Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (193)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Va spun noapte buna, a mea s-a culcat devreme(pt ea adica) la 11, dar se va trezi curand Chiar am gasit tot cautand pe net un subiect Bebelusi insomniaci asa cum e si a mea, cica pe la trei ani isi va regla si ea somnul si va dormi toata noaptea dar mai e pana atunciMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Multumim pt aprecieri la adresa pozelor, dar mai ales a protagonistei principale . Sper ca v-ati destins, amintindu-va de vacanta.

Multumesc si Roxanei si Gabrielei pt ca ne-au impartasit experienta lor de "prima iesire fara bebe", m-ati mai linistit, inteleg ca nu este Maria singura dependenta de noi la somnul de seara. Asa ca nu cred ca e cazul sa iti faci asa multe griji,carpatina, in privinta mersului la cresa. Seara tot cu tine o sa adoarma, iar in cursul zilei cred ca este mai usor unui copilas sa accepte sa stea cu o persoana straina. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca trandafirasul tau este obisnuit sa stea cu bunica, nu a stat toata ziua cu tine, cum ar fi in cazul meu. Iti inteleg nelinistea, e normala, va sta atatea ore cu niste straini ... Dar poate ea se va adapta chiar mai usor decat tine la schimbare, cine stie... Cred ca ideea ta cu o perioada de program redus este foarte buna. Tinem pumnii sa fie trecerea lina si sa fiti multumite si impacate amandoua cu noua situatie.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

alinkav, te cred ca ti-e tare greu sa petreci atat de putin timp cu copilul tau si sa vezi cum acesta incepe sa prefere compania persoanei cu care sta toata ziua. Chiar daca aceea e propria ta mama. Eu ma gandesc cu groaza la vremea cand ma voi intoarce la serviciu. Nici nu vreau sa-mi inchipui cum va fi sa o vad doar seara, inainte de culcare. Si dimineata, da, inainte de gradinita... In cel mai fericit caz ajung acasa la ora 19, deci nu-mi va mai ramane prea mult timp in care sa povestim ce s-a intamplat in ziua respectiva
De aceea nu ma grabesc sa ma intorc la munca. As pierde prea multe momente unice din viata copilului pe care ni l-am dorit atat de mult.

Mergi la inceput

Cecilia, nu stiu ce poate fi pata aceea de pe manuta lui Cristi, poate iti dau fetele o idee... Daca azi nu ai observat-o cand l-ai scimbat ma gandesc ca nu este chiar asa mare sau rosie... Oricum, tine-o sub observatie... Nu ai un pediatru pt Cristi ?
L-am vazut cum papa el fructe, tare dulce si zambaretz este, te rog sa nu-i mai spui "terorist" ca nu i se (mai) potriveste deloc acest apelativ. M-a impresionat mult gestul lui de la Baby Expo, cand din proprie initiativa i-a intins zambind lui Robert jucaria dupa care plangea... Mai rar atata generozitate la un copilas asa mic . Pai ce, asta e vreo trasatura de terorist ? Hmmm, nu cred. Sau cum vine el si te ia de mana sa te duca la aspirator si apoi se intinde pe spate sa-i cureti nasucul E un dulce, fara discutie !
Nu mai tin minte, ati renuntat de tot la tzitzi ?

Mergi la inceput

Eu iar sunt ca televizorul pe aici, deh, asa e la ore tarzii, oamenii normali dorm la ora asta
Vad ca nici cu bernix nu m-am nimerit la ora asta, ea mai bantuia pe aici noaptea, cu huhurezii
Oricum, o sa ma retrag si eu in bucatarie, sa verific ce fac copanele pe care le-am bagat ceva mai devreme in cuptor ( deh, cu atomica mea nu pot sa mai fac ceva de mancare decat dupa ce adoarme ).
Mai vreau doar sa trimit un pupic pe julitura pufoasei Mirunica, deja vad ca a devenit experta in cazaturi cu tricicleta, offff. Eu o mai plimb pe Maria cu trici doar prin casa, facem ture pe hol si-n bucatarie . Nu o mai las singura in ea sub nici o forma, nu vreau sa repete cazatura. Mai ales ca acum cand se plictiseste si vrea sa se dea jos de pe trici se suie cu picioarele pe sa

Si in final, expediez si un pentru micutza printzesa atomica Puppi si pentru mamica ei obosita, stiu cum e sa faca odrasla instructie cu tine

Noapte buna tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Buna dimineata ,
spun si eu LA MULTI ANI piticilor sarbatoriti ieri ,cu scuzele de rigoare pentru intarziere ,
MARIA,Tomasa sa-ti traiasca puii si sa-ti aduca numai si numai bucurii!
Roxana distractie placuta !,acum am priceput eu cum e treaba cu darul sexy pe care l-ai primit de la cumatra ta ,maine este ziua ta ,asa ca LA MULTI ANI ! sa fi fericita alaturi de cei dragi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

,ceai ,laptic ,pentru toate fetele.
Sa aveti o zi buna!
Ma duc cu Teo la revizie ,ar trebui sa faca si vaccinul ,dar e cam mucioasa si nu cred ca il va face azi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Myral, multa sanatate Elisei!!!
Yaia, si voua!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Andrei Stefan de mami Nana Motoc!

La multi ani Andra Maria de mami nikol31!

La multi ani Luca Mihai de mami mada28!

La multi ani Vlad Dominic de mami moldoveanca!

La multi ani Alexandru de mami alexpa!

Sa fiti sanatosi, norocosi, fericiti!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Pe fluturasul Nanei puteti sa-l felicitati (si) aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112396&whichpage=49

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput