Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (193)
Raspunsuri - Pagina 9
cecilia L spune:
Trebuia sa fac pariu, dar nu aveam cu cine aseara, ca despre asa ceva era vorba cu ''imi vine''.......aici am batut si cu azi ''iti mai vine''.........sa o porti sanatoasa Roxana si sa aprecieze cine trebuie daca ''iti vine sau iti mai vine''

si spor la cumparaturi, nici nu ma gandesc ca o sa cumparati doar rochia finutei...
Aaaaaaaa sa porti sanatoasa blugii.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
Gabriela77 spune:
Lavinia, ce dulce e Miruna...sa stii ca si mie mi se pare ca a inceput sa semene cu tine...sa nu ma spui lui tati, bine?
Roxana, m-ai imbolnavit fato, cu pozele tale...Sau pe Teo trebuie sa o cert???? Yami-yami dar ce bine arata....
Ana, ce mai faci?
Luy, tu esti bine?
Fetelor, eu sunt topita, Sara ma pupa continuu, e pupacioasa tare, pupa papusile, catelusul cu care doarme, telefonul cand vb cu tati...Mai nou vrea sa se imbrace singura, mai haioasa e cand incearca sa se incalte...
Va pup, ma apuc de calcat!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
adimercedes spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Se pare ca programul Lisei e acum super incarcat cu atatea cataloage de frunzarit. Cand ramaneti fara, sa ne spuneti, mai trimitem noi de aici... Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Yaia, are ea programul icnarcat, dar te asigur ca nu e de la frunzarit de cataloage. La aia e experta si le da gata repede, spre disperarea mea ca apoi le ia pe rand in casa si le toaca marunt pe toate, musai sa vada ea ce si cum. Si zana cea buna le pune pe toate la loc pana ea doarme
Dar ma tin tare pe pozitii si le-oi face eu candva
. Dar uite ca le tot aman, ca poate nu mai trebuie facute Cum stai cu Shogun-ul?
Tin minte ca eu am citit pe vremuri "Inainte de Shogun" si mi s-a parut interesanta.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Adi, ,ce de informatii interesante ne dai!De-aia te adoram la ,,naturiste''!Dar si aici,evident![]() |
Teo,
. Ma bucur ca pot fi de folos cu informatii pt puii nostri, ca ei sa creasca sanatosi, inteligenti si noi sa ne bucuram de ei.
pe M si ii doresc sanatate!!!!"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Yaia spune:
Adimercedes, sa-mi spui si mie secretul cu marcatul taskurilor ca facute pe lista ce e si la mine luuuunga de tot atunci cand il afli, bine?
Pai intre trezit, schimbat, hranit, imbracat, dus la gradi, serviciu, luat de la gradi, schimbat, jucat, gatit, hranit, schimbat, culcat si facut ceva curat prin casa nu mai am timp de absolut nimic. Si mi s-au adunat si mie o groaza pe lista.
Din Shogun nu am mai apucat sa citesc nimic, spre rusinea si parerea mea de rau, de cand am mult de lucru la birou.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Adimercedes, sa-mi spui si mie secretul cu marcatul taskurilor ca facute pe lista ce e si la mine luuuunga de tot atunci cand il afli, bine? Pai intre trezit, schimbat, hranit, imbracat, dus la gradi, serviciu, luat de la gradi, schimbat, jucat, gatit, hranit, schimbat, culcat si facut ceva curat prin casa nu mai am timp de absolut nimic. Si mi s-au adunat si mie o groaza pe lista. Din Shogun nu am mai apucat sa citesc nimic, spre rusinea si parerea mea de rau, de cand am mult de lucru la birou. ![]() ![]() ![]() Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Yaia, nu le marchez ca facute, ci le aman pur si simplu
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
Lisa
Roxana_G spune:
Ana Adelina
sa fii sanatoasa, voioasa si norocoasa!
Greyeras, sa va traiasca fata si sa va bucurati de ea!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Mai doamnelor, acum stie tot forumul ca am probat lenjerica. Dar nu va ambalati prea tare, doar am probat-o, nu am purtat-o inca, o pastrez pentru weekend.
Annisia, cred si eu ca vrei asa surpriza, dar zau ca mi-ar mai placea si mie inca un repetir. O blana din aia as avea si eu nevoie pentru nunta cu pricina. Aaa, sa nu uit, acusica vin cu povestiri despre goana dupa rochii de mireasa.
In alta ordine de idei, legat de tort si sosul de portocale, votez si eu inlocuirea cu un caramel ceva.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Cecilia, multumesc frumos.
Nene, bine ca nu m-ati pus sa pun si poze cu lenejeria.
Legat de tort, scuze ca am facut pofta tuturor, am zis sa stie lumea despre ce vorbim.
Gabriela,
si noi pupacioasa ta.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Deci am mers astazi cu finuta la shopping de rochii de mireasa. Ea a vrut intai la Alb si Negru unde era inchis. Asa ca am purces spre Gabriele, unde ne-au aratat intai cataloagele si apoi niste rochii de pe rafturi. Nu mi s-a parut prea prietenoasa doamna de acolo. Noi chitite pe preturi mai mici nu ne-am inghesuit la rochiile de acolo, a probat insa una mai mult decat superba la 38 milioane.
Am mers la BienSavvy apoi, ultima oprire de altfel, dar oprire de 2 ore si mai bine. Doamnele foarte dragute, ne-au scos sa ne arate tot magazinul, pana si eu am probat vreo 6 rochii de ocazie. Una superba de 27 milioane mi-a ramas la sufletel, dar cred ca acolo va ramane si doar atat, ca pe mine nu la atata banet. Era din cea cu volane jos si mulata sus. O frumusete. Am tot cautat pe net sa v-o arat insa nu este, cica e 2009 si aia. Si imi mai dadura doamnele o sexosenie de rochie fara spate, traznet de altfel, dar nu de babe ca mine. Ma rog, am probat si altele, dar acestea erau cele mai tari.
Pentru mirese aveau colectia La Sposa, superbe, si din 2007 si 2008 si din 2009. Pentru 2007 si 2008 aveau super reduceri, intre 10 si 25%. Pentru 2009 preturile erau exorbitante, i-au tot dat sa probeze rochii de 55-60 milioane, care erau superbe insa sincer nu meritau neaparat pentru ca erau super noi, ca doar nu scria pe ele ca sunt ultimul racnet. Pana la urma a ales vreo 4 modele in short list, cea mai ieftina 28 milioane, si asta fara jupon de vreo 6 milioane si fara voal de alte 7 milioane. Sa vedem cum ii aproba finul bugetul, eu i-am zis sa o lase mai moale sa creada omul macar inainte sa o ia ca e econoama, ca dupa aia vede el. ![]()
Rox ,
Poze

. Si cu celalalt picor a alunecat de s-a dus cat era de lunga. Plus ca am dat tarcul aseara la una din nase, ca ii vine sora din RO cu un prichindel mai mare decat Lisa cu 2 luni si nu aveau patut. Acum cataloagele sunt langa usa de la garaj. Nu se urca pe ele, dar le frunzareste de le merg... foile (ca fulgii e impropriu spus