) sper sa iasa si asta mai repede, pe urma vine iar o perioada de pauza (are gaza mea ~ luna si dintele