Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (193)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani!
Ana Adelina sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Roxana,lenjeria pe cand???
pe we?
distractie placuta de pe acum.

Mergi la inceput

Luy,stai linistita am rezolvat deja am si comandat vaccinul...sper sa-l primesc pana in 4 oct cand plec.

Gabriella un pupic dulce pt Sara

Mergi la inceput

Am plecat la somn,noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Cecilia, nu am vrut sa creez confuzii, eu ma refeream la achizitiile din zilele trecute

Am reusit si eu sa termin albumul cu pozele de la munte, daca vreti sa va amintiti de vacanta, va invitam aici

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Nici nu mai stiu daca v-am spus, dar vizita socrilor a fost cu un scop precis: sa stea acasa cu Maria duminica, noi trebuia sa mergem la o nunta&botez. La biserica am luat-o si pe ea, cand am ajuns acolo si s-a apropiat mireasa de ea s-a pus pe urlat
Ne-am indepartat de multime si am calmat-o, am stat un pic mai retrasi, am asteptat sa intre toti in biserica si apoi am intrat si noi, incet-incet s-a obisnuit, am pus-o pe un scaun si a fost preocupata sa-l studieze. Cand s-a plictisit, am dat-o jos, a ramas in picioare, tinandu-se de mana mea. La un moment dat incepuse sa se bataie pe muzica bisericeasca ! A stat cuminte in timpul botezului ( cca 1 ora ), pe timpul slujbei de cununie a stat afara, pe o bancuta cu sotul. Avand in vedere ca toate acestea s-au petrecut intre orele 14 si 16, adica exact atunci cand ar fi fost ora ei de masa, i-am dat 2 piscoturi si i-am "ametit" foamea. Numai ca pe drum spre casa a adormit, asa ca am lasat-o acasa nemancata, trasandu-i bunicii sarcina de a hrani copilul, atunci cand acesta va binevoi sa se trezeasca . Era prima oara cand executa aceasta operatiune, dar am sperat ca nu vor fi probleme si noi ne-am indreptat catre restaurant. Pana am plecat noi de acasa deja se facuse ora 18, asa ca mi-am impus sa nu sun pana la ora 20 . Na, prima oara cand o lasam acasa cu altcineva si noi plecam undeva ...
La ora 20 fix am sunat sa intreb ce s-a intamplat, daca a mancat. M-am declarat multumita ca a mancat mai mult de jumatate de castronel ( in conditiile in care in mod normal mananca unul intreg ) si le-am zis sa nu insiste cu iaurtul de seara, avand in vedere ca luase masa de pranz la ora 19. Si n-am mai sunat acasa dupa aceea, de teama ca nu cumva sa fie adormita si s-o trezim cu telefonul nostru.
Pe la ora 22.30 am primit telefon de la bunici, sa venim acasa ca nu se mai inteleg cu ea, plangea deja de vreun sfert de ora si nu mai stiau ce sa-i faca . Saracuta, plangea de oboseala, se vede treaba ca nu a putut adormi fara noi. Daca in timpul zilei a mai adormit cu ambele bunici, se pare ca seara se schimba povestea, are nevoie de mami sau tati.
Oricum, am ajuns acasa intr-un sfert de ora, iar in momentul in care am luat-o in brate a tacut instantaneu. Ii era dor de mami . M-am dezbracat "din mers", am mufat-o la tzitzi si dupa ce a supt sanatos a adormit in sfarsit. Insa toata noaptea a suspinat in somn si a fost agitata...
Cam asta a fost experienta primei iesiri fara ea...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Luy, printesei si tie, esti ca de obicei o draguta!!! E bine totusi ca nu a plans chiar de la inceput de cand a ramas cu bunicii.

Eu din pacate sunt si trista si fericita, de cand lucrez sta mama cu Olivia acasa, de la 5 luni ai Oliviei am inceput servici, dar de 6 luni lucrez zi de zi, si imi vad fetita abia dupa 6 seara, si s-a obisnuit Olivia mea cu buni atat de tare, incat am impresia ca ea e mamica ei, si nu eu.Mama o rasfata, se joaca cu ea, o adora, ii spune povesti, deci se comporta cu ea, mai ceva de cand am fost eu cat Olivia. Atunci cand pleaca mama acasa, se pune pe plans, ii trece repede atunci cand e vesela, dar cand e suparata poate s stea la usa si sa planga, dar de ex. cand suntem amandoua o prefera pe mama, decat pe mine, daca e suparata, daca ii e somn, etc. Intr-un fel ma simt foarte nasol, dar in acelas timp parca ma si bucur, ca sta cu mama, ca nu am nicio grija ca nu mananca, ca e neigrijita, ca ar putea fi agresata.

De vorbit, nu vorbim inca nimic clar, in afara de gata, niu(nu) si lealea(papusa/ursulet). In tot incearca sa-l copieze pe Alex, ce ii trebuie lui, ii trebuie si ei, unde este el, acolo se duce si ea. El o chinuie, ea se supara-tipa, dar tot dupa el alearga!
E o mancaciosa si jumatate, mereu cere sa-i dai ceva sa rontaie, adora mere(le mananca cu tot cu coaja-Alex si la 3 ani se inneca cu coaja), strugurii ar manca non-stop, etc.

M-am intins...cum zice si Teodora, am intrat fara sa ma anunt!
A inceput o noua zi de munca!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Buna dimineata ,ofer cafeluta ,ciocolata calda ,ceai la toata lumea .
Eu mi-am baut cafeluta admirand poze cu micuta ochioasa in concediu ,superrr,Luy sunteti tare frumosi toti trei si ff fericiti !
Sa aveti o zi buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Buna ziua, sper ca va mai amintiti de noi

Ce te-alinti mai Luy... cine te-ar putea uita pe tine?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Va trimitem un picut de soare (dar cu dinti) din De!

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput