Pepenasi de iulie-august 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mai, acum pe antena 2 e o emisiune despre afectiuni oftalmologice la copii. Tocmai zicea doctorita ca imperforarea de canal lacrimo-nazal netratata inre 3-6 luni se poate agrava si ca membrana respectiva care astupa canalul se poate ingrosa, fapt ce va necesita o interventie mult mai complicata ... sunt cam in ceata, nu stiu ce sa fac.

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

vai, DIDI, ce simpatica e Aida! si ce mai rade draga de ea in filmuletul cu girafa! ce vreau si eu sa rada si bebe al meu. acum abia daca zambeste si are 7 saptamani. cand o sa inceapa sa rada la fel?

Mada, vazut poze cu Ami. frumoasa foc.si ea cu jucarii....mor cand vad cum se joaca si a mea doar se uita la ele

Vazut poze si cu Mihaita cel ochios de Cristina si cu Matei cel dolofanel de Ana

ma duc sa ma pregatesc de plecare la doftori!
sper sa intru mai tarziu

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Marina, lasa ca o sa rada si Sofia, are timp destul . Nici Aida nu rade asa mereu la jucarii, are perioadele ei.

Uuuf, chiar m-a ingrijorat treaba cu canalele lacrimale. Concluzia a fost ca e mai periculos sa ramana cu canalele lacrimale infundate pana la mai mult de 6 luni decat sa li se faca anestezie generala .

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Neatza si de la noi

ATB-ule, daaa, incercam sa venim in iarna macar o luna...Si incercam sa dam si o tura prin Cluj, Bistritza, Baia Mare, acum nu stiu, inainte de Anul Nou sau dupa Anul Nou...Sa se cunoasca fi-mea cu mandretzea de Nicolas zic...

Ileanna, eu ti-as spune de Vil dar nu prea e exemplu cel mai graitor.Pentru ca Vil mai are 3 baietzi din prima casatorie si stie cateodata mai bine decat mine ce sa faca...El adoarme fata, el o tine in bratze, el povesteste cu ea, el o schimba, el sta cu fata sa ma lase pe mine sa dorm...Dar repet, el are experientza primilor 3 feciori...

Ana_a, pai eu mananc asa - dimineatza iaurt sau cacao cu lapte si un sandwich ori salata de fructe cu miere si cu iaurt si cereale, la pranz de obicei pui cu ceva garnitura sau ce mananc prin oras (nu felul 1 si felul 2 ca aici nu este), eventual desert, seara ori un sandwis, ori un fel de gris cu lapte si cu banane (aveia cu banane)...si 3 l sau 4 de lichide pe zi, de obicei ceaiul de la Fares sau ceai de musetzel...

Kimmy, nici eu nu cred ca e epilepsie...Sa ne spui cum e Timi, se simte bine acum??Sa mergi si la alt doctor te rog

Sun, sper ca acum mananci amandina...Asa, in cinstea mea si a lui Biri...Si cred ca si Mada se baga

Sursu pai poate face tata de Tudor un cd ceva...Mda, pai nu cred ca gasesti bouncer din ala de care vrei tu...

Cris, tu il alaptezi pe Mihaitza sau formula??

CristinnaP, bine ai venit...Imi pare rau ca ai trecut prin asta, mai ales pentru bb...Dar bine ca s-a rezolvat cu hematomul

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

didi e simpatica foc Aida iepuras!

Capri, pai nu? de la botez incoace nu cred ca ati mai pus noutati

Multumesc fetele care mi-au scris cum mananca...deci pana la urma numai eu sunt nebuna care mananca la ore fixe mancare multa
Mancam asa: dimineatza un ou fiert cu 2-3 felii de cascaval plus 2 felii de sunca buna o rosie si pe langa o cana de ceai, la amiaza ciorba de legume cu carne plus felul doi friptura cu garnitura de ce aveam pofta, pe la 17 mai bagam un iaurt cu fructe iar seara lapte cu cereale sau tot ceva aperitiv in functie de ce manca juniorul Stefan Intre mese struguri la greu, prune, pere si alte fructe de sezon.
Da de vreo 3 zile nu prea mai mananc dimineatza, un iaurt sau doar un ou fiert cu sunca iar la amiaza numa un fel ca celalat fel il mancam dupamasa pe la 18 iar seara tot ceva mai putin....sper sa fie ok cum mananc acum imi era frica de toxine da banuiesc ca ar trebui sa mananci frunze de dat la caini sau mai nimic sa fie bai pt laptic...

Marina, eu le ignor da nu-s babe!Cel putin azi pe strada m-au oprit femei in toata firea...eu cred ca nu am avut parte de atatea opriri pana acum...se mai oprea lumea sa-mi admire odrasla sau sa ma intrebe daca nu i frig la cap da parca nu asa de des ca si acum....

Kimmy,ma bucur din suflet ca a fost alarma falsa! dulce pentru Timea!

Ileanna io ziceam ca si al meu a fost ca al tau(poate nu m-am exprimat corect) da nu stiu cum am reusit sa-l "educ" spre directii bune... mai mult l-am laudat si acu e tare saritor, ba i se pare normal sa faca treaba cu copii fara sa-i cer eu.
Vladut nu are poze pe picassa? Sau ochii mei o iau razna si nu vad bine? nazdravanului!

Mada ma bucur ca fetele sunt mai bine!fug sa le admir pe picassa! Eu stau acu cu inima cat un purice ca mi sa parut un harait usor specific laringitei cand a plans Matei mai devreme...mie mi-au trecut acu 2 zile mucii insa am ragusit, un fel de laringita cred...si tare ma tem ca asa va face si Matei si nu stiu cum o sa fie la noapte...ce o sa-i fac ca asa de mic si cu laringita e nasol...nici la spital nu as vrea sa ma duc cu el ca astia ne interneaza si e mai rau...sper sa scapam cu bine
Ma duc sa caut informatii despre laringita la bebei mici sa fiu informata in caz de ceva. Stefan a facut laringita la un an si 4 luni si a fost fff urata.

laremi, ma bucur ca e totul ok la tine! Iar in ceea ce priveste dezordinea...io am uitat sa zic...da asa e si almeu...fff dezordonat dar nu-i putem schimba!
Eu m-am chinuit macar sa-l fac sa-si lase papucii la locul lor si intr-o zi mi-a zis ca ma uraste cat pot cotcorozi pentru niste papuci pusi cu un pas mai la dreapta si de atunci il las sa-si puie papucii si in cap daca asa o vrea si parca e mai liniste in casa.

O zi buna va doresc si sa auzim numai de bine!

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Tecky ce dragalasa este Ana voastra!! ptiu!e scumpa foc!Eu ma topesc dupa domnisoare ca tare mult mi-am dorit o fetita...

Mada si printesele tale sunt absolut superbe!Iar cea mare e dragalasa foc!Seamana cu fetita surorii mele

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ

Mergi la inceput

Tecky, Tiberica, Ana, merci

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Multzumim Didi...Noi cu ochisorul am rezolvat cu masaj, asa cum spunea Diana Mirela...si vad ca de o sapt nu mai curge...La Aida nu s-a rezolvat cu masaj, semnul intrebarii

Ileanna, sa completez...Noi lucram pentru compania noastra deci ne facem noi programul.De asta nu dau prea multe detalii ca nu suntem reprezentativi.Dar uite la Cris, la Tecky, la Sun, la Mada...Si Bujo are dreptate...da barbat-tu e un capcaun pt ca tu arati super sexi si super bine

Mada, multzumim...Cum se simte Ari...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Narcis, ba s-a rezolvat momentat, dar i-a aparut iar. Acum se pare ca iar a trecut, dar daca o sa reapara?

EDIT: oricum, nici eu nu vreau sa ii fac interventia aia chirurgicala ca mi-e teama de anestezie, dar incerc sa pun in balanta plusuri si minusuri si sa adun mai multe opinii. Si in primul rand sper sa se rezolve definitiv cu masaj.

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Tiberica uite un ca sa teaca starea nasoala si gandurile negre si un buchet de !!! pe buletinul meu de la cord center scrie ca se pot folosi celulele numai pt un organism de vreo 44kg, sau asa ceva, nu am foaia acasa, dar oricum nu 99 ca la tine, deci au fost mai bine recoltate la tine.

Illeana
si sotul meu munceste mult si e plecat de dimineata pana seara pe la 7-8, alearga toata ziua, da' e pt firma lui, macar stie ca nu munceste pt altii...Si cand vine acasa ma ajuta in sensul ca sta cu fata, ca treaba in casa de genul ordine, curatenie, spalat vase etc nu a facut niciodata, asa ca acum nici atat nu am pretentia sa faca. In schimb mai face cateodata de mancare, face cumparaturi, uite acum el e cel care pune muaturile ca e mae fan, ma ajuta la baita ca nu ma descurc singura sa tin fata...Noaptea numai eu ma tezesc, el nici nu aude cand vea fata de mancare, sau daca plange tare si se trezeste si el, pleaca in cealalta camera ca sa doarma, ca altfel a doua zi e zombi... Cam asta e situatia la noi...
Iar in legatura cu cm, nici mie nu mi-a venit inca si nu alaptez, si am 2 luni jumate de la nastere...

Didi iepurasul Aiduta e super dagalas!!!!!

In legatura cu ochisorii, stati sa inteleg si eu: la voi supureaza pt ca sunt blocate canalele lacimare? Adica daca eu am vazut la Ioana lacrimi in ambii ochisori inseamna ca e bine si nu o avem si noi probleme???

Mai fetelor mame de baieti, da'pe Ioana mea n-o curteaza nimeni?

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput