Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (193)
Raspunsuri - Pagina 19
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Acum zi-mi drept.. pumnalul in inima Roxanei l-ai bagat voit.. sau doar ti-a alunecat? |
Ups!

A alunecat...Nu mi-am dat seama.Roxana, ma ierti? Gata...plec singura la colt!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
alinkav spune:
La multi ani Andrei Stefan, Andra Maria, Luca Mihai, Vlad Dominic, Alexandru!!!!!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Marunzika spune:
'neata!
La multi ani sarbatoritilor!
luy pupam frumoasa ochioasa si a ei mamica draguta!
papanash cum a fost la botez? va pupam!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Yaia spune:
LA MULTI ANI fericiti!
Andrei Stefan, aka Fluturasul inotator de mami Nana Motoc
Andra Maria de mami nikol31
Luca Mihai, posesor de super invitatie la mot de mami mada28
Vlad Dominic, papanas pufos crescut de mami moldoveanca
Alexandru de mami alexpa
Sa va fie vietile pline de zambete si bucurii!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
cecilia L spune:
Luy, se pare ca totusi este arsura, am stat aseara si m-am tot gandit ce poate sa fie, am facut pulpite la cuptor si a pus mana pe manerul de aragaz, iar cu incheietirab a atins sticla, nu vad alta varianta. Azi l-am dus la aragaz si am vrut sa-i pun panuta pe sticla si a zis arssss, deci asta este .....ma intreb de ce nu a plans....
Da, l-am intarcat cu 2 zile inainte sa implineasca un an....acum doarme noaptea, se trezeste la 2-3 sa pape un bibe si la 7 dimineata cand mai papa unul, apoi mai doarme pana la 9.....
revin
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
Promit sa nu-i mai spun''micul terorist'', ai mare dreptate am un super baiat, sensibil si cuminte, dar asa m-am obisnuit sa-l alint.....
Sa va spun o super faza, aseara am fost in vizita la nasi, nasa este insarcinata, tb sa nasca in noiembrie, nu mai stiu ce a facut Cristi,a trantit jucariile, a tipat sau ceva de genul asta, i-am spus ca il sperie pe bebe din burtica lui nasa si bebe o sa planga, s-a dus si a pus manuta pe burtica si a inceput sa vb cu el, imi pare rau ca nu am inteles ce spunea, dar vorbea asa incet si calm, parca voia sa-l mangaie si-i spunea sa nu se supere pe el....imi venea sa-l pap tot(de mangaiat burtica si vb cu bebe nasu l-a invatat, dar nu-mi inchipuiam ca o sa faca legatura si o sa tina mine care-i treaba cu bebe din burtica).....
poze
melaniatud spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Promit sa nu-i mai spun''micul terorist'', ai mare dreptate am un super baiat, sensibil si cuminte, dar asa m-am obisnuit sa-l alint..... Sa va spun o super faza, aseara am fost in vizita la nasi, nasa este insarcinata, tb sa nasca in noiembrie, nu mai stiu ce a facut Cristi,a trantit jucariile, a tipat sau ceva de genul asta, i-am spus ca il sperie pe bebe din burtica lui nasa si bebe o sa planga, s-a dus si a pus manuta pe burtica si a inceput sa vb cu el, imi pare rau ca nu am inteles ce spunea, dar vorbea asa incet si calm, parca voia sa-l mangaie si-i spunea sa nu se supere pe el....imi venea sa-l pap tot(de mangaiat burtica si vb cu bebe nasu l-a invatat, dar nu-mi inchipuiam ca o sa faca legatura si o sa tina mine care-i treaba cu bebe din burtica)..... Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007) poze |
Eu zic ca e pregatit pt un nou membru al familiei
cecilia L spune:
Sa mai astepte putin, macar pana la primavara....
poze
alinus_25 spune:
Hello!
| citat din mesajul lui myral In afara de asta mi se pare ca mandra mea e stangace Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997) |
Si Teo incepuse sa faca multe lucruri cu stanga, nu ca m-ar fi deranjat f tare, tot normal ramane, din partea mea poate sa si scrie cu stanga, societatea, scoala in spetza e cea care ridiculizeaza acesti copii. INsa l-am lecuit, de pe la 9 luni de cand am inceput mersul de o manutza, l-am dus mereu de mana stanga, astfel ca el a avut mana dreapta mereu libera sa studieze, sa apuce lucrurile.
Acum foloseste preponderent dreapta pt activitati. Eu spun ca am facut bine, vedem mai tarziu.
Alinus
de Iulius Teodor (10.10.2007)
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui myral In afara de asta mi se pare ca mandra mea e stangace Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997) |
Myral, Melania, piticutii au momentele lor cand prefera o mana sau alta. Asta nu inseamna nici ca vor fi stangaci, dar nici dreptaci. Ei exerseaza cu ambele maini. Eu m-am obisnuit sa ii dau Lisai chestii pe mijloc. Adica ii ofer o manala mijloc si ea imi da mana care vrea ea, ii dau jucarii tot asa, spre mijlocul corpului si ea ia cu ce mana vrea. Si noi am avut o perioada cand pe toate le facea cu precadere cu mana stanga. Acum parca a trecut pe dreapta.
In primii doi ani de viata nu e relevant ce mana favorizeaza, ca vor avea momente cand for prefera sa lucreze cu una, apoi cu cealalta.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii

pt. tine. Gandeste-te ca putea fi mai rau: sa fie asa cu soacra sau, si mai rau, cu o bona.