Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (193)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Moama ce secretomanie pe aici... Daca "iti vin", daca nu stiu ce?! Bai, nu-i frumos asa! Parerea mea! Ori ne spuneti si noua ce cadouri va facurati ori discutati in particuler fratica trebile ashtia. Ce atata codificari? Bine ca nu sunt gravida, ca te pomini ca pohteam sa aflu ce ziceti voi acolo...

Tortul Biscottino e cu jeleu de portocala pe acoperis? Chiar ca e naspa cortopala in torturi, cum zice si Cecilia! Daca e de caramel e yummmiii!!!! Cum e fetelor?

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Moama ce secretomanie pe aici... Daca "iti vin", daca nu stiu ce?! Bai, nu-i frumos asa! Parerea mea! Ori ne spuneti si noua ce cadouri va facurati ori discutati in particuler fratica trebile ashtia. Ce atata codificari?

Micul Yanis creste mare

Curiosii mor repede,zau1
Dar cum noi nu vrem sa scapam de tine prea curand asa piperata si usturoiata cum esti cateodata,nah ca-ti spunem sa nu faca poc pipota matale:subectu' fu un set de lenjerica sexoasa CK,si ardeam de nerabdare sa vad daca-i vine bine pe !Si se pare ca i-a venit
Uffffffffff,am rasuflat usurata c-am facut o fapta buna azi!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Alehiam, eu i-am dat placinta de mere lui Y al meu si nu i-a placut neam! A ripostat vehement si n-a fost chip sa ma mai lase sa ma ating de gurita lui cu nimic pret de-un ceas... Culmea e ca merele ii plac la nebunie, fie crude fie coapte... Si apoi, placinta era facuta de mama (ca daca ar fi fost facuta de mine, hai ca poate intelegeam bietul copil)... Mie mi-a convenit, ca am halit io mai multe bucati. Dar, totusi, Dodo o facuse special pentru el, putea si dansul macar sa guste...
E leit taticul lui. Daca i se pune pata ca nu vrea ceva, nici macar nu gusta sa vada ce anume nu vrea... De exemplu, B are mancaruri pe care nici nu vrea sa le vada, dar nu a gustat niciodata sa vada daca ii plac sau nu. Pur si simplu i s-a pus lui pe chelie ca nu-i plac si gata, nu-l scoti din ale lui...
Eu nu sunt frate asa... Mie chiar imi place sa experimentez mancaruri noi. Basca, niciodata nu am facut mutre...

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Bine, bine, lenjerie, lenjerie... Intrebarea era daca a si folosit-o???? Acum daca tot am aflat marele indiciu, spune tot soro, nu asa!

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Yaia, multumim de pupici. Tare dulci . Teancul de cataloage l-am scos aseara ca a mai capatat dexteritate si ridica picioarele sa se catere pe birou, cica . Si cu celalalt picor a alunecat de s-a dus cat era de lunga. Plus ca am dat tarcul aseara la una din nase, ca ii vine sora din RO cu un prichindel mai mare decat Lisa cu 2 luni si nu aveau patut. Acum cataloagele sunt langa usa de la garaj. Nu se urca pe ele, dar le frunzareste de le merg... foile (ca fulgii e impropriu spus ).

Se pare ca programul Lisei e acum super incarcat cu atatea cataloage de frunzarit. Cand ramaneti fara, sa ne spuneti, mai trimitem noi de aici...

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:

Bine, bine, lenjerie, lenjerie... Intrebarea era daca a si folosit-o???? Acum daca tot am aflat marele indiciu, spune tot soro, nu asa!

Micul Yanis creste mare

Daca dimineatza cumatru' se tratarisea cu o felie de tort,inseamna ca avea nevoie de glucidoase,DECI,ceva energie consumase,de unde deduc ca fu' testata lenjerica

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Mi se instaleaza niste update d-alea si ma pune sa restartez computadoru. MI-e lene... Mai bine ma duc la un shopping scurt, ca-i mai cu folos. Dar intru mi tarziu sa aflu cum fu treaba cu lenjeria...
Eu vreau o noua haina de blana Teo. Cand mai faci o fapta buna, sa ma treci pe carnetel, bine?
Pana tunci, ma duc sa-mi iau una de blugi. Am pus eu ochii pe dansa si am ramas cu gandul la ea... Foarte dragutaaaa....

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Citat:

Mi se instaleaza niste update d-alea si ma pune sa restartez computadoru. MI-e lene... Mai bine ma duc la un shopping scurt, ca-i mai cu folos. Dar intru mi tarziu sa aflu cum fu treaba cu lenjeria...
Eu vreau o noua haina de blana Teo. Cand mai faci o fapta buna, sa ma treci pe carnetel, bine?
Pana tunci, ma duc sa-mi iau una de blugi. Am pus eu ochii pe dansa si am ramas cu gandul la ea... Foarte dragutaaaa....

Micul Yanis creste mare

Ti-as da-o pe-a mea,e noua,dar o voi folosi we viitor la Radauti ca se anuntza temp cu ,,-'' acolo.Si sa stii ca e luata din Nei Pori de la nea Manolis

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La multi ani sarbatoritelor de astazi,Ana Adelina si Yannisa!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Roxana , ne faci sa ne gandim ...la tortul ala .Sa va ganditi si la noi cei de mai departe....

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput