Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (193)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Citat:
citat din mesajul lui myral

Eu am intrat pe fuguta sa va zic ca Elisa a facut pojarel, oricum nu manca ea ca i-a iesit si al treilea dintisor, acum nu mai mananca deloc, decat tzatza binenteles si ziua si noaptea. Febra a facut pana in 38 vreo 3 zile si credeam ca e de la dintisori dar azi dimineata avea bubite muuulte pe burtica si spate am fost la pediatra si cica e pojarel ca are ganglionii mariti.
Ce sa mai zic ca de mai mult de o saptamana e tare plangacioasa, nu pot sa fac nimic de ea, vrea numai in brate, cea mare cu scoala, sotul e plecat
Acum nu stiu cu vaccinul ror ca oricum nu ma incanta sa il fac, de rubeola scapam noi, totusi parca mi s-a facut frica de rujeola, daca a facut ea alaptata una din boli si nici nu prea a socializat ea cu alti copii.

Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Probabil surioara ei a fost purtatoare...banuiesc ca ea a luat contact cu mai multe persoane.
Multa sanatate..daca are deja eruptie inseamna ca nu mai dureaza mult..
Chiar ma gandeam azi la voi cum mai stati cu papica...noi tare prost cu pranzul si mai rau e ca in ultima vreme mai multa lume imi spune ca e cam slabut Tudor si cam pitic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

In afara de asta mi se pare ca mandra mea e stangace tot ce baga in gura cu mana stanga, plimba masinutele cu stanga, adica nu foloseste amandoua mainile ci predominant stanga. Ai vostri copilasi cum sunt, ati observat daca folosesc predominant o manuta sau le folosesc inca pe amandoua? Credeti ca mai e o sansa ca Elisa mea sa devina dreptace?Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myral

In afara de asta mi se pare ca mandra mea e stangace tot ce baga in gura cu mana stanga, plimba masinutele cu stanga, adica nu foloseste amandoua mainile ci predominant stanga. Ai vostri copilasi cum sunt, ati observat daca folosesc predominant o manuta sau le folosesc inca pe amandoua? Credeti ca mai e o sansa ca Elisa mea sa devina dreptace?

Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Si Tudor e stangaci desi cand vrea sa mearga imi intinde mana dreapta ca sa il ajut..e mai sigur pe ea.
Citisem undeva ca foarte multi bebelusi in primii 2 ani de viata sunt stangaci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Melania eu m-am obisnuit deja sa spun ca asa e ea mai micuta si slabuta Mai nou multa lume se asteapta sa o vada alergand cand aud ca are un an nu in brate.Nu cred ca surioara sa fie purtatoare ca ea a facut demuuuult rubeola iar la scoala nu au cazuri, inca.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Rox vreau sa te intreb ceva dar te rog de pe acum sa nu te superi.
deci:
N-am avut ce face si i-am aratat soacramii pozele cu tortul spunandu-i ca vreau sa-i comand si lui Tudor unul la fel si ce zici ca-mi spune: ca nu se taie cum tb si nbu e prea aspectuos si cum sa servim invitatii cu tuflitura aia?
Ce daca are gust bun ..sa luam unul de cioco.
Pt mine nu conteaza aspectul ci gustul iti dai seama cat despre ciocolata nici nu ma gandesc...nu vreau sa fie banal
Vroiam sa te intreb daca se taie greu sau daca era mai cald cand l-ai taiat de nu s-a pastrat partea de sus mai aspectuoasa...ca ma innebuneste socrela...sau din ce e facut acooo are si frisca? e o crema mai moale?
Na ca mi-am facut de lucru!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Myral, poti incerca sa-i faci doar antirujeolicul.asa eram si eu cu sofia, nu pot sa uit de o tanti care s-a mirat f tare ca fata vorbea binsor, avea vreo 18, 19 luni si aia credea ca n-a facut nici anul

Annisia, citisem eu cu jucariile, da e prea mare cheltuiala. Astia mari sunt mega fericiti sa mazgaleasca ceva.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Melania, pai soacra sa nu manance :)))

eta na, ce ma enerveaza chestiile astea, pai a cui e ziua?a ei?? pfffffffffffff.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Melaniatud, si eu tot 20 i-am luat lui Y. Ii sunt ok asa. Daca ii luam mai mari, ii clampaneau in picioruse sau riscam sa-i piarda pe traseu.
Vrei sa-ti las un numar de telefon, in caz ca nu nimereste mamica ta pe acolo, sa o indrum? Eventual sa mearga cu mine? In principiu, ar trebui sa se gaseasca in mai mute locuri pantofiorii astia. NUmai sa ii spui sa caute exact din aia cum are Y, numai sa fie cu rosu in loc de alb. Vezi ca sunt foarte multe variante din acest model (inclusiv unii alb, cu negru si cu rosu). Sa caute bine si sa nu se opreasca la unii, ca sigur trebuie sa dibuiasca pe undeva.
Cu ce vine mama ta? Are masina sau ia tramvaiul?
Daca vine cu tramvaiul, sa-i spui sa intre direct in Europa, sa nu se mai duca soro pana in Dragon. Intra in Europa, pe la locul ala unde erau taxatoarele inainte, merge putin drept in fata si apoi o ia direct in partea stanga, unde sunt niste standuri (ca in IDM, daca ai fost), acoperite de un ondulin transparent. Acolo trebuie sa caute, printre tarabele alea.
Vezi ca mai este imediat cum intra in Europa, tot pe partea stanga, un fel de hala. Nu acolo!!! Trebuie sa treaca de chestia aia si apoi sunt standurile de care iti spuneam...
Sper ca ai inteles ceva... Stiu ca nu le am cu explicatul... HIhihihihih... Spune-i ca nu prima cladire pe stanga, ci dupa aia, sa caute pe acolo si sunt convinsa ca se descurca dansa. Pupici si spor la cumparaturi!!!!

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Melaniatud, si eu tot 20 i-am luat lui Y. Ii sunt ok asa. Daca ii luam mai mari, ii clampaneau in picioruse sau riscam sa-i piarda pe traseu.
Vrei sa-ti las un numar de telefon, in caz ca nu nimereste mamica ta pe acolo, sa o indrum? Eventual sa mearga cu mine? In principiu, ar trebui sa se gaseasca in mai mute locuri pantofiorii astia. NUmai sa ii spui sa caute exact din aia cum are Y, numai sa fie cu rosu in loc de alb. Vezi ca sunt foarte multe variante din acest model (inclusiv unii alb, cu negru si cu rosu). Sa caute bine si sa nu se opreasca la unii, ca sigur trebuie sa dibuiasca pe undeva.
Cu ce vine mama ta? Are masina sau ia tramvaiul?
Daca vine cu tramvaiul, sa-i spui sa intre direct in Europa, sa nu se mai duca soro pana in Dragon. Intra in Europa, pe la locul ala unde erau taxatoarele inainte, merge putin drept in fata si apoi o ia direct in partea stanga, unde sunt niste standuri (ca in IDM, daca ai fost), acoperite de un ondulin transparent. Acolo trebuie sa caute, printre tarabele alea.
Vezi ca mai este imediat cum intra in Europa, tot pe partea stanga, un fel de hala. Nu acolo!!! Trebuie sa treaca de chestia aia si apoi sunt standurile de care iti spuneam...
Sper ca ai inteles ceva... Stiu ca nu le am cu explicatul... HIhihihihih... Spune-i ca nu prima cladire pe stanga, ci dupa aia, sa caute pe acolo si sunt convinsa ca se descurca dansa. Pupici si spor la cumparaturi!!!!

Micul Yanis creste mare

Multumesc mult esti tare draguta! Am inteles din ce ai explicat tu...nu am mai fost eu acolo in Europa din primavara dar cred ca nu s-au schimbat multe de atunci.Deci direct in Europa a doua pe stanga la standuri nu in hala

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Melania, pai soacra sa nu manance :)))

eta na, ce ma enerveaza chestiile astea, pai a cui e ziua?a ei?? pfffffffffffff.

Uite replica asta nu mi-a venit al momentul potrivit.
Ea are o pb cu aspectul mancarii, prajiturilor, platourilor...
Nici prin cap nu-ti trece ce tragedie iese daca i se lasa cacaua la chec...

Mergi la inceput