Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 15
Lala_D spune:
Pentru soferitele din Bucuresti :
Reguli de circulatie
Cum sa conduci masina ca un bucurestean. (trebuie sa uiti tot ce ai invatat la scoala de soferi - daca ai facut-o):
I. Oprirea si stationarea
Poti sa opresti unde vrei si sa stationezi cat vrei, cu conditia sa:
a) nu fie vreun politist prin apropriere
b) sa pui luminile de avarie, daca ai chef. Daca nu ai chef, se tine cont numai de punctul anterior.
II.Prioritatea
In Bucuresti exista urmatoarele tipuri de prioritate:
a) prioritatea de dreapta (optionala) - se aplica numai in cazul in care tu esti cel care vine din dreapta
b) prioritate de tramvai
c) prioritate de camion
d) prioritate de taxi
e) prioritate de smecher. Prioritatea de smecher se obtine prin unul din procedeele "ia-i fata", "baga-te cu tupeu", "taie-i calea" si "ia mai da-l dracului, ca n-o sa stau aici toata ziua". Pietonii NU au prioritate niciodata.
III. Alte sfaturi la fel de utile
Daca vrei sa fii un bucurestean veritabil trebuie sa tii cont de urmatoarele recomandari privind circulatia pe drumurile publice:
* Semnificatia culorilor semaforului:
- verde - treci fara probleme
- galben - repede ca se pune rosu
- rosu - repede, ca e ultima sansa pina sa le dea drumul celorlalti.
* Daca este coada la stop si un sir lung de masini, iti recomandam tehnica "sirului shuntat". In acest scop, mergi pe contrasens pe toata lungimea cozii de masini, pana ajungi la stop si apoi in virtutea prioritatii de smecher (vezi si punctul anterior) reintri in coloana, in pole-position.
* Daca te afli al doilea la semafor, in secunda in care apare culoarea verde, trebuie sa apesi pe claxon, cat mai lung si mai insistent, pentru a-l zori pe mocaitul din fata. Un claxon viguros este expresia unei personalitati puternice deci, nu ezita!
* Daca esti prima masina de la stop si cineva te claxoneaza imediat cum se pune verde, opreste motorul, ia-ti bata de baseball (obligatorie, se tine sub scaun), da-te jos din masina, du-te la cel care te-a claxonat si sparge-i fata.
* Pe timp de noapte circula obligatoriu cu faza lunga. Poti folosi faza lunga si ziua, atunci cand mergi cu viteza.
* Daca circuli noaptea si o masina vine din fata cu faza lunga, baga-i si tu faza lunga in fata, de cateva ori, intermitent. Farurile cu halogen dau efecte atat distractive cat si psihedelice.
* Daca inaintea ta se afla cineva cu o masina care merge mai incet claxoneaza-l si baga-i faza lunga in ochi: sa se duca dracului acasa daca are masina si merge ca mortu'.
* Folositi claxonul cat mai mult, mai nervos si in mai multe tonalitati. Injura cu sete. Arata-i degetul mijlociu. Intai mana stanga, apoi ambele - in Bucuresti se poate conduce tinand volanul cu genunchii.
* Daca nu stii sa injuri, nu esti sofer. Daca nu stii sa injuri 20 de minute in sir fara sa te repeti, nu esti sofer bucurestean.
* Cand ploua, va puteti face ziua mai vesela trecand in viteza cu masina prin baltoace in asa fel incat sa improscati cat mai multi pietoni, sau unul dar bine. Daca improscati pietoni aflati in travesare regulamentara pe zebra, obtineti un bonus de stil.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
LaLa_20 spune:
Neata!!!
Nu-mi da nimeni cafea?
Lala...
mare ca m-ai bineispus de dimineata!![]()
Honey...
sa nu mai fi suparata,eu cred ca am citit mesajul tau da in minunata mea depresie nu am zis nimic...

Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
LaLa_20 spune:
Elle...
se mai intampla,am patit si eu intr-o noapte si ca bonus nu aveam nici net...lasa ca se fac ei mari...
si incep alte griji
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
LaLa_20 spune:
Nu e nimeni?!
RECORD mondial dupa ce ieri pe zi nu a dormit mai deloc,acum Bibi inca doarme de asera de la 8...si defapt cred ca tocmai s-a trezit![]()
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
ginnette spune:
Neata si un
Lalei20 pt cafea,
Am vazut poze cu ingerasii blonzi ai lui Roli; mi-au placut muuult
.
Vali(honey), acum am citit mesajul tau; nu fi suparata; uite-o
.
