Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (193)
Raspunsuri - Pagina 14
cecilia L spune:
La multi ani Maria
La multi ani Maria Diana 
La multi ani Eduard Stefan 
La multi ani Miruna Ioana 
La multi ani Robert 
Sa cresteti mari, sanatosi, norocosi si frumosi, iar parintilor sa le aduceti numai bucurii.
mamicile fericite
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
Vad ca iar sunt singura pe aici, oricum slaba activitate.
Daca Cristi doarme, am profitat sa vad pozele frumoasei Maria, doamne ce frumos putea sa doarma la tati in spate

.
poze
melaniatud spune:
Mai sunt bebelusi care nu vor sucuri de fructe (mar, portocala simple sau cu morcov)?
Nu-i bai nu?
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinkav Luy, printesei si tie, esti ca de obicei o draguta!!! E bine totusi ca nu a plans chiar de la inceput de cand a ramas cu bunicii.Eu din pacate sunt si trista si fericita, de cand lucrez sta mama cu Olivia acasa, de la 5 luni ai Oliviei am inceput servici, dar de 6 luni lucrez zi de zi, si imi vad fetita abia dupa 6 seara, si s-a obisnuit Olivia mea cu buni atat de tare, incat am impresia ca ea e mamica ei, si nu eu. Mama o rasfata, se joaca cu ea, o adora, ii spune povesti, deci se comporta cu ea, mai ceva de cand am fost eu cat Olivia. Atunci cand pleaca mama acasa, se pune pe plans, ii trece repede atunci cand e vesela, dar cand e suparata poate s stea la usa si sa planga, dar de ex. cand suntem amandoua o prefera pe mama, decat pe mine, daca e suparata, daca ii e somn, etc. Intr-un fel ma simt foarte nasol, dar in acelas timp parca ma si bucur, ca sta cu mama, ca nu am nicio grija ca nu mananca, ca e neigrijita, ca ar putea fi agresata. De vorbit, nu vorbim inca nimic clar, in afara de gata, niu(nu) si lealea(papusa/ursulet). In tot incearca sa-l copieze pe Alex, ce ii trebuie lui, ii trebuie si ei, unde este el, acolo se duce si ea. El o chinuie, ea se supara-tipa, dar tot dupa el alearga! ![]() E o mancaciosa si jumatate, mereu cere sa-i dai ceva sa rontaie, adora mere(le mananca cu tot cu coaja-Alex si la 3 ani se inneca cu coaja), strugurii ar manca non-stop, etc. M-am intins...cum zice si Teodora, am intrat fara sa ma anunt! A inceput o noua zi de munca! ![]() |
Alina, un
pt. tine. Gandeste-te ca putea fi mai rau: sa fie asa cu soacra sau, si mai rau, cu o bona. Adica ramane la latitudinea fiecareia sa zica daca era mai rau cu bona si chiar mai rau cu soacra. Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui prisi dar nu vreau sa ma plang, doar sa-mi motivez oarecum absenta |
Tie, daca ne spui ca ai calcat din nou, iti motivam absentele pe tot anul!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Marunziko, mataluta iti faci curaj? Vezi ca te-am mai strigat o data la raport, dar nu ne-ai spus cum mai e Puppi. Am vazut-o astazi in poze, cu Maria cea ochioasa. Hai, cate un rand, incetisor-incetisor...
Duamna Carpatina, mult de munca, asa-i?
Mai, cum mi-o ia Roxana inainte de fiecare data...cand sa zic si eu ceva, ea zisese deja acelasi lucru...hmmm...legatura asta speciala... ![]()
Hai ca m-am ranjit destul. Inapoi la munca!
Poze
Gabriela77 spune:
Luy, ce frumose poze, mi-e dor de munte...Maria e asa dulce si are niste ochi superbi! Nici mami si tati nu sunt mai prejos, ca doar nu degeaba se spune ca aschia nu sare departe de trunchi.
Despre lasatul copilului pt prima data cu altcineva, noi am avut o experienta tare urata. Am fost la o nunta in Sangeorz Bai si Sara a ramas cu mama si nepotica, mai statuse cu ele, ce-i drept nu peste noapte fara noi. Cu inima indoita si la insistentele tuturor am plecat. Ma speria gandul ca eram totusi la 200 km distanta. I-am spus mamei sa ma sune daca situatia o cere. Stiu ca n-ar fi facut-o daca nu era chiar grav. Totul a fost bine si frumos pana la momentul de nani. A refuzat sticluta cu lapte si s-a pus pe plans. Si nu s-a oprit....mult timp. Cand m-au sunat pe mine plangeau toate trei. Si mama si nepotica si Sara. Din cand in cand se mai oprea si se mai juca cu papucii.Totusi era nefericita si nimik nu o consola. Nici vorba sa stea in patut. A adormit la 1 noaptea in fund. Pe mine m-au sunat pe la 23.00, stiam ca voi ajunge tarziu si probabil va fi adormita, dar nu am mai putut sta. Am plans si am fost nefericita, mi-am dat seama ca am gresit, trecerea asta trebuia sa fie mai lina. M-am gandit totusi ca o stia pe mama, dar uite cum a fost...Am ajuns acasa pe la 1.30, am sarutat-o pe frunte, a suspinat tare si a zambit in somn. Si acum ma pufnesc lacrimile cand imi amintesc...
Asa cama gandesc cu groaza cum va fi cand va merge la cresa, gradi..trebuie sa fac ceva...
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Yaia spune:
LA MULTI ANI!
Maria Diana de mami tzuc
Maria de mami tomasa
Eduard Stefan de mami bumbita
Miruna Ioana de mami andreea1002
Robert de mami laurici_27
Sa va fie viata plina de zambete si voiosie!
Poze
cecilia L spune:
Gata, nu se mai poate in seara asta strig catalogul....doamnelor afara ploua, ori sunteti la sopingareala ori dormiti cu bebicii, aici nu intra doamnele muncitoare care oricum sunt mai active...
Daca tot sunt iar singurica am incarcat un filmulet cu micul meu terorist care cica papa sau ma rog ar trebui sa faca asta, daca are de unde alege....este prima data cand ii dau mai multe fructe, ii dadeam un singur fruct, dar cum nu papa nimic, am preferat asa, cate o bucatica din fiecare si tot este ceva, si am avut un mic rezultat, pacat ca nu se aude( film facut cu aparatul foto)
poze
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Yaia Alina, un pt. tine. Gandeste-te ca putea fi mai rau: sa fie asa cu soacra sau, si mai rau, cu o bona. |
Acum zi-mi drept.. pumnalul in inima Roxanei l-ai bagat voit.. sau doar ti-a alunecat?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

E bine totusi ca nu a plans chiar de la inceput de cand a ramas cu bunicii.
Mama o rasfata, se joaca cu ea, o adora, ii spune povesti, deci se comporta cu ea, mai ceva de cand am fost eu cat Olivia. Atunci cand pleaca mama acasa, se pune pe plans, ii trece repede atunci cand e vesela, dar cand e suparata poate s stea la usa si sa planga, dar de ex. cand suntem amandoua o prefera pe mama, decat pe mine, daca e suparata, daca ii e somn, etc. Intr-un fel ma simt foarte nasol, dar in acelas timp parca ma si bucur, ca sta cu mama, ca nu am nicio grija ca nu mananca, ca e neigrijita, ca ar putea fi agresata.