Pepenasi de iulie-august 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 8
boticelina spune:
Fetele iubitele, va multumesc de complimente, sunteti niste dragute! 
Mada jos palaria! din partea mea pentru curaj la episodul cu posta. Oricum, oamenii in UK sunt mai civilizati dar crede-ma ca aici am avut surpriza sa ma urc intr-un autobuz si la un moment dat s-a urcat si o mamica cu o fetita cam de seama lu' Ari si saracu pui s-a lovit la piciorus cand a incercat sa urce scara, a inceput sa planga si jumate, si nu exagerez, din oamenii din otobuz au inceput sa-si dea okii peste cap si s-o apostrofeze pe mamica respectiva ca sa faca ceva sa taca copilul sau daca nu, sa coboare
. Mi-a fost mie jena de cat de stupizi erau cu totii, mama ei de Romanika!
Sursu eu beau lapte cu nesimtire, cate 5 litri pe saptamana, nu-s om daca nu beau, si asta nu de acum ci dintotdeauna!
Sun felicitari pentru aniversare, va pup cu drag pe amandoi si va urez sa fiti impreuna la fel de tonici si de minunati si de-acum inainte! 
Crisule eu ma intorc la munca din 2 decembrie, de fapt postnatalul mi se termina pe 4 noiembrie dar mai am 3 saptamani de concediu de odihna ramas din vara. Va ramane mama cu Garga si crede-ma ca Anka rasuceste un mega-cutit in rana cand spune ce spune, ii dau dreptate in fiecare cuvant, dar eu clar nu ma pot descurca cu 8 mil. Numai rata la masina e 5,5 mil si din ce ar ramane mai iau un vaccin si-un bax de scutece si adio... 
masina - as fi moarta fara ea! chiar si numai din cauza de intamplari ca cea de mai sus cu autobuzul. De cand am carnet (11 ani) am stat doar vreo 2 ani fara masina si nu-mi mai trebuie. Stiu ca e o cheltuiala pe care mi-o permit la limita dar mi se pare un rau indispensabil. Eu mai si lucrez in port unde nu exista mijloace de transport in comun si chiar viitoarea gradinita (
) a gargaritzei e tot in port - e gradinita companiei, deci nu exista alta posibilitate s-o duc si s-o aduc...
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
gallyb spune:
Deci, azi toata ziua am incercat sa pun poze pe picasa, tot imi da eroare. Nu inteleg de ce? Vi s-a intamplat asa ceva?
Help!!!!!!!!!!!!!!
Xenia (9.07.2008)
rontzy spune:
Buna!
MULTUMIM de urari,va invit pe picasa sa ne vedeti la 3 luni!
Am fost la dr azi si raportam:
6,620 kg si 61 cm iar domnul dr e f multumit de cum aratam si cum am evoluat!!!![]()
Merg sa citesc din urma ca mai am 5 pagini de recuperat.
rontzy,mamica lui David Andrei
25.06.2008
Caprioara spune:
Rontzy, vazut poze
! Mai, da are asa o figura de multumit, iar in poza cu limba scoasa zici ca acusi infuleca tortuletul
.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
MissJJ spune:
Buna fetele!
Revin si eu dupa ceva treburi si iubit mult cu printesele.
Am apucat sa ma iubesc cu fiecare in parte sa nu fie nimeni gelos cat a dormit Ari m-am iubit si conversat cu Ami si cand s-a trezit a adormit Ami si m-am putut juca cu Ari sus sa nu facem galagie ne-am fugarit, ne-am jucat cu mutuneii, ne-am facut ca dormit si ne-am batut cu perne. Ehh super fain asa ma bucur de momentele astea...

