Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (193)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Rox, sa porti cu placere noile achizitii, precum si cadoul Si pe mine m-ai omorat cu preturile la rochiile acelea, nici nu vreau sa ma uit la ele

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Abia acum am reusit sa mai intru, cu greu am adormit micul terorist, azi sunt singura cu el, tati e plecat la Timisoara asa ca va inchipuiti....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Roxule, bine ca m-am maritat, ca la ce preturi sunt acum...ptiu-ptiu...Poze cu lenjerie primim, la torturi insa ai interdictie!

Luy,bine ai revenit!

Carpatina, ce expeditiva esti azi!

Eu am pofta de ceva dulce, cred ca ma pun sa fac ceva, fata doarme, sotul e plecat, asa ca de ce sa nu mai pun vreun kg????

Somn usor, mamici si bebici!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Roxana ati cumparat ceva??? sau doar ati probat?

poze

Mergi la inceput

Luy, ne-ai spus ca ai musafiri....cum sa uitam de tine.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

In sfarsit imi trag si eu sufletul dupa o zi de alergaturi. Dupa goana dupa rochii am avut o zi plina la munca, sau ma rog, cat a ramas din ea, apoi fugi la balet cu Alex (prima lectie, a fost incantata si mai mergem). Am ajuns pe la 8, abia am apucat sa smotocesc putin bipedul care refuza sa mearga exclusiv in picioare. E din ce in ce mai stabil la mers, dar merge cand asa cand de-a busilea. Sunt zile in care prefera de-a busilea, asta seara a preferat biped.

Annisia, stai linistita ca preturile erau mari peste tot, si la Gabriele. Sigur in catalog mai gaseai la Rose Marie si cu 10 milioane dar nu aratau stralucit cand era sa le vezi live, materialele nu erau la fel cu cele de 30 milioane.

Sorry ca v-am socat cu preturile, acuma sa fiu sincera am citat si eu ce ne-a aratat tanti aceea acolo. Daca ar fi sa mai iau o rochie acuma proabil mi s-ar parea un efort mare dau suportabil sa dau 30-40 mil, insa acum 9 ani imi amintesc ca am avut buget de 800 USD pentru rochia de mireasa, voal si costum de cununie si chiar m-am incadrat in el, ca oricum nu aveam incotro. Acum ce sa zic, e de mers si la alte saloane cum zice si Annisia, numai ca eu una nu prea o sa mai am timp de insotit.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cecilia, ce naiba, la preturile astea ne-am ales cu probatul. Pe de o parte mi-a placut ca tanti aia ne-a tot dat sa probam si toale mai scumpe desi se vedea clar ca este peste buget (fata de Gabriele unde ne-a privit cam de sus madama aia), pe de alta parte era frustrant sa iti tot dea rochii superbe de 50 mil pe care oricum nu le poti lua.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Bunaseara si de la noi

Fata doarme ,eu am fost azi toata ziua la noul apartament cu meseriasii,bineinteles ca au mai facut si prostii si trebuie retusat,iar pe geamuri nu va povestesc ce am....dezastru ....toate sunt stropite cu amorsa si lavabila de exterior,am incercat eu sa le curat dar nici o sansa.
am sa apelez la serviciile unei firme de curatenie sper sa nu-mi zgarie toate geamurile.
parca sunt facute de comunisti,la norma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

LA MULTI ANI
Ana-Adelina sa cresti mare si sanatoasa!

Mergi la inceput

Luy, m-ai dus in eroare cu ''sa porti sanatoasa'', chiar am crezut ca sunt nu ca nu as fi cu capul in nori.....

Azi am fost cu baiatul la mine la serviciu, a fost foarte cumine si foarte incantat ca toata lumea l-a lasat sa mearga si sa faca ce vroia, ba mai mult s-a asezat intr-o banca(cu ajutor) si statea foate cumine acolo cu pixul in mana si povestea cu colegii lui, ma rog cred ca ii certa....nici nu a remarcat ca eu nu eram cu el, intr-un tarziu si-a dat seama ca nu e mami si a inceput sa ma caute, nu a plans, ceea ce m-a surprins, mamosul lui mama(acasa nici la wc nu pot sa merg)........ sincer ma surprinde in fiecare zi cu cate ceva, mai nou are in vocabular ''opa us'' si ''asss'', dar nu le spune decat atunci cand trebuie.

Sim am tot vrut sa te intreb, daca Stefan a inceput sa spuna mai multe cuvinte de cand merge la gradinita.

poze

Mergi la inceput