Pepenasi de iulie-august 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 7
narcisa.s spune:
Monalac, imi pare rau ca are Cris comportamentul asta.Are nevoie de muuulta dragoste acum...si spune-i des ca-l iubesti,arata-i des ca-l iubesti, chiar daca face cate o traznaie...vrea sa vada daca-l iubesti oricum, si daca e cuminte si daca e rau, te incearca...
Vezi ca au pus fetele pe contul de yahoo o carte care mie imi place tare mult si care ma gandesc ca o sa te ajute pana ai ceva bani de mers la psiholog
cartea se numeste INTELEGE COPILUL.
Cand ai timp fa un download si citeste-o
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
maitreyi spune:
multumim de urari
si spunem si noi la randul nostru la multi ani pepenasilor nascuti in data de 17 

ileano cu humana fac laptele. e ca si dorna - adica plata da' demineralizata. pt ca minerale din lapte + minerale din apa pot suprasolicita rinichiul
a.cicel m-am uitat la pozele tale...duuulce ca o bomboana roz baby mic
parul nasei e natural? 
lady cadru medical panicat? mai rar
nastere usoara!
carmenela si alexandra vroia in brate cand era mica...numai pe mine dormea...nu mancam, nu nimic. si acum, la 3 luni, pot spune ca e destul de autonoma ![]()
vio azi a fost a 3-a zi si a fost foarte bine
parca imi fac si eu treaba mai relaxat...s-a obisnuit si baby cu ea...e bine 
anka mustacesc cu legoul tau ca nu pot rade
asa ca doarme baby pe mine
serenity 

sun sanatate 
didi eu nu fierb apa de la humana.
mona eu nu stiu ce sa iti spun... dar sunt alaturi de tine
noi azi am petrecut cu profiterol
detalii AICI ![]()
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
tiberica spune:
Fetelor,pica, monalac, ankalaura, ileana, narcisa multumesc de incurajari! sper sa avem succes!va tin la curent cum primesc oferte !
Ileana un mag cu hainute, accesorii copii.
Daca am omis vreo fata va pup oricum.
Narcisa, de ce nu, facem asociere.
|Eu nu fierb apa plata, primele 2 saptamani am fiert-o si mi a spus dr ca nu e necesar.Am facut baita si acum papam asaca va pup si noapte buna...
ileanna spune:
Da tiberica te rog tine-ne la curent. K doar suntem viitoare cliente
.
Didi si eu sunt curioasa cu apa. Eu o fierb k asa m-am gandit. Si intr-adevar se depun minerale de imi vine rau.
Mona imi pare asa rau pt tine si Cristi. Asculta te rog ce a zis Narcisa. Tb facut ceva neaparat. Nu cumva totul s-a inrautatit de cand ai nascut??? Sunt multe pb si la voi si cred ca simte si el tensiunea. Cica copiii mici sunt telepati. Cat costa psihologul???
http://community.webshots.com/user/my_margaret
ileanna spune:
Ihm ... sa inteleg ca toata lumea-i la baita ...
Eu am pus bebeul la culcare ... a fost un ingeras azi ... doamne, nu-mi vine sa cred.
Fetelor, eu intre munte si biberoane am pierdut total contactul cu lumea ext, mai ales ca dusmanesc rau teveu si nu ma uit decat pe hbo si asta from now and then. Asa ca azi am aflat si eu ca a fost crah financiar in state si ca se vor scumpi si creditele la noi (ufff, dupa ce efect a avut criza creditelor ipotecare ... ce naiba e cu americanii astia???). Si am mai aflat ca ieri a avut loc cel mai mare experiment cu un accelerator de particule care poate crea o gaura neagra ... ca Bucurestiul este totalmente blocat ca si trafic (de la ploaie si meci) si etc etc. Bai nene, tre' sa ma mai uit la teveu asta e clar.
Acuma tot mai caut pe net ce si cum si stau de 6 pe antena 3. K oi fi eu sociopata da nici chiar asa. Macar cand eram la servici primeam stirile pe imeil.
Deci dau din gura de una singura pe aici
. Doamneeeeeee ca rau am ajuns 

monalac spune:
ILEANA,MAITREYI,NARCISA,DIDI,ANKA,multumesc pt sustinere
eu am mai povestit aici,cris a fost dintotdeauna,inca de cand era bebelus,f f dificil.a plans f mult,n a dormit noptile pana pe la 3 ani,in sensul ca se trezea de nu stiu cate ori pe noapte si numai urland,iar la cel mai mic disconfort,gen nas infundat,iesirea vreunui dinte,toata noaptea se foia,se agita,plangea...e f mult de povestit despre comportamentul lui,cand era mai mic plangea pana ramanea fara aer,apoi,mai mare fiind,cand plangea se facea pe frunte si pe nas numai pete rosii,parca avea pojar...n a stat in carut,n a stat in tricicleta,l am purtat numai in brate,pana pe la 6 luni plangea aproape tot timpul...cand voi povestiti ca va duceti cu bebeii la baie,eu ma amuz oarecum,pt ca pe cris si cand ii blenduiam mancarea il tineam in brate,cu o mana il tineam si cu alta ma chinuiam sa i pasez mancarea.a avut colici pana la 5 luni,dar colici de urla si isi azvarlea picioarele cu putere in carut,de credeam ca are ceva...
se speria f f tare de alti copii,plangea la cel mai mic zgomot,apoi,mai mare fiind,nu suporta ciorapii in picioare,hainele groase,nu suporta bluza sau maioul bagate in pantaloni,pantalonii nu i suporta pe burta,ii trage cat mai jos,stau sa cada dupa el in ce hal si i trage,nu suporta sa i leg caciula,sau sa i inchei geaca pana sus,nu suporta sa poarte chiloti,adidasii tb sa fie cu 2 numere mai mari

si nu reusesc sa l conving nicicum,plange isteric,cand il cert sau il pedepsesc,promite ca nu mai face,ca se face baiat cuminte si peste nici 5 minute face la fel...
mai nou,desi nu doarme dupa amiaza,se trezeste mereu la 7 si nu mai vrea sa doarma,cred ca e f gelos ca ma duc cu bebe in camera cealalta,dar eu ma duc sa nu l trezeasca bebe.si din cauza oboselii e f agitat peste zi.
e adevarat ca faptul ca am stat atata tp in spital si ca a aparut apoi bebe l au dat rau de tot peste cap.orice i as spune nu l sensibilizeaza,oricat i as explica nu intelege,dar nu pt ca nu poate,ci pt ca nu vrea.nici la psiholog nu ar sta,sunt ferm convinsa,daca el zice//nu//,nu ai ce sa i faci,orice i ai promite.
hai ca am scris o gramada.
Gabriela82 spune:
Sun sanatate multa!
printesa sanatoasa!
GABRIELA
de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)
anaxena spune:
s-a culcat balaurul!!!
sa las caloriferul peste noapte??daca se face prea cald,daca i se usuca narile??dar dc e prea frig?se trezeshte singurica dc ii e frig sau rezista cu stoicism?
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Gini75 spune:
Sun, ma bucur ca Thea e bine, dar te rog ai grija de tine. Te rog mult.
Tiberica, ce fain, magazin de bebe. Cand se deschide sa ne spui si noua, sa te vizitam.
ankalaura, ileana, sunteti haioase rau.
anaxena, e asa frig de ai pus caloriferul? Eu l-as lasa peste noapte doar daca se opreste automat la temperatura dorita.
ileanna spune:
Doamneee Mona, si tu mai ai creierii intregi? Io cre ca eram prima la psiholog. Si ai mai avut curaj sa mai faci un bebe?????
Mai dar este ceva de groaza ...
Sarcina cum a fost? Ai avut pb? Ai fost suparata si deprimata in timpul sarcinii?