Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (115)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Doculet iti serveste fata un fervex si o vit C??si o pijamaluta si un rasfat mic??eeee cum suna,ti mai bine asai?
Honey eu chiar am vazut pozele si mes tau dar imi cer iertare nu am zis nimik,aveam o stare de cacao,daca ai citit ai vazut si nu am raspuns ,nu stiu de ce ,ierti neserioasa?

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Gata s-au incarcat filmuletele....http://community.webshots.com/album/567516842waWYAT

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)

www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Tocmai am revazut filmuletele puse pe you tube in aprilie... Doamne ce mic era.... 3,5 luni si incepea sa isi "dezlege" limba. Oare o sa ii pot opri debitul verbal mai incolo? Vai de urechile mele.... Macar sa spuna lucruri interesante, nu? Sper!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Ellesi eu am facut o data treaba aia,erau 5 ore de la masa trecuta si ea in o ora o beut 30 ml si simteam ca mi se face rau de nervi ,mi se strica laptele in sticla si ea nu vroia si pace erau deja 6 ore si ea nu si nu si cand i-am tras 2 peste cur ......am plans ca proasta dupa de nu imi puteam reveni ,si ea o plans ca o socato reactia mea,am jurat ca nu o mai ating,ea so speriat de gest nu ca ar fi simtit ceva ,sunt sigura de asta dar nu mai fac,iesi si laso balta si burduseste o perina ,asa fac eu de atunci cand simt ca nu mai pot.....asa te intelegde nu iti dai seama

Sara Ioana 15.02.2008

ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ceska, genial e Benji, mai ales in filmuletul 'dimineata' unde vorbeste

Ali(stoisor), nu esti bleaga; eu as putea sa spun ca esti prea bine crescuta pentru societatea necivilizata in care traim; e-adevarat insa, ca lumea profita de oamenii educati si e bine sa fii mai "din topor" in ziua de azi.
fata si nu mai te subaprecia; eu am un principul: de ce sa spun eu despre mine, ca sunt "asa si pe dincolo" - sa-mi afisez defectele; in felul asta as atrage si dispretul celorlalti; dak eu n-am o parere buna despre mine, altii nici atat.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Ceska, genial e Benji, mai ales in filmuletul 'dimineata' unde vorbeste

Ali(stoisor), nu esti bleaga; eu as putea sa spun ca esti prea bine crescuta pentru societatea necivilizata in care traim; e-adevarat insa, ca lumea profita de oamenii educati si e bine sa fii mai "din topor" in ziua de azi.
fata si nu mai te subaprecia; eu am un principul: de ce sa spun eu despre mine, ca sunt "asa si pe dincolo" - sa-mi afisez defectele; in felul asta as atrage si dispretul celorlalti; dak eu n-am o parere buna despre mine, altii nici atat.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

multumesc ,dar am nunai si numai de pierdut

Sara Ioana 15.02.2008

ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna fetelor,
Anca felicitari pt masterul inceput!

Grati multumesc pt raspuns!

Shose . vazusem eu in pozele voastre tarc, deci asa doarme si Iulia. Mie imi place f mult ideea de tarc dar in cele cateva sapt pana se ridica bb vad si utilitatea patutului cu gratii.

AncaDiana intr-o situatie oarecum similara am fost si eu cu trezirile lui bb noaptea de cand s-a nascut pana acum cateva sapt.
Am inceput sa-i dau bibe deoarece chiar nu ii mai ajungea tzitzi si se trezea ca un nou nascut, cum spuneam. A fost greu sa trecem la bibe, s-a intarcat total cu ocazia asta, dar acum are trei mese de cca 200 ml pe noapte si incepe sa mai puna pe el ca stagnase 2 luni la 9 kg. Eu nu te sfatuiesc nicicum ca tare am fost frustrata cand am vazut ca n-a mai vrut de loc tzitzi, ca ceva-ceva mai aveam, doar iti spun care a fost experienta mea. cand mai vii cu Calin in parc pe unde ne-am intalnit? Pupicei!

Roli ce blondini de revista ai!

Docdecap sanatate multa! Cu tzitzi asa facea si Milan cand s-a intarcat, acum cca o luna.Cred ca era suparat ca nu-i veneas suficient lapte, asa ca nu mai dorea de loc. Puneam si eu in bibe si ii dadeam.

CatiMagureanu multumim mult! Cu papa uite ca ai gasit solutia, poate vrea baiatul sa i-o si condimentezi cumva!Pupicei!

Honey, Elle

grati be good!

Alinatudor ce fece papusica ta bolnavioara? Este mai bine sper, sanatate multa si va faceti bine repede!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ADRIANKA

Buna, fetele! Am pus pozici cu noi, nu multe, pentru ca vreau intai sa vad daca mi-a iesit figura, daca o sa se vada ceva..Va pup si mai revin.Sper doar ca am scapat de moderare.

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com" target="_blank">poze cu noi

nu pot sa vad pozele voastre

Sara Ioana 15.02.2008

ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Ei, pana sa se prinda d-na Adriana cum e cu pusul pozelor....normal ca nu mi-a iesit din prima. Ia sa vedem din a doua..Pupici

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salutare!

Va mai amintiti de noi??? absentam iar din lipsa de net (suntem la Oradea), din cauza de nervi cauzati de "vreau sa umblu - ce faci, stai??? PLIMBA-MA de manute"!!!! si din cauza de diaree sau cum ma-sa s-o fi numind...ufff parca nu mai scapam deloc din starea asta, bolnavioara ba una, ba alta

Mai e vreun bb care face 3-4 scaune /zi din care cel aferent legumelor e taricel, celelalte...cate o pleasca gemoasa? ca eu nu mai stiu ce sa fac, ce sa-i mai dau de mancare...toate astea dupa ce sapt trecuta ii curgea nasul si i-am dat Panadol 3 zile...oare sa-i dau sau nu Ecoflorina, voi ce ziceti?

In rest - numai de bine - merge intr-una de manute, nu mai vrea sa stea deloc in carucior, sau in fundic undeva...doar in 4 labe sau in picioare...sa vada ea tot, sa prinda tot in manute...merge pe marginea patului, chiar si de o manuta...are un consum energetic ...cred ca mai mare decat aportul adus de papica, asa ca pot sa nu ma mir la sfarsitul lunii daca a pus doar 100 g pe ea...

Nu am citit nimic de joi...asa ca am de citit la greu si sper sa apuc diseara, sper ca sunteti bine si voi si clopoteii.

Am uitat sa va spun ca am fost vineri la intrunirea mea de 10 ani de la faculta si ne-am simtit foarte bine, am dansat f mult, am ras si am retrait clipele din studentie...ce bine a fost! Poze voi pune dupa ce ajung la Cluj, ca n-am cablul de descarcat.

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput