Pepenasi de iulie-august 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 18
tiberica spune:
Gabriela 
Bufi noi cand am facut vaccinul am fost cam maraita chiar si noaptea si am facut kk subtire a doua zi s a intamplat asta iar seara aveam un pic de febra si am pus 1/2 sup cu algocalmin si i a scazut in rest, a fost bine.
Didi81 spune:
Oaaa, Mada, am vazut poza aia cu prajituri de pe site-ul cu retete si am ramas ca hipnotizata cu ochii in monitor
. Pai ma ingras numai uitandu-ma... Oricum, iata si de la mine o reteta de inghetata, asa cum imi facea buncia si cu mi-a placut mie cel mai mult:
4 oua
5 linguri de zahar
2 linguri de cacao
400 ml smantana sau frisca (eu folosesc frisca)
Se bat ouale intregi, se adauga cacaoa si smantana. In loc de cacao se poate pune altceva, tata a incercat cu zeama de lamaie si menta pisata; a fost delicios.
De asemenea, tata bate separat albusurile si pune apoi galbenusurile, astfel iese mai tare, dar eu sunt obisnuita cu gustul pe care il avea cand imi facea bunica, asa ca o fac la fel ca ea
.
PS: asta e cu oua crude, dar aum nu cred ca mai avem vre-o restrictie la asa ceva ![]()
Didi
de Aida Maria
anaxena spune:
am ajuns si eu mai devreme acasa!!!
cata bucurie pe mine si pe Maria!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
ana_a spune:
mai face careva vaccinul gratuit?
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ
boticelina spune:
Si un pupic si un mesaj special pentru [red]Carmenela[red]: te rog straduieste-te sa te bucuri de puiul tau si sa nu-l privesti ca pe un copil diform sau mai stiu io cum. Nu e deloc asa si peste putin timp nici macar n-o sa se mai observe. Nu lasa ca intamplarea asta sa-ti strice buna dispozitie, uite eu acum o intreb pe mama cum eram eu, ce faceam, daca zambeam, chestii d-astea, si nu stie sa-mi spuna si acum ii pare rau. Ea a fost la fel de debusolata ca si tine de handicapul meu si la mine clar nu era "rezolvabil", imi povesteste ca plangea cand ma hranea si a uitat sa se bucure de mine, te rog sa nu aluneci pe acest drum si tu. Ai un copil minunat si totul se va aranja! 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
CristinnaP spune:
buna!
multumesc mult pentru primirea calduroasa si pt sfaturi!
fac cateva precizari fuguta,k andrei nu ma lasa-mulge vacutele permanent:=)
in legatura cu vacinul de 2 luni, si noi il facem gratuit, dar trebuie sa asteptam pana luni (andrei va avea cam 2 luni si jumatate )
am hotarat cu sotul sa mai asteptam cu inerventia pt imperforatia de canal lacrimal-nu vreau sa-mi supun copilul riscului anesteziei, stie si el ca e periculos, la cate operatii complicate a facut socru-meu din cauza diabetului:)
imi poate spune si mie cineva cum adaug poze cu andrei_ca nu am reusit. am niste poze absolut superbe...
va pup si numai bine!!!
mcoca spune:
In primul rand imi cer scuze fetelor carora nu le raspund, dar le trimit un BIG pusi
. Eu citesc mai mult si scriu mai rar ... ca am 1001 de treburi. Maya insa e o cumintica nu pot sa ma plang de ea :).
Boti, si eu ii dau dintr-un sg san, ca atunci cand se satura face niste grimase de numa, asa ca nu o mai pun la al doilea. Am citit si de botez, ma bucur ca a fost SUPER.
Despre mancare, mai nimic si haotic :).
Ileana, poate ca sotul tau e debusolat. Cum el nu sta cu voi in timpul saptamanii ii e greu sa "intre in paine" in wk. LA noi cat au fost ajutoarele din ro, sotul meu nu facea NIMIC. Se juca 10 minute cu MAya si atat. Mama cand a plecat, a plecat cu inima indoita ca ma lasa practic singura cu bebele. Ei nu a fost asa, cum am ramas numai noi 3, si-a putut lua si el rolul de tata. MA ajuta cu Maya, face treaba, e ok.
Capri al tau nu are scuze, trebuie data militaria jos din pod
.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
ana_a spune:
boti si eu ii dau dintr-un singur san, foarte rar mai incearca si al doilea insa numai pentru a se juca.
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ
boticelina spune:
Vic, Ana_a, sar'na de raspuns, deci nu numai noi lucram cu un san per masa. Intreb pentru ca prietena mea ruleaza ambii sani la o masa si bebelone e mai mic cu 3 saptamani ca Nancy, ma gandeam ca poate infometez cupilu'...
Ana_a eu nu sunt un exemplu tocmai reprezentativ cu mancarea dar ma straduiesc sa mananc bine, dimineata bag o felie de paine prajita cu branza proaspata si smantana, la amiaza ceva felul doi (cateva linguri, dar insist, chiar si ceva carnita ma straduiesc sa rod), bag lapte cel putin juma de kil pe zi, seara bag o cutiuta de orez cu lapte Danone, peste zi mai rontzai pufuleti, ciocolata, prajiturele... Imi fac impresia ca, cu tot stomacul meu mic si inelat, mananc mai mult decat unele din voi ![]()
Fetele care va duceti la sala, ma inebuniti, de vreo saptamana tot visez sa ma duc si io, mi-e dor de un treadmill, vreau si io putina masa musculara ca de un an jumate n-am mai miscat in front, sunt acum un sac de oase, tre' neaparat sa lucrez muschii. Raportez ca la greutate sunt la un "all time low" pt mine, am 61 de kile, cred ca n-am mai avut atat din clasa a cincea ![]()
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"