Pepenasi de iulie-august 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 9
kamelya spune:
pica se vad naspa pozele luate dupa picasa.email-ul meu este babymeumyk@yahoo.com
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
rontzy spune:
Sun-la cat mai multi ani fericiti!
Boti-fain tare la botez la voi
fetele frumoase-mami si garga!
Capri-vrem si noi leganutul ala din hu daca comandati ceva anuntati-ma si pe mine!
rontzy,mamica lui David Andrei
25.06.2008
dana81 spune:
Buna mamici!!!
Noi am fost la dr. si suntem sanatoase tun, ganglionii sunt normali, dispar la un an, asa ca daca va confruntati cu pb ca a mea sa nu faceti ca mine, adik sa dati antibiotic...ca cica nu tebuia, dar asta e...in restCLARITA e bine, multumesc lui DD.
MADA
multumim de compliment.
NARCISce mare e ANAIS si ce frumusete, iubita de ea..seamana cu amandoi!!!Ma mai gandesc la propunerea ta cu baietu, da grabeste-te si tu
ANKA cata dreptate ai cu crescutul copiilor cat de importanmt e fiecare moment langa ei...
SUN LA MULTI ANI sa fiti "unul singur" toata viata. DISTRACTIE MAXIMA!!!
RUX sa-ti traiasca barbatu, sa te faca fericita
IZA ma bucur ca a fost o alarma falasa cu TIMI, imi inchipui ce a fost in sufletul tau..
CRISTINA ce Mihaitza apetisant ai, frumos foc!!!
TIBERICA te invidiez pt fetele tale..ce-ti mai poti dori?
CAMYbafta maine, sa vii cu vesti bune!!!
Trimit repede mesajul si revin, ma duc la printesa
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
Caprioara spune:
Rontzy, stai sa vedem ce face Sursu, daca nu se lipeste cumva de asta de pe DC. Daca se hotataste si vrea si ea din Hu si cadem de acord, e mai avantajos sa comandam toate intr-o singura comanda, penca impartim transportul.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
tiberica spune:
Dana esti o scumpa, ca toate fetele de altfel ! pt mine sunt cele mai frumoase si minunate fiinte, daca ai sti tu cat am luptat eu pt Karinapt ca , si aici paranteza pt CRISTINA, are dreptate Anka eu am stat cu prima fetita pana la 18 luni si apoi fuga la servici cum m au prins deja trebuia sa lucrez de la 8 la 9 seara, spun asta pt ca aveam functia de sef serv contabil acum 11 ani, in timp firma a crescut distributie Nivea , Loreal si Nestle iti imaginezi cat era de lucru , am devenit actionar si Dir Financiar in timp am fost nevoita sa fac si faculatea ca sa devin Dir Economic am facut 2 avorturi pt ca trebuia sa ma realizez financiar si ce am obtinut, ca dupa aceea m am chinuit enorm sa o pot avea pe Kari ei ma exploatau cu munca si eu am pierdut momentele cele mai frumoase din viata. Asa cum spune DAna am 2 fete , am un sot dragut si nu as mai lucra la particular ...nu pot ierta cat m au exploatat si cat de mult am lucrat ei nu au vina , eu sunt cea vinovata, acum imi deschid afacerea mea , mai am si altele, dar locatia o am in curte deci pot sta cu Kari.
DA, nasa e sora mea, ce ochi de observator ai, eu sunt cea mai mare, suntem 6 frati, eu singura cu alt tata, tata care la 1 luna m a pus pe linia de tramvai si ma u salvat bunicii, asa ca nu va lasati i in pace pe cei puturosi , uitati aici ce barbat a avut mama.
Sun sa fiti fericiti alaturi de printesa!
Camy bafta maine!
Rontzy sa ti traiasca grasunelul!
Mada multumim mult si mie tot poza aia imi place cel mai mult!
VA pup pe toate!
Anaxena de ce nu ai si coafor online !!ar fi fost super!!!
vias spune:
fetelor, eu nu mi-am schimbat nr de telefon, il am si pe cel vechi...si pe cel de la Cosmote...atata tot..![]()
..va multumesc pt urari, acum sa vedem ce-o fi maine...am emotii..acum merg sa ma pensez si eu si sa-mi curat unghiile...ca arat ca naiba...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
Caprioara spune:
Gata, am mai pus cateva poze la pepenasi. I-am prins azi pe amandoi dormind mana in mana
. Matei ii pusese degetul lui sa-l stranga si au adormit asa.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
sursula spune:
CAPRIOARA-Doamne ce frumoase sunt pozele cu cei doi fratiori!!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
MissJJ spune:
Caprioara vai nu mai pune poze asa faine ca ma topesc toata aici.
Ptiu, ptiu sa nu ii deochi ce dulci sunt, Ilinca e superba.

Ce imi plac pozele din carucior ce ochi faini are si ce gropitze. Si ce privire mirata.
Ce mai e o scumpete.
Ce mult s-a schimbat ce mai e o dulce! Pupici de la noi.
de
Ari si
Ami