Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

seara buna
matei va multumeste inca o data pentru urarile de astazi si va trimite fiecareia un si o

ramonab, ma bucr tare ca ti-au placut pozele. daca vrei avem si un filmulet facut de mami special pentru cele 8 luni ale puiuluidaca tot ai inceput http://ereena.blogspot.com/2008/09/o-minune-de-8-luni.html

Matei-Florin 24.01.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
IN CONCEDIU CU COPILUL
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI

Super vreau sa-i fac si eu un colaj asemanator Sofiucai, prima poza cu ea o am cand avea doar 8celule cu cateva minute inainte de a intra in burtica.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_patrick spune:

Nu te gandi la spital, sigur nu va fi cazul de asa ceva! Eu sunt noua pe forum, dar v-am citit inca de la Odisee si ma simt de parca v-as cunoaste, v-am vazut tuturor bebelusii crescand in burtica, am citit despre cum s-au nascut si i-am urmarit mereu in poze cum se fac mari. De aceea imi permit sa incerc sa te incurajez. Stiu ca nu poate fi nimic mai rau decat sa ai puiul bolnav, dar stii si tu ca mamica trebuie sa fie tare, optimista si increzatoare. Sunt cu tot sufletul alaturi de tine si ii doresc Sarei sa se faca bine. Sa aveti o noapte cat mai usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky_mamica

Iar Simonico????????????? Nu stiu de ce dar parca nu-mi place ....
Niste analize mai aprofundate cred ca ar tb sa-i faci pt ca s-ar putea sa mai fie ceva. Sau poate e doar in capul meu .....
Noi te asteptam inapoi in parc la fel de optimista cum erai si pana acum si ii uram Saratzelului multa sanatate si sa ia antibioticul usor ca sa nu o chinuie pe mami....
Un de la noi si asteptam vesti noi maine....

Miky de LUCA GABRIEL
Totul despre mine din burtica mamicii pana la zi
La 8 luni - la mare
Poze cu Luca Gabriel

Cea mai fericita zi din viata noastra a fost 29 Decembrie 2007 !!! si de atunci traim un vis ...

Miky , din pacate , iar . Imi vine sa-mi dau pumni ca mi-am prelungit statul la tara si n-am venit in Buc. de saptamana trecuta. Trebuia sa mergem la control la Gr. Alecsandrescu pe 15.09 si , daca n-ar fi fost maica-mea sa ma baraie sa mai raman la tzara , as fi depistat mai devreme infectia si n-ar mai fi ajuns Sara sa faca febra. Ce sa-i faci...unde nu-i cap , vai de fundul meu.

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Offf, Gatta Poate o fi totusi altceva? Nu stiu, zic si eu, cum naiba nu-i da nimeni de cap??? Biata Saratica, prin cate mai trece Nici nu vreau sa stiu ce-i in sufletul tau Din inima va doresc sanatate muuuulta si sa nu fie nevoie de internare si alte branule si injectii

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Amandine Matei Sa cresteti frumosi si sanatosi
Acu vreau sa vad si colajul Ereenei

Sarcina 2007

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Multa sanatate clopoteilor bonlaviori Sara de Gatta, Sofiuta de Stancutza, Stefi de AlinaT,scuzati daca mai sunt si altii dar sunt cam obosita.

Stancutza vacanta placuta!

Alina023 sa te distrezi la NY!

La multe lunite clopoteilor sarbatoriti azi!

Am citit cam in diagonala dar incerc sa dau niste raspunsuri:
- ficat pe teflon ma gandeam sa-i fac si eu bubulinei amestecat cu legume si iaurt ca este cam inecacios,
- Sofiuta face baie in cada la la 5luni pt ca facea mare lac, vb fetelor faceam baie impreuna cu ea,intai i-am luat un suport la fel ca al caditei,iar acum la targ i-am luat un suport de la ok baby in care sta in funduletz parca Miri are asa ,ii spal bine cada inainte,apoi o umplu cu apa ii dau drumul in canalizare si dupa o bag pe ea.
- va vaitai de tipat, Sofia de cate ori nu-i convine ceva pa langa faptul ca tipa se arunca pe spate,azi am luat-o din scaunul de masa vroiam sa o schimb si s-a aruncat pe spate de era sa dea cu capul in frigider, la fel face si cand o pun in carut sau in scaunul de masina
- dintisori nici a mea nu are si nici nu da vreun semn de aparitie,nu baloseste, nu e agitata, de bagat in gurita tot ce prinde baga, asta cred ca e placerea oricarui bebelus.

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

RamonaB am vazut si eu pozele de Disney,super!

Miri ce faci ne-ai parasit?

Mami de Patrik bine ati venit printre zuze si clopotei,ai un baietel superb.

Monica-Doc multumim de sfaturi,asteptam mai multe.

Mergi la inceput

AlinaT, acu' am citit ca si Stefania e bolnavioara! Doamne fereste ce nasol suna diagnosticul! Sanatate si sa treaca repede durerea de la injectii
Ma doare sufletul cand vad clopoteii nostri ca-s bolnaviori! Ce ne facem noi la iarna, ca mie tare mi-e teama! Cred ca nici nu o sa stiu cum s-o imbrac sa nu raceasca si am tendinta sa o infofolesc

Ereena, e foarte frumos montajul cu bebe Matei, mi-au dat lacrimile Sa-ti traiasca si sa fie mereu la fel de vesel

Mai stiti ceva de Gugu, de GinaM, de Angi, Nemary si Virgo?

Fetelor, mie mi-a venit de ieri al 2-lea ciclu (la 23 de zile dupa primul) si curgeeee; shit, ma simt nasol, tare

Sarcina 2007

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

alinush am vazut ca pleci la new york .. te invidiez!! e super frumos .. despre shopping .. foarte bune sunt magazinele TJ MAX, au de toate si preturi foarte bune. si la marshalls gasesti haine de firma, tot asa la preturi super. sa nu ratezi nici macys, dar asta e mai scumput. la victoria's secret, in magazine gasesti numai lenjerie nu si hainute, din pacate.

cand pleci??

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Eu de la Macys am cumparat doar parfumuri, cosmetice si hainute pentru bebe, este scump ca magazin. Haine pentru mine nu am gasit, la petites au doar haine de dimensiuni mari de parca toate femeile mici de inaltime ar fi niste butoaie . JC Penny are hainutze misto.

Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758

Mergi la inceput

Acu' vazui si mesajul lui Virgo Vai de mine, bine ca nu a patit nimic grav Cazimir! V-ati intors in Hollanda? Acolo ai fost la interviu pt job?

Sarcina 2007

Atat sunt de mare

Mergi la inceput