Boti am vazut pozele. Mai sunteti absolut superbe amandoua.
Gargaritza e bombonica dulce iar mami e mind blowing.
Super rochita ta, iti sta bine cu lila/mov iar tortul arata super.
Tiberica ce dulce e printesa.
Imi place tare mult in poza aia cu a treia zi cand doarme si e imbracata in roz e asa dulce. Ce faina faza cu ursitoarele f frumos.
Dana ce scumpa e Clara cum scoate limbutza cand e in prosopel.
Michella ce scumpa e Raisa cand se pregateste de baitza asa frumos zambeste.
Atata am apucat sa vad poze. Ma mai uit zilele astea ca asa imi place sa admir pepenasii nostri frumosi.
Violeta spor la invatata pt restante si spor la oraganizarea botezului abia astept sa vad poze.![]()
Ana ce m-ai distrat cu doamnele de la gradinitza, ia stai asa sa imi intreb si eu cuscra draga mea voi aveti piscina ca vezi ca cica e important, noi avem iaz cu pesti.![]()
Pica, Ileanna si eu tre sa ma apuc de condus acusi si fac pe mine de emotii.
Nu am mai condus de ceva ani buni si aici is si pe dos si o sa fiu si cu doi copii in masina, eu abia astept sa ne luam masina da parca mi-e si frica cand o sa trebuiasca sa ma sui eu la volan.
Pica a mea pe la 6-7 se trezeste.
Sursula da sa stii ca ii place o incanta ursuletii aia ca se si misca danseaza acolo si eu fac asa prin rotatie si in gym si in leagan si in bouncer apoi fac o pauza de unul dintre ele si cand o pun din nou in el dupa cateva zile e absolut incantata.![]()
Si cand o sa inceapa sa stea jos sa se joace cu jucariile tot asa prin rotatie asa li se pare mereu ca sunt jucarii noi.![]()
Marina
ce m-ai distrat bine stiu ca tie nu iti arde de ras da asa patesc si eu si mai ales ca is doua cand zic si eu gata amandoua is ok dorm pot si eu sa stau intinsa sau ceva atunci se trezeste una sau atunci Ari doarme numai 40 de minute ea care de obicei doarme 2-3 ore la pranz si tot asa.
Maitreiy bafta cu facultatea.

Ralu norocoaso mai ai numai 6 kg? Vreau si euuuu.
Imi pare rau ca trebuie sa purtati proteze, {v] pupici multi la bebitza scumpa.
Laura pai numai cu sampanie? Ceva cocktailuri ceva artificii?
Anyway La cat mai multi ani feiriciti si de acuma inainte.

Caprioara ii place lui Matei la scoala ce zice?
Ruxandra bine ai facut mama draga ca ai iesit si tu la multi ani la sotz.

Caprioara multumim multumim.
da asta e o challenge am de-a poze da trei sferturi is aiurea ca pana le prind in pozitia in care vreau eu.
Bine nici nu am camera din aia super profi sau ceva da vrem s ane luam si sa vezi atunci ce de-a poze fac ca si asa acuma zice a meu ca-s nebuna cu atatea poze.
Laura sa iti fie de bine sa ii zici cand mai vrei ca iti mai da.![]()
Anna aha mai eu pana acuma nu am facut febra din aia de sa ma doara toate celea ma resimt asa da oricum nu vreau sa fortez de o data tot cresc treptat nivelurile de efort si timpul pana ajung sa consum vreo 3500 de calorii macar pe sapt cat zicea nenea ala, ca de bagat bag mult mai multe pe zi.
Ileanna mama draga tre sa te mai relaxezi si tu oleaca ca esti tare incordata din cate vad. Oricum noi te iubuim si te pupam dulce si apasat, bine si pe ginerica, zii si tu la al tau ca vrei si tu putin time off ca sa nu o iei de tot prin papusoi eu cand simt ca nu mai pot ii zic la a meu.
Anka nu ai pt ce a fost placerea mea bine na ce sa fac s-a nimerit sa faca amandoua scandal da am supravietuit.
Oricum poti apela la mine ca nu ma supar, doar stii.
Mai f frumos mesajul mie mi-au dat lacrimile pt ca asa e stiu ca in ro e mai greu din cauza de salarii sau ca poti sa iti pierzi locul de munca da eu am stat doi ani cu Ari si sincer nu regret nici un moment pana la un an e mai asa si asa ca e bebe si e mai dependent de tine, dupa un an incepe partea super faina si fun cand merg, descopera obiectele incep sa vorbeasca sa faca ghidusii. Si da o sa fie bebe si la 18 ani pt noi.
Camy tinem pumnii pt interviu. sa ne zici cum a a mers.
Andreea chiar vroiam sa zic tu nu mai scrii?
Mai da de ce nu ai curaj sa iesi? Ms mult.
Serbanica bine ai venit! Sa ne dai datele sa va trecem la listutza.
Boti ms mult.
Da si lumea e o pb in ro si eu m-am minunat in ghilimele de lumea asta.
Uff greu cu serviciul, te inteleg, multi pupici dulci de la mine si o imbratisare calda pt o mamica minunata de gargaritza superba.

Wow is la zi am terminat nu imi vine sa cred.
Incredibil dar adevarat...
Da pierd iarasi ca merg la sala diseara si iar scrieti o tona pana reusesc eu sa citesc.
Fug tre sa ii dau papa lui Ari.
de
Ari si
Ami
sursula spune:
CAPRIOARA-URAAAAAAAAA!Ce mandra sunt de nora mea!

CUM SA NE RAZGANDIM???Dar ce,am innebunit???Las' ca si noi v-am asteptat toata dimineata...
Tudor a fost tare cumintel azi si am profitat sa stam amandoi in pat si sa ne delectam cu frivolitati din reviste glossy!
Si da,e super site-ul,mult mai ieftin ca in Ro.numai ca inca nu ma pot hotari daca sa-l aleg pe cel cu pestisori sau pe cel cu frunzulite...cel cu pestisori se balanseaza in toate directiile ca si cel cu frunzulite?
SUN-LA MULTI ANI CU NUMEROASE IMPLINIRI ALATURI DE MINUNEA VOASTRA!!!!
BOTI-sunteti doua frumoase!
MARINA-noi ne plimbam prin IOR.Parca ziceai ca nu e departe de tine,nu?si...sa nu ne nu auda Ilincuta,dar ne place sa flirtam cu fete frumoase cu buzite senzuale si cochete foc!
ANKA-m-a emotionat ce ai scris!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
sursula spune:
MONALACULE,ce mai faci???
RONTZY-wow!bravo pt bebe!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
kamelya spune:
la multe lunite pepenasilor nascuti astazi

Sun la multi ani ptr cei 3 ani de casnicie
petrecere frumoasa
Cristina 26 nici eu nu am avantaj daca ma intorc la munca si cand i-am spus sotului nici nu vrea sa auda, deci voi sta 2 ani acasa
camy_pus bafta maine la interviu
am vazut poze noi cu pepenasi , sa va traiasca fetelor
am reusit sa recuperez si eu din urma,eu ieri am fost la dr si mi-a pus sterilet dupa care am scos fata la plimbare
revin ca sa trezit printzesa
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
Caprioara spune:
Sursu, in sfarsit!!! Ne-ai dat emotii
. Pai la cum ai pus problema, adeca oferta ferma fara dus si intors, si poza bonus, nu puteam sa va refuzam, nuuu
? Leaganu se bataie si fata-spate si stanga-dreapta. Da cre ka amandoo fac la fel. Am mai facut poze cu noru-ta, sa vaz daca am timp sa le pun pe undeva
.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Caprioara spune:
Sursu, baga un ochi la mica publicitate aici, daca nu te deranjeaza leagan la second, ca a aparut un Graco:
http://forum.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=15094
Io asa l-am luat pe al nostru, de aici de pe DC, cu 350 ron. Da-i un mail sa-ti trimita poza ca linkul din mesaj nu mere.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)