Pepenasi de iulie-august 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 8
Gabriela82 spune:
MONA imi pare rau ca ai asa probleme cu Cris, poate cand o sa mai creasca si cel mic o sa se mai linisteasca si el.
DIDI eu nu am feiert apa, tot Dorna am folosit si eu.
MAITREYI sa va fie de bien profiterolul
, sa cresteti mari si sanatoase.
TIBERICA asteptam cu nerabdare sa deschizi magazinul, ce bine ar fi fost sa deschida si ANAXENA un coafor on-line ![]()
GABRIELA
de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)
monalac spune:
ANAXENA,eu nu am pus in functiune caloriferul,desi codrin e racit.insa nu mi se pare asa de frig si ,in plus,nu vreau sa l sensibilizez.nici cand i am facut baita nu am dat drumul la calorifer,dar asta consider eu.tu faci cum iti dicteaza instinctul de mama.
CAPRI,mult succes in primul an scolar al lui matei!
DANA,imi pare rau ca ai probleme cu clara si ca tb sa idai antibiotic asa de devreme.si eu i am dat lui cris antibiotic la 2 luni,pt ca avea inf urinara si n am probleme de sanatate cu el,cel putin pana acum.
MARINA,am vazut pozele cu bebelusa ta,sunt tare frumoase!iar tu tare inventiva!
eu azi am fost prin oras sa termin cumparaturile pt botez,ca ca sambata nasim.
bebe codrin a fost tare cuminte la botez,a plans putin cand l a bagat in cristelnita,dar la restaurant a fost tare cumintel.
pe bune,uneori nu mi vine sa cred ca bebe asta care rade si gangureste tot timpul e al meu.nasul e topit dupa el,ei stau la bucuresti si nu l au mai vazut de cand avea 2 saptamani.in plus,ei n au copii si nici nu cred ca vor avea...
bebe mananca in continuare banana si cereale cu orez si morcovi de la nestle,iar lapte bea in continuare la fel de putin.dar a luat intr o saptamana 250grame de cand i am inceput diversificarea.
hai ca ma exprim aiurea
,dar sunt f obosita.puii mei dorm,asa ca ma duc sa ma bag langa ei.
Tecky spune:
Abia acum am reusit sa intru pe ziua de azi.De dimineata am fost cu Raluca la vaccin,i-am bagat 2 supozitoare cu paracetamol preventiv contra febrei si i-am pus compre cu apa rece pe intepatura de la vaccin.Nu prea a dormit si a fost cam agitata astazi.
SUN cum te mai simti?
Ma bucur ca Thea este bine.
Anaxena foarte mare dreptate ai cand spui ca fiecare bebelus se dezvolta in felul sau.
Kamelya sa stapaniti sanatoase noile achizitii.
Didi eu nu am fiert niciodata apa plata doar am incalzit-o.
Va pup
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
monalac spune:
cica ma duc sa dorm..pacat ca am biberoanele pe foc si tb sa astept sa fiarba apa
ILEANA,sarcina mea a fost una cu probleme,eu am fost tare stresata pt ca faceam tratament cu clexane si nu stiam ce efecte poate avea asupra copilului,asa ca ma gandeam la ce poate fi mai rau,mai ales ca sunt si destul de panicoasa de fel.am stat de la 16 saptamani de sarcina numai in pat si am avut tp de scenarii,care mai de care mai//horror//.daca vrei sa afli povestea nasterii lui cris,caut o la//nasterea unei stele//.se numeste//ai un baietel,sa l dai direct la gradinita//.
si da,am avut curaj sa mai fac inca un bebe,pt ca am considerat ca astea sunt probleme minore,care trec la un momentdat si raman cu 2 copii frumosi si sanatosi.toata lumea s a mirat cand a auzit ca mai vreau un bebe,tinand cont de antecedentele mele medicale,adica cine ar mai vrea sa fie intepata cu buna stiinta de 300 de ori?si sa stea atatea zile numai in pat,ca o leguma?ee,eu am fost optimista si am zis ca mai rau de atata n are ce sa se intample si ca daca am suportat o data voi mai suporta si a doua oara si iata ca sarcina a doua n a fost mai rea decat prima,ci mult mai rea,n am suportat 300 de intepaturi,ci vreo 600-700,n am stat in pat la mine acasa,ci in spital la bucuresti,cumulat cam vreo 3-4 luni,fara sa mi vad copilul si plangand in fiecare seara de dorul lui,in plus,am avut si ghinionul sa dau peste o dobitoaca de asistenta care sa ma nenoroceasca pe viata.
dar exista un happy end,am un o minune de copil!rectific/doua minuni!
ileanna spune:
Bravo Mona. Tu si Serenity sunteti niste exemple pt mine, legat de cat de puternica si optimista poate sa fie o femeie.
http://community.webshots.com/user/my_margaret
ladymina77 spune:
In sfarsit a adormit si a mea mica mamaruta dupa programul de acum bine stiut de seara:in brate va rog:).Peste zi a fost super cuminte ,a dormit bine de tot ,cum vine seara nea ene ala fuge olek de la noi.Da` nu-i bai` noi sa fim sanatosi.
Xena cand o aspiri,dimineata sau seara sau si si?Ca eu nu stiu cand e mai bine mai ales ca dimineata e super fornaita.
Maitrey ,parol ca asa e panicata si da-ti seama ca e ora 23.38 si inca nu a nascut .Asta da travaliu frate.Doamne ajuta-i sa scape cu bine.As mai suna-o dar nu vreau sa o mai deranjez desi nu raspunde ea la telefon ci o colega .Ultima data am sunat pe la 8 ,avea dilatatie 8 cm si o auzeam saracuta cum gemea de durere.Eu zic totusi ca am fost o norocoasa si ca am avut 2 nasteri usoare.
Ileana,ai niste ochi tare frumosi ,pe mine m-au cucerit:)Sa-i porti sanatoasa.
Mona ,multe ai mai indurat si suferit.
Sa treci cu bine peste toate.
Starea de greata si eu am avut-o aseara pe la 12 ,am si fugit cu capul in wc dar n-am dat la rate decat ca mi-i s-a umplut gura de apa asa in 2 timpi si 3 miscari.Sun, sanatate.
Cura de slabire?Hmmm ce-mi doresc sa arat normal:(( Am la activ vreo 15 in plus ,naiba mai stie ca nici nu-mi vine sa ma cantaresc si cel putin 6 luni imi i-au gandul de la asa ceva.Sper sa am lapte cat mai mult si apoi om mai vedea.
Gata ca-mi ajunge,noapte buna!
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
dia_filipas spune:
Seara buna!
in sfarsit v-am ajuns din urma!! Eu am avut zilegrele, ca Miruna e fffffff maraita, palnge din orice, vrea doar in brate si nu oricum, ci vertical iar eu sa stau in picioare. Cum dau putin sa ma asez nici nu apuc sa ajung la pat ca incepe sa urle
. Se tot zice de pusee, dar eu am impresia ca Miruna e tot intr-un puseu de cand s-a nacut...
Ileanna tare ma binedispun postarile tale... si tu ai tras-o rau la munte...ma bucur totusi pt. "spa" ca sa zic asa...Si sotul meu doarme ca butucu' langa fata care urla din toti rarunchii, nu aude nimic...
Sun condoleante, Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca! Tie muuuulta sanatate, ai grija de tine. Te asteptam sanatoasa cat mai repede.
Tiberica bafta cu magazinul. Felicitari!
Carmenela si Miruna tot asa se comporta la 4 sapt. Eu am devenit ambidextra...si eu ma mir cate reusesc sa fac cu o singura mana. Eu totusi o mai lasam si sa planga, chiar cand urla...asta e, sunt eu mai sadica poate. La buda nu am mers cu ea, atata putea astepta.
Caprioara multi pupici si muuuulta putere si rabdare sa rezisti!!!
Serenity
curaj, te vei descurca si singura, oricum se vede ca esti o mamica buna si preocupata si asta e cel mai important.
Annababy, Didi fellicitari pt. fetitzele cumintele! Si eu vreau!!!!
Maitreyi sa va fie de bine profiterolul!
Anka taaare esti priceputa la scris! Ma distrezi de numa'! Eu am scris mai acu' cateva capitole despre un fel de disociat in care mananci bine, chiar si omleta cu ciuperci fara paine, snitele/chiftele da' facute fara faina, tot felul...Slabesti mult, dar in timp nu e de moment.
Narcis ce fain ca Vil se pricepe sa o adoarma pe Anais...sotul meu cedeaza repede cand o vede pe asta mica ca urla...prefera sa mi-o paseze mie...
S-a scris atat de mult incat atat am retinut...acu' ma duc la somn ca mintenas mi se trezeste mutza si sa fiu "fresh" daca se poate zice asa...acu' imi dau dreptate despre decizia de a avea doar 1 copil...nu as mai putea face asta inca o data, mai ales ca am si un sot la fel de needy si neajutorat, care mi se plange ca se simte neglijat...Si cand ma gandesc la Mona prin cate a trecut...tot respectul
!!
Fetele, Miruna mea scoate niste sunete tot timpul de ma sperii de genul "hiii" ca la sperietura, un fel de sughit mai lung, cand suge cateodata face ca un magar, ceva de genul hiiiaaap la fiecare gura supta...se intelege ce zic??
Si tot felul de icnete si sunete asemenea. Mai pateste careva asa?
noapte buna, usoara si necolicoasa va doresc!!
Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
anaxena spune:
ladymina:eu dimineata o aspir,acum nu shtiu dc fac bine sau nu!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
pica1 spune:
Dia sa stii ca Sebi scoate sunete ca de magarus cind suge de cind s-a nascut. Mie mi s-a parut ok cit timp simnt ca maninca si nu seunneaca.
SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com
anaxena spune:
Maria mea cand suge zici ca e purcel cand suge la purcea,ciolfane de zici ca acu ii fuge tzatza!!!nu suge si ea elegant
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii