Pepenasi de iulie-august 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Capri, si eu cred ca printesa ta e in grafic. Aiduta mea insa a luat numai 450 gr in ultimele 3 saptamani . E cam putin, nu? desii per total e super in grafic: a luat pana acum 2.7 kg in 2 luni si 3 sapt.

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

ana, nu-i baga in seama. si mie imi zic la fel cand ies la plimbare cu scaunul de masina, ca put sa-l pun pe carut. bebe sta f bine il el dar toate babele ma opresc sa-mi spuna ca sta ingramadit ca o sa faca cocoasa....
Intr-o zi in parc doua babe au inceput sa se certe intre ele, una zicea ca l-am ingramadit, alta zicea ca sta bine ca asa a stat si in burta. eu am mers mai departe si le-am lasat sa se contrazica
aaaa. si alta m-a vazut intr-o bluzita cu bretele cu un pic de decolteu si repede sare la mine:" da nu ti se pare ca esti cam despuiata pentru o mamica? chiar in halul asta?"

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Marina mie imi place ideea cu link-ul sa vedem ce zic si restul fetelor.
CristinnaP bine ati revenit imi pare rau sa aud ca ati avut asa probleme. Sa ne dati toate datele sa va trecem la listutza.
Sursula ma bucur ca ti-a fost de folos.
Wow mama scoacra da esti rau suparata pe lume(barbat). Chill ca asa la nervi nu faci nimic.
Deci a meu barbat a primit lectia dinainte de a avea bebeii i-am zis eu sunt de acord sa avem bebeii da facem jumi juma eu nu-s scalava Isaura care tre sa le faca pe toate si tu sa ai griaj de canapea si telecomanda si psp, asta e sg mea pb cu el psp-ul, ca i-as dac foc cateodata.
De facut sarcinile se imparta asa baitza facem amandoi la fete daca e totul ok, daca eu plec la sala sau am treaba la bucatarie sau mi-e rau sau mai stiu eu ce le face el singur baie la fete. De pus la nani pe Ari numai el o pune e momentul lor de iubire eu nu ma bag.
De muncit munceste de la 6 dim la 6 seara adik bine incepe la 8 da drumul la munca e vreo ora si, mai lucreaza si in constructii deci e munca fizica nu sta la birou sau ceva.
Vine acasa si el preia fetele si eu ma ocup de papa si pus masa si apoi am time off pe DC la tv sau ce mai vreau eu.
In weekend ori face si el curat impartim sarcinile ori fac eu si el sta cu fetele ca eu am piticii mei legati de curatenie si parca daca nu fac eu nu e bine, unoeir la pranz face el papa dik omleta din astea usoare dar face spala biberoane ii da papa lui Ari deci face cam de toate.
Bine are si el momentele lui si intradevar nu mai e ca inainte cand eu eram sexy si etc vb ta si aveam timp mult pt noi doi, eu i-am zis asa dragul meu daca vrei femeie sexy si dispusa de prostii seara si care nu e cu, curu'n sus cand vii acasa atunci ajuta-ma. Si-a dat seama ca mai bine pune mana si ma ajuta decat sa ma gaseasca toata nervoasa si stresata si urland la el sau ceva. Stie si el ca in stilul asta ajungem la judecatorie si nu e bine.
Oirucm de cand s-a nascut Ari s-a implicat in orice bine ca eu nu am alaptat exclusiv sau ceva si asa ii putea da si el bibe si el se scoala noaptea cand vine vb de schimbat/ hranit daca fata sau fetele is bolnave ma ajuta facem cu randul cand era Ari mica faceam cu randul cate 4 ore fiecare ca nu dormea la inceput noaptea si el statea pana la 1 si apoi se culca si a doua zi mergea la servici si eu restul de ore. In weekend avem program el doarme dim si eu ma ocup de toate si apoi eu dupa amiaza si el se ocupa de toate. In weekend daca vreau sa merg fleaura pot sa merg daca pot lua si una dintre fete cu mine si mai bine in genere o iau pe Ami ca e mai usor cu ea si pe el il las cu Ari. Na trebe stat discutat si impartit treburile incat fiecare sa apuce sa se odihneasca si sa nu fie nici unul nervos si etc de la oboseala si stres. Noi am ajuns la o intelegere si ne chinuim sa ne tinem de ea ca si relatia noastra sa mearga si sa nu ajungem ca matza si cainele.
Ileana acu am citit ce ai scris despre tine draga mea da las ca vin eu si cand faci asa iti dau doua palme si sa vezi ce rapid iti revii. Glumesc of course. Stresezi pe ginerica a meu. Ia vezi. Paseaza-l la sotz si mergi la spa sa relaxezi cerebelu'. Acu vb serios.
Cristina acusi merg sa te trec la listutza. Multa sanatate sotului.
Pica f faine pozele imi place body-ul ala cu home delivery.
Auzi da ia stati oleaca ia nu va mai tot plangeti si lamentati atata ca e greu de iesit cu bebe va organizati pregatitit toate din timp si iesiti eu cum naiba am reusit sa ies fara sa am pb da mai urla, mai voma se mai uita lumea ca la circ ei na si ce asta este tre sa scot copilul din casa tre sa merg la banca tre sa merg la posta si nici nu avem masina ce simplu ar fi fost cu masina, stai sa vedeti ce fun e cu doi unul in carutz si unul care alearga peste tot sau sta atarnat de tine. Ia mai terminati-o ca ma enervati si va bat pe toate.
Eu zic ca pb is numai in capul vostru ca va faceti griji dinainte iesiti si ce vedeti cum e si gata, si ce daca urla domle de ma aude toata lumea ete na ei nu au mai vazut bebeii daca imi zice cineva ceva ii zic da domnle seamana cu masa, nu ma provoca ca acusi urlu si eu si gata ete na.
Eu va iubesc pe toate oricum da credeti-ma ca nu e dracul asa de negru, e greu cand is mici o sa mai creasca si gata. Get on with it!
Asa fug sa schimb un pampers stinky si sa mai fac ceva treaba ca am vase si biberoane si etc. Pupici gagici si chill ceva yoga ceva spa ceva iesit singurele si va reveniti.

de Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Buna fetele,

Zic si io prezent pe azi.

Sun, cu greutatea am luat 1650 in 2 luni si 10 zile, deci cam in 70 de zile; asta inseamna aproximativ 707 grame la 30 de zile ; bai, dar nu-i chiar rau pana la urma, ai dreptate; e sub 750 dar nu mult, asa ca ar trebui sa ma potolesc . Vreau si io la intalnireeee!
Cu vaccinul de 2 luni, raportez ca nu am avut reactii de nici un fel . Si am facut si baie, si nu am luat nici calpol sau supozitor preventiv. Deci, inca o data ai dreptate, Sunisor pupate-ar mama pe tine.

Narcisa, vazut Anais frumoasa in pozici noi . Da nici mami nu e mai prejos . Deci si voi ati luat mai putin, zici? Ei, deci m-am linistit ca nu-i o problema cu care sa-mi bat atata capul.

Locca, si mersi de incurajari cu greutatea.

Ankule, sa va fie de bine botezul. Poze ai pus pe undeva?

Ana_a, deci sa pun poze mai recente ??? Ca sa stie lumea ce peteste, ai?

Gini, si la noi la botez am cules copila de pe jos sa o dau nasului la sfarsitul botezului. Am si io la semnatura poza cand o ridic. Adevarul e ca nu am am mai vazut faza asta pana acum, dar vaz ca si la voi fu la fel .

Gata, dau drumul la mesaj ca urla fata. Incerc sa revin mai incolo, dupe ce si citesc tot .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ileanooo, si al meu face cumparaturile singur in ultima vreme, ca si al tau, si i se pare ca e grozav rau. Io as vrea sa faca si altele, cum ar fi lectii cu Matei, care lectii ma dispera raaaau, sau altele cu Matei. Ori el face asa ceva cam rar. Si mai da cu aspiratorul si cu mopul. Deci mai bine nu scriu nici io , ca tu vrei ca si mine, sa stea cu copchiii, sa mai rasuflam si noi. Esti totala fato cu "obectul" cu care e mai obisnuit fiecare .

Ana_a, eu alapez exlusiv si mananc cand apuc. De multe ori sar masa de dimineata din lipsa de timp. La pranz mananc ciorba si felul doi plus niste ciocolata, seara o smantana cu paine, sau paine cu unt si miere. Si intre mese cand ma ia foamea mai bag cate un iaurt cu 2 linguri de zahar in el, un mar sau o banana, o felie de cozonac, ceva de rontait. am observat ca de cand s-a racit vremea tot simt nevoia de dulce si imi e foame mai des, asa ca mananc mai mult. Si iau Elevit.

Sursu, . Deci si voi sunteti cacaciosi ? Azi o sa cumparam smecta si noi, dar ai dreptate, o sa rezolve doar temporar problema... Mai, ai un sot sa-ti traiasca si sa fie asa mereu! Bravooo!

