Pepenasi de iulie-august 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 14
pica1 spune:
Ileanna eu va primesc cu drag pe toate. Nu stau foarte departe (cel putin asa mi se pare mie), stau la 11 km de Casa Poporului inspre vest, in Domnesti. Ar trebui sa iti iei inima in dinti si sa vi cu Vladut. Ia gindestete la mine care de joia trecuta sunt parasita de soacra ca e plecata cu ai mei in vacanta si sunt singura cu Sebastian de dimineta pina la 20:00-21:00 cind vine sotul acasa si tot am plecat de acasa cu tot cu d-nul Sebi singura cu el in masina.
SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com
pica1 spune:
Am pus poze pe pepenasi pt cine e interesat sa le vada.
SEBASTIAN (31.07.08)
ladymina77 spune:
Buna dimineata la amiaza,
Pfuu nici nu stiu cu ce sa incep ca iar ati scrisssss de numa`.
Kimmy ,ma bucur ca sunteti bine !
Noi raportam ca ne intereseaza deja jucariile din carucior si cele de la carusel ,radem tot mai des la mami si mai ales la Bogdan ,caree n-a racit de 2 ani si tocmai acum s-a pricopsit cu o laringita extrem de frumoasa.Speram ca trece repede.
Acum sa vedem ce raspundem la lume:
1.Si noi facem kaki moale de cele mai multe ori,e mai mult apos-si ceva mucus pe acolo cateodata.
2.Ciclul mi-a venit deja de 2 ori si ma dispera ca nu se mai opreste sa pot merge odata la control,curge putin acum ,ultimul.Si alaptez exclusiv.!!
3.In leg cu mancare,am 3 mese pe zi ,dimineata si seara ceva usor,gen lapte cu cereale ,ceai cu ceva ,si la amiaz fel 1 si 2 dar nu mereu.Mananc mult lapte cu taietei de casa,am auzit ca-s buni pt lactatie si cel putin pana acum sunt eficienti.Asa ca imi i-au adio de la silueta pana la primavara.
4.Ms Cristina pt "efect" dar din pacate eu nu-l vad pt ca folosesc mozilla.
5.Ms AnaBaby pt gandurile bune de la poveste
6.Legat de ajutor,ma ajuta la orice mai putin la facut mancare,nu are mereu initiativa si-l mai urnesc eu dar sa nu fie seara dupa 8.30 sau 9 ca atunci are prg de net,turneu de table si poker:).In rest sunt multumita si cand rabufnesc uneori fug toti din calea mea la cate bomban.Oricum se poate si mai ,adica mult mai rau,de ex fratele meu pe care eu l-as "sinucide".NU o ajuta pe cumnata cu nimic si mai e si nervos ca plange fetita ,,pfuua ca l-as
.
7.Cautam ginere!!! asta daca va place de noi :)
8.Ma duc sa mai strang din bucatarie si sa iesim si noi dupa un secol afara pen` ca a iesit soarele dupa 2 sapt aproape.
Ilenuco te-a ambalat rau sotu` mama.Lasa-l incet ca-si revine.
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
SunSmile spune:
Iza ma bucur ca aveti doar muci. De altfel, eu eram sigura ca nu e epilepsie. Proful meu de chiatara avea epilepsie si stiu ca greu i-au pus diagnosticul, desi, vorba aia, era om in toata firea. Da' medicii din Romania sunt intr-o mare gaura neagra la capitolul diplomatie....Nu toti, evident, dar multi, prea multi da. Eu ma rugam cu cerul si pamantul de dnele dr sa-mi spuna ceva, sa-mi dea o speranta si tot ce auzeam era "iubita mea, nu am ce sa-ti spun, eu fac tot posibilul, restul depinde de ea si de Dumnezeu"....
Tanti Vasilica,
Eu nu te primesc daca vii singura. Nu vreau sa te cunosc singura, uite asa. Suntem atatea acolo, ai macar O persoana sa te scoata "din criza". Si daca bebe plange (sa nu-ti inchipui ca bebelusii vor sta toti mutzi precum tablourile, ba mai mult, probabil se vor da in stamba fix cei cuminti de fel)plange si-l linistim si basta. Daca nici cu noi, care te intelegem cel mai bine nu ai curaj, cu greu iti vei face de una singura. Te rog eu, macar mai gandeste-te, da?
Iar cu barbatu' - cred ca s-ar fi suparat drastic daca i-as fi refuzat ajutorul (in orice situatie) iar la faza cu spitalul puteam sa-l refuz pana maine (desi doar el ma alina), era vorba de copilul lui si tin minte cum statea zeeeci de minute si se holba printr-o fanta de geam de 1cm, prin care se vedea fie un picior fie o manutza a Theei. Eeeei...numai Dumnezeu stie ce si cum in continuare!
Ah, mi-am adus aminte ca am vazut la Marina, nu mai modific in spread ca mi-e lene dar duminica si noi suntem la biserica si terminam pe la 12.30.
Pica n-am un program fix de iesit afara, de cand a venit toamna. Ies in functie de trebi, pt ca in general nu ma limitez doar la parc si plec si la plimbari prin mall sau pe la magazine sau pe la locurile de joaca. Asa ca la mine e cu stabilit de zi, ora, ca sa ma tin de cuvant.
Fii-mea a facut un monstru care puteeee, de cade tencuiala de pe pereti.
Ma'c s-o schimb...iar...
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
MissJJ spune:
Buna fetele!
Uff am scris frumusete de mesaj si s-a dus pe apa sambetei.
Am pus si noi poze noi pe picasa.
Merg sa mai incerc o data poate de data asta merge.![]()
de
Ari si
Ami
pica1 spune:
Sun banuiam ca nu ai program fix, nici eu nu am. Eu teoretic ar trebui sa ajung in Plaza sa ceva cu mineca lunga de pus peste o rochie pt num=nta la care ma duc in we, numai ca nu imi fac avint sa ma misc din casa. Daca ai chef da un semn de viata cind va hotariti sa plecati prin plimbarile ca ar trebui sa ajungem in acelasi timp, pt ca eu vin cu masina si voibanuiesc ca plecati pe jos cu carutul.
SEBASTIAN (31.07.08)
MissJJ spune:
Narcisa, Cristina, Ana am vazut pozele f frumoase.

Narcisa ce a crescut mica sirena e o scumpa si tu arati super.
Caprioara uff greu cu doi copii, oboseala si stresul isi las amprenta. Pupici multi si hang in there.
Dupa vaccin nu zice nicaieri ca nu ii poti face baie cel putin aici nu si aici zice ca nu tre sa ii dai calpol etc decat daca face febra daca nu nu, Ami de ex nu a facut febra dupa primul set de vaccinuri.
Bufi eu am cutia langa patul ei si biberoanele cu apa fiarta si racita turnata pana la nivelul necesar si numai desfac pun lapticul si amestec si gata in cateva secunde avem laptic fresh, dozatoarele alea is f faine mai ales cand esti plecat pe drum ca nu ocupa atata loc ca o cutie cu lapte si ai exact cat ai nevoie.
Narcisa ms.
Tiberica off si tu cu depresii? Multi pupici sa treaca.
Tecky ms.
Fetele sunt mai bine oleaca Ari e asa si asa da oricum mult mai bine decat ieri Amira catriva mucisori in rest e ok eu bag antibiotic ca nu a trecut numai cu strpsils si ceaiuri.
Tecky nu e o cantiate anume si Ami bea uneori mai mult uneori mai putin dupa cheful ei.
Anna ce fete plimbarezte sunteti sa va fie de bine plimbarea.
Dia ms.
Mai sa stii ca si Ami uneori adoarme si nu mai vrea papa seara o pun la ea in patutz si doarme dusa da se trezeste ea noaptea cand i se face foame.
Caprioara ms.
Ana asa face si Ami e de la dintisori adik deja incep sa lucreze acolo sa apara mugurasii si de aia molfaie tot ce prind si pe mine ma umple de saliva daca o tin pe umar.
Marina felicitari pt glow arata f fain pe galben.
Tare faza cu faianta.
Bine ca ai gasit ceva sa o linisteasca.
Atb hai ca esti belea.
Multi copii dorm in galagie si Ari era la fel si Ami afara doarme dusa uneori.
Pica ms. Abia astept sa fie complet acolo cu toate retetele si pozele.![]()
Miky greu asa spor la treburi si poate apuci si tu sa atipesti putin sa iti mai revii.
Marina super retetele o sa le punem la catastif acolo. Sa dai si poze daca ai.
Sursula noi avem de la www.mothercare.com/gp/product/B001F4T9ES" target="_blank">chicco do re mi modelul pe orange il gasesti in ro pe mai multe site-uri am vazut ca e in jur de 220 de lei e fain tare cum canta ursuletii si se poate juca si cu muzica si fara.
Trmit mesajul si revin merg sa pun pe ari la nani.
de
Ari si
Ami
Marina_1609 spune:
CIUPERCUTE UMPLUTE 1:
spalati ciupercutele si le curatati. rupeti piciorusele cu grija ca sa nu se rupa si palaria. toate palariile le asezati pe o tava.
piciorusele le taiati marunt-marunt si le amestecati intr-un bol cu o conserva de peste ton(scurgeti bine uleiul), putin patrunjel, piper si sare dupa gust (eu nu mai pun sare ca are tonul).
umpleti fiecare palariuta cu aceasta compozitie si deasupra la fiecare puneti cate o bucatica de branza mozzarela (putina, sa nu se scurga pe langa...).
le bagati la cuptor cam 10-15 min, pana cand vedeti ca lasa putina apa. ulei nu este necesar sa puneti in tava. dupa ce le scoateti, presarati niste parmezan ras.
la umplutura cred ca puteti sa improvizati cu orice![]()
CIUPERCUTE UMPLUTE 2:
se curata ciupercutele cum am spus si mai sus, doar ca de data asta nu mai avem nevoie de picioruse. fiecare palariuta se umple cu branza (telemea). le dam prin ou batut si pesmet si le prajim pe tigaie pana se rumenesc ca snitelele
sunt de preferat ciupercutele mai mari ca saincapa mai multa umplutura, dar si cele mici sunt dragalase la aspect![]()
sa aveti pofta!
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
Serenity90 spune:
SURSULA si eu vreau un bouncer..am cautat ceva mai ieftin si am gasit www.bestreclama ilegala - avertizare/c-61-balansoare.aspx?resetfilters=true" target="_blank">aici sunt si dragute ![]()
Raportam...fuseram la doftor azi...am mai crescut 5 cm, si am luat in greutate doar 500g in 4 sapt fara 3 zile...sunt putin dezamagita...ma asteptam sa ia mai mult k doar mananca toata ziulica...in rest e bine, ne mai ducem pe 8 ![]()
La notar iar nam ajuns 
am vro 2 nervi!
pupici..brb ![]()

Denisa mamy de
Radu Mihai
ana_a spune:
Salut din nou!
Fetele...eu incep sa am complexe cu warp-ul asta ... azi cum spuneam am mers pana la soacra nu e departe ca Bistrita este oras mic il parcurgi in graba pe tot intr-un ceas insa pe drum m-au oprit vreo 3 persoane sa se lege de warp-ul meu... una: doamna, nu sta prea adunat acolo? alta: doamna da nu se sufoca? si alta: doamna, nu ati gasit marsupiu? plus cele de ieri care tot asa li se parea ca nu sta bine
Ah...si la farmacie doamna de acolo sa uitat un pic asa speriata la copil..."vaiii cum sta de ghemuitttt!!!!" Voi cum ii tineti in warp? Sa luat careva de voi?
Io-s mai moale asa...si le-am zis doar ca "sta bine si doarme" si am plecat grabita insa pe drum cu atatea capete intoarse spre mine...nu stiu cand mai ies cu el asa.
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