Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (112)
Raspunsuri - Pagina 19
Ellenuta spune:
seara buna,
ereena super filmuletul. tare mi-a placut. pupam piticul de 8 luni!!
lala, ramo, moni vin si eu in clubul mofturosilor la imbracat/dezbracat ... frate nu vrea sa stea deloc, se agata de toate alea .. trebuie s-o pacalesc cu ceva sa stea locului ..
eu cred ca ma bag la somn .. mi-e frig si nu am chef de nimic ..
pupici
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Madanic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stancutza Buna zuzici! Noi maine plecam in concediu, emotii mari la decolare :-) e zbor de noapte si o s-o "fur" din patutul ei, sper sa nu o deranjez prea tare...altfel, sunt sigura ca o sa-i placa acolo, mitzul meu mic e curios si-i place cu lume multa. Zilele astea am tratat-o de raceala, ma rog, principalul simptom a fost raguseala, acum i-a trecut aproape de tot. Mai are capusorul cald inca (de sambata il avea, iar raguseala s-a manifestat luni). Azi cred ca am aflat si explicatia pentru temperatura usor crescuta: ARE INFECTIE URINARA. Cu doctorita ei voi putea vorbi mai tarziu. Abia astept sa vad ce tratament ne recomanda. Pe antibiograma scrie ca infectia ar raspunde la CEFUROXIME si CIPROFLOXACIN. Uf, si maine plecam in concediu... Urez multa, multa sanatate puiutilor bolnaviori! Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
Isabella a zburat prima oara cand avea trei luni. A fost foarte cumintica tot drumul (care fie vorba intre noi nu a fost scurt de loc). Am zburat vreo 14 ore in total si am stat vreo doua ore in aeroport in NY.
Ne intorceam in Romania ca sa-i facem botezul si sa o cunoasca si pe ea familia.
I-am cantat, am plimbat-o in sus si in jos pe culoarul avionului. Nu a avut nimic la urechiuse, dar doctorita ne zisese ca ar putea avea probleme. Eu i-am dat sa pape la decolare. La aterizare dormea si nu am putut.
A fost cel mai cuminte copil din tot avionul
La un bebe mai mare ar trebui sa fie mai usor sa-l distragi cu jucarii sau joculetze.
Calatorie usoara si concediu placut
.Madalina
mami de
Isabella Andreeahttp://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
LaLa_20 spune:
Ereena iti rasp eu daca nu se supara Ramo...Photoimpact ii zice la program
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ramonab spune:
Eu va las ca ma duc la somnic, ca am obosit de la atata maraiala cat a avut azi Razvi.Acu doarme de vreo ora si spe sa nu-l mai aud pana dimineata.
Ereena, ti-a raspuns Lala20, la intrebare, da, photoimpact se numeste programul.Si nu,nu ma supar Lala20, stai linistita 
Noapte buna!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI NEW
VEDETA LU MAMA NEW
Ereena spune:
noapte buna fetelor
matei s-a trezit plangand ,deci ma astept la o noapte galagioasa cu multe treziri
lala, am luat programul si cu un troian .......buuuuuuuun
Matei-Florin 24.01.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
IN CONCEDIU CU COPILUL
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI
Ereena spune:
E ora 23, 20 .Acum 8 luni de zile s-a nascut Matei .Parca a fost ieri ,nu imi vine sa cred ca au trecut 8 luni fericite alaturi de puiul meu .Primul lucru pe care i l-am spus si pe care il repet mereu "Esti cel mai frumos copil din lume,mami te iubeste "
Matei-Florin 24.01.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
IN CONCEDIU CU COPILUL
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI
gattasalvaje spune:
Salutare !
Va ziceam ca Sara mi-a facut febra ieri si speram sa fie de la dintzi . Nu era asta cauza...azi au iesit rezultatele de la urocultura si iarasi avem infectie cu e-coli 

. Sunt cu nervii la pamant ...incerc sa ma calmez dar imi vine sa urlu cand ma gandesc ca iar tb sa-i dau antibiotic , iar nu-mi va mai manca , va slabi si de-abia o pusesem pe picioare. Perfida asta de bacterie nu vrea deloc sa ne lase in pace , este a 3 a oara cand se infecteaza 

.
Azi mi-a facut 38.1 ...de la ora 13 o tin cu Panadol si Nurofen pe care le alternez la 3 ore . I-a scazut febra dup-amiaza la 37.4 dupa care , spre seara iar a facut 38 iar acum , dupa 2.5 ml de Nurofen dati la 21 , are 37.7. Peste o ora , adica la 12 noaptea ii dau prima doza de antibiotic Cefalexin. Sper sa nu-i mai creasca febra in noaptea asta , dar oricum , m-am pregatit pt ce-i mai rau. Am luat si Desitin-Diazepam , in cazul in care creste febra mult sa-i dau pentru a preveni convulsiile. Sunt la tzara la mama si cel mai apropiat spital este la 25 km distanta , asa ca mi-e groaza sa nu se intample ceva in noaptea asta. Maine mergem la un dr. pediatru pe care mi l-au recomandat mai multe persoane ca fiind cel mai bun din Campulung. Vreau sa o controleze si la plamani si in gat pt ca mi s-a parut ca ar avea si rosu in gat. Sper ca doar sa mi se fi parut.
Cred ca nu voi inchide ochii toata noaptea...
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
gattasalvaje spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui stancutza
Si eu le-am vazut dimineata, dar nu m-am simtit in stare sa spun ceva...Sara a evoluat miraculos in ultima luna, parca e alt copil! ce bine ca ati scapat de problemutele de sanatate! Acum mananca mai bine, chiar daca ati terminat tratamentul cu Peritol? Sau inca ii mai dai? Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
[blue]Stancuta , uite ca , din pacate n-am scapat de crocobaur. Am citit ca Sofia are tot e-coli. Voi cu ce tratati pana la urma? N-am citit tot ce s-a scris azi , sunt abia la pag. 12 , asa ca scuze daca ai scris deja ce te-am intrebat.Nu-i mai dau Peritol si nu mai mananca la fel de bine...de fapt , se si vede la cantar ...cat a luat Peritolul , adica 2 sapt , a luat 600 g iar in urmatoarele doua sapt fara Peritol a luat doar 100 g .[blue]
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
miky_mamica spune:
Iar Simonico????????????? Nu stiu de ce dar parca nu-mi place ....
Niste analize mai aprofundate cred ca ar tb sa-i faci pt ca s-ar putea sa mai fie ceva. Sau poate e doar in capul meu .....
Noi te asteptam inapoi in parc la fel de optimista cum erai si pana acum si ii uram Saratzelului multa sanatate si sa ia antibioticul usor ca sa nu o chinuie pe mami....
Un
de la noi si asteptam vesti noi maine....
miky_mamica spune:
Cu toate ca e tarziu vreau sa urez multa sanatate clopoteilor care azi serbeaza inca o noua lunitza de viata ..... sa aduca numai bucurie parintilor si sa fie cumintiiiiiiiiiiii....
Pupici de la noi!!!