Pepenasi de iulie-august 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 17
bufi spune:
fetelor multumesc de raspunsuri!
Mada_mxm daca esti cu ele pregatite langa pat inteleg ca nu-i mai incalzesti laptele si ii dai la temperatura camerei
eu sunt in mare dubiu cu problema cu ochiisorii, inteleg ca este o emisiune la tv si se discuta problema asta...pe de alta parte Ioana mea nu are ochiul lipit, ii mai lacrimeaza..dar clar nu este in regula...la cat este de mica ma gandesc ca nu-i tocmai ok operatie
eu ma gandesc cum va reactiona la vaccin, dar mai este pana atunci...dupa 12 oct ii fac vaccin, sa fie dupa botez ca sa nu fie maraita...poate face si febra...
ati depasit cu brio faza de vaccin la 2 luni???
eu acum caut pe net un dozator de lapte praf. stiti care este mai bun? de la ce firma?
eu ma asteptam sa gasesc ceva tip biberon cu 2 separatoare, unul pt apa, unul pt lapte praf si zup-zup gata laptele, dar se pare ca nu-i asa
Bufi
tiberica spune:
Annababy 

inseamna ca sunt ok celulele.Multumesc mult.
Pica uite asta este http://reclama/subcat.php?categorie=Articole%20pentru%20baie&marca=Deltadiffusion
Didi81 spune:
Anna, merci
. Canalele infundate inseamna ca secretia conjunctivala ajunge in ochi in loc sa ajunga in nas.
Sun, e posibil sa venim diseara in poli, pe la 7-8, depinde cand vine Cristi de la serviciu. Poate ne vedem ![]()
Didi
de Aida Maria
AnnaBaby spune:
Eu ma pregatesc sa plec la sala, de saptamana asta, dupa masaj raman si la aerobica, gata ma apuc de treaba... sper sa nu vin acasa faa sa ma pot misca de febra musculara, ca de cand nu am mai facut ceva miscare......
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
MissJJ spune:
Am mai scris cat am mai putut la retete am o mai multe da nu am apucat sa le si scriu sper ca va place cum iese.
Fug ca tre sa ma apuc de facut papa ca fac niste pulpe la cuptor si piure ca diseara s-ar putea sa merg putin la sala ca se simt si fetele mai bine si eu is mai ok nu mai fac febra e numai gatul da iau antibiotice si sa mai iau o gura de aer pt o ora.
Revin cand apuc ca s-a trezit si Ari si tre sa o aduc jos.
de
Ari si
Ami
Gabriela82 spune:
mai da scrieti, nu gluma!
la multi ani Anka si Ronzy
cu intarziere si de la mine
am fost ieri si m-am inscris la master si am rezolvat si cu dosarele ptr alocatie si indemnizatie.
maine si poimane o sa am santier in casa, montam centrala, nici nu vreau sa ma gandesc 
nu prea am citit din urma, incerc sa recuperez, va
pe toate.
GABRIELA
de IRINA PAULA (02.07.2008)
Gabriela82 spune:
Camy tin pumnii sa iesi cu bine din situatia asta, si eu zic ca ar trebui sa-i dai in judecata sau macar sa-i reclami la directia muncii 
Tiberica, Capri
pt depresie
Kimmy of ce veste,
sa nu fie nimic grav totusi.
atat am reusit deocamdata
GABRIELA
de IRINA PAULA (02.07.2008)
tiberica spune:
Anna sa ne trimiti poze cand slabesti
. Eu inca nu am voie s afc sport.
Mada
sa ti treaca gatul
Didi81 spune:
Anna, si eu am fost la aerobica, si am facut o febra musculara de radea Cristi de mine
. Acum insa mi-a venit ciclul pt a 2-a oara, dupa ce o sa imi treaca m-oi duce iar.
Didi
de Aida Maria
boticelina spune:
Pupani grasani si de la noi!
Kim ma bucur sa aud ca nu s-au confirmat banuielile de ieri! 
Bufi eu am luat ieri un dozator de lapte praf de la Avent, din Sensiblu, e super fain, are trei compartimente si am gasit si o gentuta izoterma cilindrica pentru bibe. Nu stiu de ce le-am luat ca io alaptez dar ma gandesc ca pe cand m-oi intoarce la munca poate i-o mai da mama fetei formula sau ceva si cum buni nu prea vede am zis sa i le las masurate...
caca moale si noi tot asa prestam dar eu nu m-am ingrijorat. Ar trebui? Parca si Anaxena la fel zicea de Maria, acum vad ca si Dia si Capri si Sursu... deci, ce facem?
Didi, Capri nici Garga n-a mai luat asa bine in greutate in ultimele zile. Eu eram obisnuita cu 300 gr pe saptamana si acum m-am trezit doar cu 200 in 10 zile. Inca nu ma impacientez dar nici mult nu mai am ![]()
Intrebare pt fetele care alapteaza: le dati ambii sani la o masa? Ca io dau in continuare un singur san, nu-l cere niciodata pe al doilea... In ziua in care fusei nasa am scos cu pompa si am scos cate 130 ml din fiecare san dar i-am golit strasnic, parca ea nu mi-i goleste chiar asa, oare ii ajunge mincarea?
Ileanna te inteleg perfect cu teama de a iesi cu bebe urlator. Si mie imi vine sa intru in pamant daca incepe pisoiul sa planga in public, am impresia ca toata lumea e cu ochii pe mine si ma judeca ca nu stiu sa calmez puiul... Dar tot ies, acum am noroc ca a inceput sa-i placa de suzi si mai punem dop...
Si vroiam sa-ti mai zic sa nu-l judeci chiar atat de aspru pe printzul consort ca s-ar putea sa fie ca taica-meu, care e un tip super dar care nu se pricepe sa stabileasca legaturi cu copiii foarte mici. De noi s-a lipit abia cand am inceput sa misunam prin casa, deci dupa 7-8 luni, pina atunci povesteste mama ca parca era cu mainile legate
Si vad ca la fel a fost si cu nepotii...
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"