Lala20, acum, fapta-i consumata; dar de ce nu l-ai lasat pe el sa plateasca si sa se faca de kko, ca n-are bani sufucienti?!
A propos de uter retrovers, am o prietena care a ramas fara probleme, imediat cum au renuntzat la prezervativ; de travaliu nu stiu sa-ti spun ca are aproape 5 luni; dar sarcina decurge normal.
Ma rog, la ultimul control (ca vroiam sa va intreb si pe voi, poate ati aauzit), ecografista i-a zis ca are o brida in treimea inferioara a corpului uterin ce delimiteaza o mica punga de lichid; m-a intrebat pe mine dak-am mai auzit; ecografist ai-a zis ca nu-i grav dar nu i-a dat amanunte.
Stiti ceva?
Thea mica
pentru dintzisori; buburuza (ca si Andrei) 2 la 7 luni si de-atunci doar "bazdaci".
Ancab, bafta la invatat; las' ca te descurci; si eu am facut masterul, gravida fiind, si am zis ca am innebunit la cap, dar uite c-am terminat si-mi prinde bine.
Te-ai intalnit cu Ramo?
Azi dimineata i-am dus pipi la Cantacuzino; vineri iau rezultatul.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ginnette spune:
Mai vroiam sa zic ceva (
): Helene, stiu ca ti-e greu cu Eva, mai ales cand incepe sa faca "fitze", dar n-o mai bate, te roooog!
Eu te admir sincer, cum te descurci cu ea 24 din 24 si stiu ca-ti mai vine sa pleci pe campii, dar ea e mica si n-o face intentionat (cel putin,nu inca). Asa ca nu-i mai da la pampers (cand iti vine, balacareste-o pe socrela - satisfactie e maxima).
printesa mica.
(nu te supara pe mine
)
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
Ellenuta spune:
roxanica pai l-am balacarit pe barbate-miu .. desi saracu nici el n-a inchis un ochi .. a stat cu asta mica, a mai plimbat-o .. uff .. si mie imi venea sa
dupa ce i-am dat 2 la pampers .. habar nu are ea dar asa niste nervi aveam ..
EDIT: cum o puneam in pat, incepeau urletele .. cum intram cu ea in dormitor, iar incepeau urletele .. cum ieseam de la ea din camera incepea sa chiuie si sa rada .. era o joaca pe ea .. o singura data a mai facut faza asta .. sa aiba legatura cu paharul de COLA pe care l-am baut la ziua nasei mici???
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
ceska777 spune:
Buna dimineata,
Cati magureanu,
cred ca o sa incerc si eu cu ceapa sa il momensc la mancare... De fapt el savureaza deja ceapa verde. Daca era praz si nu il facusem cu taica-su care e neamt ziceam ca e un mic pui de oltean. O fi taica-su corespondenta germana pt olteni?
LalaD,
da, Dumnezeu e mare, bun si drept!!!!!! Am ras cu pofta, pacat ca nu e in germana sa il fac forward sotului la lucru. Poate ma apuc sa il traduc dar nu stiu daca mai iese asa savuros.
Pun acuma niste filmulete pe webshots: Benji imitand-o pe mama, apoi a o rama taras prin casa etc.
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)
www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
grati.ela spune:

tuturor sarbatoritilor acestei zile!
LalaD am ras cu pofta desi mai citisem povestea!
Honey sa stii ca si eu am citit mesajul si chiar m-am uitat la pozici sa-i mai vad mutritza lui Andrew.
Azi am restante cu studentii cei harnici. Sa fiu buna sau...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
stoisor spune:
si noi la cafea,defapt am gatat-o dar mai pun o cana si pt Lala![]()
Grati fi buna,ce te costa sa te stie lumea pe strada de "d-na aia buna"cred ca nu costa nimik,eu nu as fi fost buna pt chestii de genu asta,ctred ca erau toti in capul meu urcati
......mereu imi zice sotu ,tu pe tine te face cine vrea cum vrea ca taci , nu zici nimik,nu ripostezi ,nu te certi esti ca o planta,acum sa nu intelege-ti altceva da?
dar ca idee niciodata nu m-am certat cu xcineva si am 28 de ani,sunt extrem de moale si prefer sa fiu luata de fraiera decat sa ajung la o cearta sau sa conving ca eu am dreptate ,si nu de lene ,efectiv nu gasesc putere in mine sa imi sustin cauza si am pierdut si pierd mult in viata din cauza asta.....sunt o bleaga nu?
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM