Pepenasi de iulie-august 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Cuscra daca stiam ca o invita David pe Raluca la o prajiturica ne imbracam si veneam si cu un cadou dar cum am vazut prea tarziu invitatia ramane pe data viitoare. Foarte frumos ginerica am,sa traiasca si sa fie sanatos.
Caprioara superbe pozele.Si Raluca are o singura gropita in obrajiorul drept.Cred ca atunci cand ii vor da dintii va dispare.
Ana super haios filmuletul cu bebe.
Anna bafta maine la vaccin,sa nu simta nimic Ioana.
Va pup ca tb sa se trezeasca Raluca!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

scriu rpd,ca tb sa mi schimbe sotul pansamentul si vrea sa se culce,ca maine la 4 30 pleaca la serviciu.

SURSULA
ANKA,la multi ani cu intarziere!

SUN, iti doresc la cat mai multi ani de casnicie fericita!si noi facem pe 30 sept 7 ani de la casatorie!

CAMY,iti tinem pumnii pt maine!
MAITREYI,imi pare rau ca micuta ta nu bea lapticul,nici codrin nu sta mai bine,acum nu mai bea decat maximum 100ml la o masa.
eu azi tb sa merg la control la buc cu buba mea,dar pt ca asta mic s a trez la 3 si l a trez si pe cris,care a mai adormit la 6,la 7 n am mai fost in stare sa ma trezesc.voiam sa ma duc sg,cu microbuzul,ca n am chef sa i mai car pe copii dupa mine,i am luat o data si a fost ingrozitor.
eu alaltaieri mi am facut curaj si m am dus la dermatologie sa mi scot cele 2 unghii incarnate,m a durut anestezia f f tare,dar asta e,tb sa mi le scot ca nu mai puteam merge.cat a fost vara am umblat in papuci si nu m au incomodat asa tare,dar acum nu puteam merge cu nimic cu bot...acum inca sunt pansata si inca ma dor...
mi a promis fratele meu ca joia viitoare se invoieste el de la serv si ma duce la buc.sper sa nu aiba nimic ca mai stau o saptamana,ma cam doare si mi se pare ca iar a inceput sa miroasa fetid...

codrin e tare miorlait,nu vrea decat in brate,maine cand ma gandesc ca raman doar eu cu ei,imi vine sa mi iau campii....nu stiu ce are,dar urla intruna,i am scos banana,ma gandeam ca poate il doare burta de la ea,dar degeaba...cred ca ii ies dintii,pt ca i se simt caninii,stiu ca e devreme si ca intai ar tb sa iasa incisivii,dar am mai auzit cazuri...ii dau cu calgel,dar degeaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

ok,mai pot astepta!

rontzy,mamica lui David Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mona, si noi sarbatorim data casatoriei pe 30 septembrie: 8 ani! Da de cunoscut ne cunoastem de cand am implinit io 15 ani si acu am 33 . Of, prin cate mai treci soro . Sanatate iti doresc! Sper sa fie ok buba ta de la sold.

Tecky, merci. Cum sa dispara gropita cand dau dintii ? Ca mie imi place cu gropita... Si a mea tot in obrazul drept o are.

Io ma retrag, asa ca ca spun noapte buna!

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Tecky-pupam Ralucutza!

rontzy,mamica lui David Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Rontzy si Sursu, tocmai bine ca se intoarce si Dma sper (stiu ca e plecata din Bucuresti si are botezul weekendul asta) sa ne spuna daca al ei a sosit (leaganul) si exact cat a costat cu transportul, si daca a fost multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Laura si Dragos, La multi ani, sunteti o familie minunata! Va doresc multa sanatate, sa va bucurati de minunea luptatoare, Thea si Dumnezeu sa va sarute sufletele!

Virginia si Catalin

Mergi la inceput

Fetelor, trebe sa va spun asta: sotul acu il ajuta la lectii pe Matei Si i-a dat si sa manance . Si Ilinca inca doarme. Asa se iexplika de ce mai sunt eu pe net acuma . Da ce oi pati la noapte cu fata, sa vedem... Ca doarme de ceva vreme.

pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Ankule, da da da scrie o carte, eu as fii cea mai fericita...Subscriu la ce ai spus 100%.

Danutza, noh, mai asteptam 2 anisori si facem ginerica pentru fatuca frumoasa frumoasa

Sun-ule la muuuuuuulti ani!!!Sa va dea Dumnezeu liniste si pace in casnicie

Madule, ioi..nu stiu cum as fii reactionat

Boti, de mare porc faza din autobuz...de parca biata fetitza o facea intentzionat

Camy, bafta nebanuita maine!!!Pt ce job mergi la interviu??

Noi am adormit singurele azi, in hamac, sub portocali, cu ciripit de canari in jurul nostru...Pana la un moment dat cand ne-am trezit ca trebuia sa facem kk si n-am mai vrut sa adormim dupa

Capriiiiiiii...ce faini copii ai mai fata mai!!!

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

iar am venit tarziu acasa
va pup pe toate si nu avetzi idee cat va invidiez ca avetzi timp sa statzi cu bebeii,si eu stau cu ea,dar intre moloaze,furnizori ,angajati,vopseluri probleme si clienti si credeti-ma nu e nimik mai dureros decat sa-tzi vezi copilul cum adorme si se trezeshte de galagia din salon,sau de la usa de la intrare care face un bing!si apoi plange si parca-mi cere sa o duc acasa si ajunse acasa numai la ore de nebuni e toata un zambet cand o pun in pat si se agita de parca nu shtiu ce i se intampla!nu mai am mult...dar ma doare ca o chinui asha!voi scrietzi mesaje si eu abia citesc ca de scris mereu nu e timp!
abia ashtept sa revin ACASA

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput