Pepenasi de iulie-august 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 10
Caprioara spune:
Mada si Sursu, ne faceti sa rosim
.
la amandoua.
Sursu, sa ne spui ce faci cu leaganul, da? Ca vad ca facem gasca la comanda
.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
tiberica spune:
Caprioara, nu pot sa cred cum o alinta Matei, si e baiat, totusi. Ce zambareata e, sa ti traiasca!
Fetelor , va pun ca nu mai intru merg la baita si apoi in patut ma simt cam obosita.
bufi spune:
Daaaaaaaaaaaa stiu ca scrieti asa de mult, am reusit sa citesc si eu din urma
Sursula povestea asta cu bautul de lapte este asa de ciudata. unii zic sa nu bei ca-i faci rau la bebe, alti zic ca poti fara probleme, nici eu nu stiu ce sa fac...sunt mare consumatoare...am mai baut cate-o cana asa pe zi...dr de fam zicea ca este indicat sa beau si 2 l pe zi, insa sincer nu m-am riscat
Mada_mxm multumesc de raspuns si sfat. eu ii mai incalzesc laptele la incalzitor, mai ales daca bibe este din frigider...cand le pregatesc de cu seara sa le am pt noapte
ma gandeam sa fac bibe si sa-l tin pe noptiera insa mi-e frica ca se strica laptele si nu am de gand sa-i fac probleme
pe de alta parte as incerca sa-i pun apa care este fiarta si racita, insa parca este usor rece
am vb cu dr pediatra referitor la faptul ca ochisorul nu s-a vindecat si imi spunea si ea, la fel cum se scria pe forum, NU OPERATIE PANA LA 1 AN. sa continui sa-i pun ser de 5-6 ori pe zi si stearsa bine.sper sa rezolvam pana la urma
Bufi
ana_a spune:
Intrati pe linkul asta de you tube este bestial, musai sonor 
www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk" target="_blank">hahaha
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ
ankalaura spune:
TECK - programul Erikai este organizat doar de ea insasi! Ma mira si pe mine....
BOTI -
si sper ca nu te-am suparat prea tare... La tine e cu totul altceva, esti mamica singura, e normal ca nu te poti decurca cu 8 milioane, si in locul tau as fi decis la fel. Eu am incercat sa dau o perspectiva asupra a ceea ce poate insemna pentru un copil sensibil ruperea de mama, dar nu am mai detaliat cum s-a manifestat asta la Eliza ca nu vreti sa stiti... Plus ca as putea scrie o carte despre asta si v-as plictisi
si ca una e SA NU ITI PERMITI sa faci altfel, si alta e sa ai de ales si sa alegi serviciul.
Dar, desigur, fiecare stie cel mai bine... Unele femei sunt familiste convinse si fac in paralel "cariera" doar pentru ca TREBUIE, altele incearca sa le faca pe ambele cu aceeasi pasiune si de multe ori reusesc (sau sacrifica o parte din una), iar altele sunt carieriste, dar alea de obicei nu fac si copii...
La al doilea copil vezi lucrurile altfel, mult mai intens decat la primul, desi la primul nu credeam ca se poate mai intens de atat. Ei bine, se poate!
La al doilea stii sa vezi mult mai multe lucruri ca la primul, te bucuri altfel, poate pentru ca stii ce urmeaza...
Anca mami de Eliza si Erika
AnnaBaby spune:
Fetele, am vesti bune, am fost cu Ioana la ortoped si totul e in regula, nu e nici o problema cu soldurile si picioarusele nici nu a fost nevoie de eco, s-a uitat dr pe toate partile, a rasucit picioarele in toate directiile si e ok
Pt orice eventualitate a zis sa mai venim pe la 5 luni, dar atat.
Maine dimineata mergem la vaccin, am niste emotii!!!Sper sa fie bine si sa nu aiba efecte nasoale. In afara de supozitor cu paracetamol pt febra ce ar trebui sa mai am in casa preventiv?
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
sursula spune:
Capri,am vorbit cu leaganul,dar din pacate pana nu vine tati nu putem sa-l luam-asta inseamna maine seara-iar ei nu puteau in weekend.Asa ca ..ramane pe luni.Daca ma asteptati pana luni tare bine ar fi...ma mai consult cu tati ,ca parca nici diferenta de pret nu e asa mare si mai bine luam unul nou.
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
sursula spune:
ANNABABY-succes maine la vaccin!Ma bucur ca totul e in regula!Si la noi vine d-na dr. sambata sa ne intepe!!Brrrrr...
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
Caprioara spune:
Sursu, ok din partea mea. Rontzy, e ok si cu tine?
Cu leaganul de pe DC vezi ce model e si cat costa de nou, ca sa-ti faci o idee daca merita. Io asa am procedat, dar la vremea aia nu stiam de siteul asta unguresc. Si ia in calcul ca te mai costa transportul, vezi la informatii (e in jur de 50 ron coletul).
Tiberica, merci si
.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

25.06.2008