Gata si cu mesajul asta ca trebe sa plecam afara. Pana diseara poate ajung si io sa recuperez din urma insa...

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Ia uitati aici ce iepuras . Cum mai radem noi de copil, ni se parea asa de nostima cand o imbracam, ca i-am facut o poza.

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Pica super ideea cu tabelul,eu pot ajunge in orice parc va hotarati.Foarte frumoase pozele cu Sebastian.
Camy iti tin pumnii sa-ti gasesti un loc de munca cat mai curand si bine platit.
Didi super haioasa poza cu Aida.
Mada ma bucur ca printesele se simt bine.
Va pup

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Gata, am pus cateva poze noi si pe albumul din contul pepenasilor.
In continuare asteptam si noi un printisor pe masura .

Cu intalnirea, si eu de-abia astept sa vin cu Aiduta, insa sambata ne ducem la un botez, e vorba de fetia unui coleg de serviciu, nascuta cu o zi inaintea Aidei, in acelasi spitatl . Saptamana viitoare s-ar putea sa plecam din Bucuresti, dar facem noi cumva sa ne vedem si sa le facem cunostinta pepenasilor intre ei.

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Didi ce haioasa e Aida iepuras!

Am fost in parc , atata ati vb de parcuri ca mi am zis ca tot trebuie sa merg , pt mine singurul parc aproape ar fi Herastrau dar asa de aglomerat este Bdul Expozitiei din cauza Univ Romano- Americane ca fac crize de nervi pana trec de locul crepuscular,si ca sa merg cu masina probabil la anul sa fie Kari un pic mai mare fiindca masinuta mea are doar 2 locuri iar pe a lui barbata meu nu o iau fiindca daca i o lovesc atat imi trebuie, ar rade de mine 1 luna .Am fost la Ciresarii este pe Bdul 1 Mai, cu carutul, un parc linistit ca erau doar 3 copilasi dar peste 1 an iar Kari era o delicatesa pt ei si tot intrebau de ce nu se da si ea jos sa se joace impreuna...
Vorbiti de soti, al meu isi gateste singur si ma enerveaza pentru ca il apuna seara dupa ora 8 si face mizerie in bucatarie, nu vrea ciorba, mancare gatita mai putin ii plac pulpitele prajite, piure , cartofi...eu mananc doar legume si fructe rar ceva gatit , branza , cascaval, mai fac cate o ciorbita si ma cert cu ei sa manance.

Merg sa vad pozele postate acum
Mada si eu pup, mai mi a trecut putin, dar am o lene nu mi vine safac nimik treaba...vi se intampla asa ceva? si am si taxele salariale de calculat si ceva plati de facut prin bankingonline...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laremi spune:

Aseara a venit doctorul sa ma vada, cica sunt ok, concluzia lui e ca sangerarea nu se datoreaza cazaturii, operatia e ok ... zice el ca e posibil sa fie menstruatie ... numai ca azi nu mai sangereaza. Totusi, mi-a recomandat sa ma odihnesc, ceea ce am si facut azi. Si mi-a dat niste medicamente cica pentru astenie, dar eu pe net am gasit ca ar fi si antidepresive printe altele ... io chiar nu ma simteam depresiva, da' daca zice omul, o sti el mai bine.
Al meu sot a stat azi acasa si a facut mancare, curat, s-a ocupat de copil si acum s-a dus un pic la cumparaturi, ocazie numai buna sa evadez si eu un pic din pat ... nu stiu cat apuc sa va citesc ca trebuie sa ma gaseasca in pat

KIMMY, nora mea mica sa fie bine.

Nu mai stiu cine intreba de soti ... al meu face de toate, dar nu stiu daca se pune, el fiind indian ei au alt sistem de valori si alte conceptii despre familie. Insa eu ma simt super rasfatata, el se trezeste dimineata devreme, face ceai, cafea, lapte, mic dejun si pana ma trezesc eu hraneste baiatul, il schimba. Cumparaturi numai el face, exceptand cazul ca am eu chef sa ma plimb prin magazine. De gatit gateste uneori sau macar ma ajuta cand gatesc eu ... Singurul lucru care ma dispera la el si nu pot sa-l schimb orice as face e ordinea, pe unde trece sotul meu parca a trecut taifunul: haine aruncate, usi la dulapuri deschise, hartii imprastiate ...

Ce mi-ar place si mie sa ma intalnesc cu voi ...

Va pup, am fugit in pat ...

Mergi la inceput