Pepenasi de iulie-august 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Am venit de la plimbare.

Boti, un san la o masa si noi . Raaar al doilea, seara inainte de culchi. Mai, dar poze de la botez?

Ana_a, facut poze cu telefonul acum, la plimbare . Numa sa am timp sa le pun.

Fug ca avem teme de facut si barbatu iara pleaca. Cica trebe sa schimbe un far la masina .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Eiii, veniram si noi din plimbari. Am plecat azi sa schimb plodu si dusa am fost. Mi-am agatat copilu de-o aripa si am batut mall-ul sa cautam cadou pt tati pt o ocazie, apoi am fost sa-i ridicam si cadoul pt cealalta ocazie, cadoul tehnic:) (la asta chiar nu se asteapta, pt ca si-a mai luat ceva si crede ca ala e singurul cadou), apoi am fost in parc si iar m-am minunat cate caciulite la copilasi cand afara era absolut superb (deja ma gandesc ca sunt eu denaturata), apoi numa' ce-am urcat ca a ajuns si tati si ne-a mai luat la o tura de plimbare, banca (imi venise cardul, caci mi-am facut un cont separat doar pt banii minunati 6+2, ca sa-i tin acolo), cumparaturi, o vizita scurta la niste prieteni.

Acum in sfarsit am ajuns si am pus repede o tocanita de pui cu legume la facut, o sa faca iubi si o mamaliguta si gata.

Stiu ca intrebarea era pt mamicile care alapteaza exclusiv da' ma bag si io in seama:))...eu mananc putin si haotic, dar sunt ceva de speriat cu dulciurile, ciocolata si painea calda. O sa raman o balena esuata, cu burta, solduri, pulpe si gusha...

Boti, bine-bine, da' poze?

Didisoru suuuper mocutza are Aiduta! Ce dulce! Imi pare rau ca nu ne intalnim da' ne-a cam ajuns pe ziua de azi.

Ana ne intalniiiim. Vii? Zi ca da, ca mi-e un dor de tineeee. Si vreau s-o cunosc pe frumoasa mea scumpa Maria.

Ma'c sa vad cu cine se mai cearta mahalagioaica aia de fii-mea...ca cearta jucariile, lenjeria, peretii...are si ea o treaba

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

n-am citit!!
cand ne intalnim???
logic ca ne intalnim

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

S-avem buna seara fete dragi,
Intrebare: puneti copilasii in sac de dormit?Cred ca tre sa-mi i-au si eu unul pt ca azi am gasit-o pe Deea descoperita prima data de la atata biciclat.
Raspuns: si noi inca tot un singur san papam si dupa ce termina vad ca mai iese lapte berechet inca stropeste in jur cand strang.
Intrebare2:cat e normal sa ia in greutate copilasii/luna?Noi aveam sapt trecuta ,adica la 6 sapt 5700.de la 3900.
Ana noi il vrem pe puiul tau ginerica.Ni-l dai sau il luam cu forta?
Fug ca e maraita in seara asta vad.
revin

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

pica eu sunt singura de luni pana vineri
Cat despre luat bb in masina ... uf nu stiu cand o sa ma bag la asa ceva. Din doo motive:
1. ca io am carnet decat de 2 ani deci nu is o capacitate, ci doar ... ok
2. ca am facut un switch de masina, adica fix cu doo zile inainte sa nasc am vandut micutzul meu Corsa in 2 usi ca sa luam un Mondeo la pret bun (fosta masina de serv a lui barbate-meu care tocma si-o schimbase si intrase la casat). Iara diferentza intre un Mondeo si un Corsa ... . Catastrofa nene. Nu stiu cand o sa ma bag pe ea mai ales date fiind conditiile. Nu m-a incantat schimbul fix in perioada asta ... chiar era super ultra nepotrivit. Dar asta a fost momentul posibilitatii si am zis sa nu ratez ocazia sa bagam o masina mai de familie + ca altfel nu vad cum sa ma invat si eu pe o masina mai mare ca sa poata totusi sa fie 2 soferi cand mergem in concedii.

mada eh, tu moldoveanca focoasa si desteapta. Io nu m-am gandit ca este necesar sa avem asemenea discutii "triviale" si ca chiar l-as jigni .

Cat despre iesitul cu bebe, mda ... iesi cu un bebe care POATE urla. Nu cu unul care urla SIGUR. Cat despre a comenta cineva ca urla bebele meu ... ai vazut cobre care scuipa?? Mereu am zis k nene ... sa nu te iei de o mamica cu creierii pe bigudiuri k ala esti nenica.

Cat despre urlatul cu certitudine azi am iesit in parc cu el urland din casa. Am incercat io cu frumosul si cu leganatul ca sa-l calmez si sa ma pot si eu imbraca si spala macar pe dinti da' nimic nene! Si atunci am zis ca daca ma iau dupa el nu iesim nici azi. Asa ca l-am lasat sa chitaie si mi-am vazut de ale mele ... spala-te imbraca-te, cauta-i lui haine, pune 2 bibe cu putina apa si Saab, un termos cu apa fiarta, masurile de lapte ... bibele cu ceai etc. De amaraciune adormise in bouncer singurel. Dar dupa ce l-am imbracat da-i iar ragete. Eh ... asa am iesit. Si ne-am intors acasa dupa 3 ore. Iar punctul cel mai indepartat in care ajungem este la 1 ora jumate de casa. Asa ca ... Dar numai in parc nene! Saru'mana multumesc NU. Am si o nervii si limitele mele si n-am nevoie sa-mi urle prin magazine. Plus ca sa zicem k il iau in marsupiu. Si cand vrea sa manance ce fac??? Intind tabara in magazin sau in strada? Scuza-ma da' cre ca tu ai 2 fete care mai chiraie DIN CAND IN CAND. Si care mananca la 4 ore ... nu la 3 si nu dureaza 1 ora un biberon si calmatul de dupa ca sa iti mai ramana eventual 1 ora jumate. Si nici aia batuta in cuie. Ca semnalele incep mai devreme.

Eh ... o veni si vremea noastra

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Gagicile care se duc la sala, ATENTIE LA TENDOANE!! Ca inca sunt varza dupa sarcina, nu si-au revenit. Mie mi-a zis dr ca e ideal sa astept menstruatia (chiar a 2-a ca sa fiu sigura ca totul s-a instalat ok) = revenirea secretiei de estrogen. Si cam il cred ...

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

din capitolul:"mi-a venit ciclul" cui nu i-a venit?ca la mine inca nu shi-a facut aparitzia si ma gandesc eu acum ca poate de aceea nu slabesc eu ca nu-s hormonata normal

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Anaxena, mie nu mi-a venit.

Am pus poze pe picasa la pepenasi, in vederea petitului .Asteptam oferte.
Scuze de calitate, da-s facute cu telefonul azi la plimbare. Si sunt si cu Matei o parte, numa ca el e dat .

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Anaxena nici mie nu mi-a venit ciclu dar nici nu-i duc dorul

Am pus poze de la botez la pepenasi!

Cand primesc pozele promit sa va pun si de cand fusei nasa. Gata, fug sa preparez baitza...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Capri, vazut pozici cu Ilincuta scumpa

Boti, am vazut si pozele de la botez . Maaama da ce ai slabit!!! Bai, stiu ca pt tine nu e neaparat bine ca ai slabit asa de repede, dar eu sunt invidioasaaaa . Aveam 54 kg in mod normal, si plecasem de la 56kg cu sarcina, ca eram intr-un mom prost. Si acum am 64kg si nu dau semne sa mai slabesc (si tine cont ca eu am 1.64 m)

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput