Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (193)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Astazi spunem La multi ani ! unor papanashi frumosi, la soare te poti uita, insa la dansii ba :
curajosul Andrei de Nana primeste www.flickr.com/photos/septoct2007/2889708464/sizes/o/" target="_blank">un pupic apasat pe obrajorii bucalatzi
visatorul Luca de Mada28 are si el rezervata www.flickr.com/photos/septoct2007/2889878468/" target="_blank">o surpriza
zambaretzul Vlad de moldoveanca este rasfatzat si el cu www.flickr.com/photos/septoct2007/2889047123/" target="_blank">un cadoutz
papanashul Alexandru de alexpa
dulcetzica Andra Maria de nikol31

Sa va fie viata plina de zambet si bucurie, iar cei dragi sa va fie mereu aproape, iubirea lor sa va dea puterea de a va implini toate visele !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani !
fluturasului Andrei de Nana
Luca de Mada28
Vlad de moldoveanca
Alexandru de alexpa
Andra Maria de nikol31

Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Luy, se pare ca totusi este arsura, am stat aseara si m-am tot gandit ce poate sa fie, am facut pulpite la cuptor si a pus mana pe manerul de aragaz, iar cu incheietirab a atins sticla, nu vad alta varianta. Azi l-am dus la aragaz si am vrut sa-i pun panuta pe sticla si a zis arssss, deci asta este .....ma intreb de ce nu a plans....
Da, l-am intarcat cu 2 zile inainte sa implineasca un an....acum doarme noaptea, se trezeste la 2-3 sa pape un bibe si la 7 dimineata cand mai papa unul, apoi mai doarme pana la 9.....

revin

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Daca pata e doar rosie si nu a facut basica inseamna ca nu e grav si trece repede.
Bebelusul unei amice s-a ars in palma saptamana trecuta, tot asa la cuptor. Nu va spun se besici, ce rani si ce suferinta a tras copilul ala, si abia a inceput vindecarea. I-am zis bine ca nu s-a ars la fata, la gurita, ca bb e mic, merge de-a busilea, a intins doar manutza, cat a putut el ajunge.
Eu nu l-am lasat niciodata in bucatarie cand gateam la cuptor. Dupa patania bblusului am verificat cuptorul si s-ar parea ca nu arde atat de tare, e bosch, are geam dublu. Dar tot nu-l las sa misune, prefer sa coc cand darme el la amiaza.

Si la noi s-a reglat Teo cu somnul la acelasi program. In octombrie cand are sotul concediu vreau sa incep sa-i aman bibe de noapte pana pe la 4-5. Daaar, bineinteles ca-mi trebuiesc cateva nopti bune de somn inainte, ca sa-mi recapat fortele si sa ma pot tine de 'proiect'.
De cand papa bibe noaptea mananca muuult mai putin ziua, deci e maaare bandit.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Aaa, nu v-am zis, am trecut pe lapte de vaca desi nu am implinit anul (din ratiuni mai mult sau mai putin economice), ne-am abonat la laptar, unul cu multe mmuuuu si pompe automate, zic eu mai igienic.
I-am dat mai intai combinat cu apa si cu formula, apoi incet-incet am scos formula. De la 1 an intentionez sa-i scot si apa, si sa i-l dau integral. INCA ii mai pun apa in lapte.

MAMICILE CU EXPERIENTA, cum se procedeaza corect cu lapticul fiert, se i-a spuma(grasimea) o data sau de 2 ori???? Mai fac dilutie dupa 1 an???

Tzitzi mai serveste inca, ca e inamorat rau de ea. Si ziua ma mai prinde si mai suge, ii mai dau si eu de alint cand e suparat(nah Sabina sa nu zici ca nu te asculta nimeni), insa ziua nu mai curge laptic/ si-a mai pierdut musiu din tehnica, asa ca e mai mult joaca.

A devenit tare mamos, cand suntem pe afara si nu-i convine ceva, imediat intinde manutzele sa-l iau in brate. Pe de alta parte, cand adultii ii vorbesc 'de sus' vrea si el sa fie la inaltime, sa poata socializa de pe pozitii egale.

Apa e o alta pasiune de=a lui, zice 'apa' cand ii este sete, la baitza se apleaca si bea din cada sau de la dush, cand se joaca cu dushul.
A inceput sa mearga singurel cate 6-7 pasi, cel mai mult, insa numai prin casa, deeeci ghetele ii sunt incomode.

Mare pasiune- mare si cu masinile, face duzina in curand. I-a luat sotul un catel vorbitor, si s-a jucat cu el fix 5 min cat l-a intors pe toate partile, cica sa vada daca are roti, acum sta aruncat.

In rest se cocoatza pe unde poate, l-a invatzat sotul sa-si traga o cutie langa pat si se urca pe ea, apoi pe canapea(e mai inalta), se urca pe fotoliu apoi pe pat, sau trage din raftul suspendat diverse chestii.

Si cea mai tare chestie, plange cand vede struguri, pe masa sau in copertina de la bloc, plange rau sa-i dam sa pape, insa se kk-tzeste toata ziua de la ei, si se mai si irita rau. Voi le dati struguri?

Mergi la inceput

Andrei - fluturas dragalas multa sanatate iti doresc!
Andra Maria de mami nikol31
Luca Mihai de mami mada28
papanash razacios si voinic Vlad Dominic mamico, pe cand la Barlad, ca uite septembrie e pe terminate. Sau v-a placut prea mult la turci si ati ramas pe acolo. Sper ca sunteti bine
Alexandru de mami -Alexpa

LA MULTI ANI FERICITI! Felicitari mamicilor ca i-ati trecut prin primul an de viata!

Iar papanashului - crocodil mezin, Razvan Dimitrie de mami Bee ii doresc sa exploreze sanatos inca o lunitza in asteptarea primei aniversari.

Mergi la inceput

Luy, ce-ati avut dragelor cu cornitzele renului? Uite ca l-ati suparat pe Mosu, si a trimis inainte de vreme frig mult si zapada pe la munte, ca sa inghete nasucu la papanashi... Pai se poate?

mmm, te iert ca mi-ai aratat-o pe vrabiutza, ce bine sedea ea in 'cuib' la tati. Mamaaa si ce urecheala si-a luat tati, asa ii trebuie daca nu asculta de fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput