Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (193)
Raspunsuri - Pagina 10
Annisia spune:
Teo, cum arata bre hainoaca matale de blana? Mie nu mi-a placut nimic de la Manolis. Mi s-au parut extrem de conservatoare. Poate a mai bagat ceva prospaturi intre timp?! Chiar ma batea gandul sa bag o Grecie mica, sa-mi mai fac niscaiva pohte. Mai ales ca vreau si pentru B ceva interesant. Basca pentru dracea cu chelie... Sa pui poze, bine?
Rox, eu zic sa mai cautati. Nu am retinut cand este nunta si, din pacate, nu am eu timp acum sa ma ocup de problema. Dar mai mergeti si la alte saloane. Poate gasiti ceva mai ieftin si la fel de dragut. Nu stiam ca sunt atat de piperate accesoriile. Monique si-a luat totul de la ei, dar nu imi spuse de preturi (decat la rochita). Adevarul e ca eu doar de asta am intrebat...
Micul Yanis creste mare
alinkav spune:
Roxana, m-a luat cu fiori preturile spuse de tine, la rochii de mireasa. Cred ca as fi fost tare trista acum 6 ani, ca nu aveam de unde sa-mi iau o rochie de macar 28 mil.
Desi intr-adevar, rochiile de acum sunt super traznet, fata de putine modele de acum cativa ani.
Am salivat si eu in fata pc, la vederea pozei. Cu ocazia asta v-as ruga sa-mi spuneti unde exact se afla Agapitos, sa trecem dupa servici pe acolo!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Yaia spune:
LA MULTI ANI
Ana-Adelina de mami greyeras!
Sa-ti fie viata plina de zambete si voiosie!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
luy spune:

Buna ziua, sper ca va mai amintiti de noi
Daca nu, ma consolez ca macar Gabriela, mamaica de dulce si lipicioasa Sara a intrebat de noi 
In sfarsit am revenit si noi la program normal, de dimineata au plecat socrii sositi de vineri si "cazati" in sufragerie, unde am cablul de net. Asa se explica absenta mea de pe forum.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Vreau asadar sa-mi dau restantele la urat sarbatoriti de 1 anisor, chiar daca-s intarziate, gandurile mele sunt bune si sper sa fie primite cu bucurie. La multi ani! pentru acesti mandri papanashi si frumoase dulcetzele :
frumosul Andrei de aeperju
, ii oferim cu drag un www.flickr.com/photos/septoct2007/2884314441/" target="_blank">cadoutz
misteriosul Mihai Sebastian de ceamica
- mami, am vrea sa te cunoastem, nu vii si tu la intalnire ? ( am ramas cu o mare curiozitate nesatisfacuta, dupa ce mi-ai zis ca am fost colege de facultate
)
dulcetzica Giulia de cristina85ss
- nici tu nu ai mai scris de mult, mamico, nu ne mai povestesti ceva despre voi, macar cu asa prilej aniversar
dulcetzica de peste mari si tari Alexandra de a_alinta
- asteptam cateva randuri si poze si de la voi, chiar daca stim ca-i greu sa te imparti intre serviciu, casa, sot si doi veseli naparstoci
dintzosul Vladutz de isabeluta
nu putea scapa www.flickr.com/photos/septoct2007/2884327599/" target="_blank">nefelicitat ![]()
microbistul Edy de Vmkriss&Flori
- nici o veste de la voi, nimic, nimicuta ???
iar pentru printesa ce-si aniverseaza chiar azi implinirea anisorului
zambareatza Aduta de greyeras
avem www.flickr.com/photos/septoct2007/2884333759/" target="_blank">un pupic special
Sa cresteti mari, sanatosi, sa aveti mereu zambetul pe buze si soarele in inimi !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Am vazut invitatia de la petrecerea de motz a lui Luca, foarte reusita, felicitari, Mada ! Sa inteleg ca ti-a folosit un pic si hallmark-ul ?
Vazut si placut mult poze cu sarbatoriti, vreau sa trimit un pupic special pentru Olivia cea ranita
, nici nu vreau sa ma gandesc prin ce ati trecut 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
emiliableau spune:
pentru cecilia,
da-mi un mail la bleau_emilia@yahoo.com, sa te intreb ceva de postnatal si cic. eu am nascut pe bb nr 2, si am post tot la 19. multumesc si scuze ca scriu aici.
luy spune:
Sanatate multa puiutilor bolnaviori ! 
Lavinia, am vazut ca ti-a raspuns Mad in legatura cu vaccinul, cred ca te-a lamurit ea. Scuze ca n-am reusit sa te mai sun, zilele astea am fost intr-o mare graba tot timpul si am uitat 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
carpatina spune:
La multi ani Ana Adelina de mami greyeras! 
Sa-nfloresti vietile tuturor!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
rnico spune:
ceau!
la multi ani aduta de mami greyeras!!!!

sanatate si multe multe bucurii
alesia 23oct2007