Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (193)
Raspunsuri - Pagina 15
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Despre lasatul copilului pt prima data cu altcineva, noi am avut o experienta tare urata. Am fost la o nunta in Sangeorz Bai si Sara a ramas cu mama si nepotica, mai statuse cu ele, ce-i drept nu peste noapte fara noi. Cu inima indoita si la insistentele tuturor am plecat. Ma speria gandul ca eram totusi la 200 km distanta. I-am spus mamei sa ma sune daca situatia o cere. Stiu ca n-ar fi facut-o daca nu era chiar grav. Totul a fost bine si frumos pana la momentul de nani. A refuzat sticluta cu lapte si s-a pus pe plans. Si nu s-a oprit....mult timp. Cand m-au sunat pe mine plangeau toate trei. Si mama si nepotica si Sara. Din cand in cand se mai oprea si se mai juca cu papucii.Totusi era nefericita si nimik nu o consola. Nici vorba sa stea in patut. A adormit la 1 noaptea in fund. Pe mine m-au sunat pe la 23.00, stiam ca voi ajunge tarziu si probabil va fi adormita, dar nu am mai putut sta. Am plans si am fost nefericita, mi-am dat seama ca am gresit, trecerea asta trebuia sa fie mai lina. M-am gandit totusi ca o stia pe mama, dar uite cum a fost...Am ajuns acasa pe la 1.30, am sarutat-o pe frunte, a suspinat tare si a zambit in somn. Si acum ma pufnesc lacrimile cand imi amintesc... Asa cama gandesc cu groaza cum va fi cand va merge la cresa, gradi..trebuie sa fac ceva... |
Mah.. daca mai aveti povesti din astea.. scrieti la inceput sa nu citesc eu... ca in mai putin de o saptamana o duc pe Ioana la cresa... si va spun drept ca imi dau lacrimile de fiecare data cand ma gandesc...
Eu am decis ca, daca bunica tot mai sta aici un pic, sa o duc luna octombrie doar 1/2 de program...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Gabriela77 spune:
Ai decis bine, Carpatino! hai ca n-o fi dracul asa negru! O fi a mea mai sensibila! Am gresit si eu, marturisesc!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Sabina spune:
carpatina, dar nu mai poate sta mama ta si sa o duci doar 2, 3 zile pe sapt? si daca nu o duci, pierzi locul? sau cum?
fetele, am intrat scurt cu un scop pecis:
v-ar fi greu cele cu copii mari care veniti la intalnire sa cumparati o carticica de colorat super ieftona si un set de culori/carioci tot asa, low cost
?
sofia mi-a plans azi cu lacrimi de crocodil ca ea nu o sa aiba bilet de tombola si ma gandeam sa face una si pt astia mai mari si mai rasfatati....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Marunzika spune:
carpatina poate primeste trandafirasul cadou de la bunica un an de stat acasa cu ea. 
yaia multumim ca te gandesti la noi
, promit sa intru mai des, nu am timp momentan, sotul lucreaza pana seara, iar eu cu Puppi singura toata ziulica......parca are ardei iute+ piper in poponeata si nu sta locului o clipa.
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
alehiam spune:
| citat din mesajul lui Sabina carpatina, dar nu mai poate sta mama ta si sa o duci doar 2, 3 zile pe sapt? si daca nu o duci, pierzi locul? sau cum? fetele, am intrat scurt cu un scop pecis: v-ar fi greu cele cu copii mari care veniti la intalnire sa cumparati o carticica de colorat super ieftona si un set de culori/carioci tot asa, low cost sofia mi-a plans azi cu lacrimi de crocodil ca ea nu o sa aiba bilet de tombola si ma gandeam sa face una si pt astia mai mari si mai rasfatati.... Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
cred ca la o situatie din asta s-a gandit cecilia cand a zis mai demult de copii mai mari si cadouri
Mad, mami de Robertino (09.09.2007)
www.flickr.com/photos/24773408@N05/" target="_blank"> poze ursulet
Annisia spune:
Sabinoaso si eu am spus ca fiecare mamica sa aduca atatea cadouri cati copii are. In felul asta, fiecare tzanc va beneficia de "bilet" la tombola. Am putea face ca numerele de final sa corespunda jucariilor pentru bebei mai marisori. Ca sa nu nimereasca domnisoara Sofia Galagia o suzeta si sa se simta jignita...
Melaniatud, maine dimineata, cu noaptea-n cap, ma duc in Dragon sa-i iau baiatului jeep cu acumulator si tobogan, ca am ramas restanta (daca nu am mai ajuns la Baby Expo)... Mai vrei ciubotele pentru pici sau ai rezolvat deja?
Micul Yanis creste mare
Annisia spune:
Am uitat sa va spun ca am mai avansat cu nunta asta a mea. Am rezolvat cu rochitele, pantofii, m-am hotarat la freza si culoare (culori, ca vor fi mai multe). I-am bibilit si pe asta mic si pe ala mare. Totul e pe roze. M-am mai linistit acum. Mai imi trebuie niste accesorii pentru par (am gasit ceva, dar mi s-au parut exagerat de scumpe, deci mai caut)... Si, na belea nu-mi gasesc capa de blana. Daca mi-am dus hainele de slabanoaga, cred ca am aruncat-o cat colo si pe aia si acum mai gaseste nene, daca mai ai unde...
Rox, tu ce ai mai facut soro cu finuta matale? Ai stabilit cu ce te imbraci?
Micul Yanis creste mare
melaniatud spune:
| citat din mesajul lui cecilia L Gata, nu se mai poate in seara asta strig catalogul....doamnelor afara ploua, ori sunteti la sopingareala ori dormiti cu bebicii, aici nu intra doamnele muncitoare care oricum sunt mai active... Daca tot sunt iar singurica am incarcat un filmulet cu micul meu terorist care cica papa sau ma rog ar trebui sa faca asta, daca are de unde alege....este prima data cand ii dau mai multe fructe, ii dadeam un singur fruct, dar cum nu papa nimic, am preferat asa, cate o bucatica din fiecare si tot este ceva, si am avut un mic rezultat, pacat ca nu se aude( film facut cu aparatul foto) Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007) poze |
Se descurca bine totusi cu bucatelele...
melaniatud spune:
| citat din mesajul lui Annisia Sabinoaso si eu am spus ca fiecare mamica sa aduca atatea cadouri cati copii are. In felul asta, fiecare tzanc va beneficia de "bilet" la tombola. Am putea face ca numerele de final sa corespunda jucariilor pentru bebei mai marisori. Ca sa nu nimereasca domnisoara Sofia Galagia o suzeta si sa se simta jignita... Melaniatud, maine dimineata, cu noaptea-n cap, ma duc in Dragon sa-i iau baiatului jeep cu acumulator si tobogan, ca am ramas restanta (daca nu am mai ajuns la Baby Expo)... Mai vrei ciubotele pentru pici sau ai rezolvat deja? Micul Yanis creste mare |
Multumesc inca o data...abia astept sa-i ia...
Chiar vroiam sa te intreb sunt numerotati cu nr ca ale noastre? Tudor poarta 20 orare sunt mai mici pt ca sunt chinezesti\?
Ce zici?
myral spune:
Eu am intrat pe fuguta sa va zic ca Elisa a facut pojarel, oricum nu manca ea ca i-a iesit si al treilea dintisor, acum nu mai mananca deloc, decat tzatza binenteles si ziua si noaptea. Febra a facut pana in 38 vreo 3 zile si credeam ca e de la dintisori dar azi dimineata avea bubite muuulte pe burtica si spate am fost la pediatra si cica e pojarel ca are ganglionii mariti.Ce sa mai zic ca de mai mult de o saptamana e tare plangacioasa, nu pot sa fac nimic de ea, vrea numai in brate, cea mare cu scoala, sotul e plecat
Acum nu stiu cu vaccinul ror ca oricum nu ma incanta sa il fac, de rubeola scapam noi, totusi parca mi s-a facut frica de rujeola, daca a facut ea alaptata una din boli
si nici nu prea a socializat ea cu alti copii.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)