Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (193)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Pai cica nu se mai gaseste doar antirujeolic.A mea nu e nici vorbareata, are cateva cuvinte dar preferatul e opt, numara ta-su banii intr-o zi si a repetat si ea opt de atunci o tot punem sa zica optSi sa stiti ca din cauza soacrelor te oftici cel mai mult nu al bonelor, mai ales daca nu te intelegi cu ea si copilul o prefera (o scurta perioada la noi din fericire) mai ales ca eu stateam acasa cu Isabela iar soacra era doar cu joaca si alintatul cand venea de la servici. Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Va multumesc din suflet pentru urari! Sarbatorita va pupa si ea dulce pe toate!!!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi:Maria Diana,Maria,Eduard Stefan,Miruna Ioana,Robert! Sa cresteti mari,sanatosi si sa va bucurati parintii!

Myral nici a mea nu a socializat cu alti copii,dar tot a facut rubeola si ea...eu ma bucur ca a scapat de una din bolile copilariei si e bine ca a facut-o acum...si eu le-am avut pe toate,la varsta mica

Luy v-am admirat pozele de la munte si de la intalnirea celor doua dulcetici,tare faine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Miru cea accidentata. E cam mica sa se prinda ca trebuie ferit aragazul, la Alex a mers mai tarziu tehnica asta.

si Cristi cel papacios. Pai Bubu nu ar pune gura pe asa bucati de fructe.

Sabina, ba se poate, o sa rezolvam cu ceva culori si carticele pentru cei mai mari.

Annisia, ma bucur ca te-ai mai dumirit cu intoleala, te-as ajuta cu capa aia dar habar nu am unde se gaseste. Eu nu am mai facut nimic, neserioasa ce sunt nici nu am mai sunat fata sa vad daca a lesinat finul cand a auzit cat il costa distractia. Eu nici atat nu am gasit nimic si nici nu am umblat, ca mai am si serviciu cica si oricum azi a fost ceva crunt cu traficul si alea incat abia am ajuns acasa. Mai am ceva timp zic eu.

Myral, multa sanatate Elisei. Am primit azi coletul de la tine. Ai mei copii sunt dreptaci toata ziua desi noi amandoi suntem stangaci. Eu sunt din cei cu acte in regula sa zic asa, dar din pricina chinului din scoala am devenit ambidextra. Si daca ar fi fata stangace de ce ar fi o problema?

Yaia, de la voi nu a sosit inca pahetul, am verificat azi cand am mers la posta. Te anunt eu ce si cum.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cu asta eu inchei treburile pe aici, ca am de pregatit bagajele pentru maine. Care va sa zica o sa scapati de mine in weekend. Dar daca nu sunt rupta duminica noapte cand ajung o sa vad ce ati facut. Va rog mult cand faceti capitol nou sa repuneti si mesajul meu cu petrecerea ca sa stie lumea ce si cum.

Intre timp as dori sa urez toate cele sarbatoritilor in avans:

Ioana si Andra Maria

Andrei Stefan, Alexandru, Luca Mihai, Andrei, Tudor Gabriel, Dean, Gabriel

Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi si voinici, sa aveti noroc si bucurii!

Mamicilor sa va traiasca puii si sa va bucurati de ei!

Si as vrea sa mai fac o urare speciala pentru Bernix:

Bernix sa fii sanatoasa, iubita si fericita!

Gata, va pupacesc, sa ne reauzim cu bine, sanatosi si voiosi cu totii, sa aveti un weekend minunat. Nopate buna!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

La multi ani cu multa sanatate puilor care au implinit un anisor, sa va fie viata senina si frumoasa .

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, drum bun si distractie placuta.

Eu sunt cam necajita, am observat ieri o pata rosie la incheietura mainutei stangi(a lui Cristi), am verificat pe corp si nu are alte pete, am zis sa vad cum evolueaza(am uitat de ea)acum seara am vazut-o din nou(nu am vazut-o cand l-am schimbat...ufff), nu imi dau seama ce poate sa fie, in prima faza m-am gandit a s-a ars, dar nu avea cum, are o forma ciudata si e destul de maricica, chiar nu stiu ce sa fac....la ce medic sa merg????????

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

E seara tarziu si copiii cuminti s-au culcat deja , insa venim sa uram si noi La multi ani ! sarbatoritilor de azi:
delicata Maria de Tomasa , careia ii trimitem si www.flickr.com/photos/septoct2007/2887577033/" target="_blank">un pupic dulce
albastreaua Miruna de Andreea1002 primeste si ea www.flickr.com/photos/septoct2007/2887579687/in/photostream/" target="_blank">un cadoutz
fetitza cu coditze Maria de tzuc
papanashul Stefan de bumbita
papanashul Robert de laurici

Sa va fie viata plina de fericire si iubire, iar cei dragi sa va fie aproape !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI, MARIA (TOMASA), MIRUNA (ANDREEA1002) MARIA (TZUC), STEFAN(BUMBITA), ROBERT (LAURICI)!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Danuta voi mai faceti ROR atunci?Roxana pai tocmai datorita chinului din scoala nu as vrea sa fie stangaceCecilia si eu ce m-am speriat cand am vazut-o pe a mea cu pete pe corp, chiar ma gandeam ca o fi urticarie ceva dar nu mancase mai nimic de trei zile Nu stiu ce poate fi la CristiMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput