Pepenasi de iulie-august 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 9
pica1 spune:
Am mai pus poz pe pepenasi.
Xena lasa fata in pace ca doar nu vrei sa o mariti de la varsta asta
, iar daca o mariti de la virsta asta eu o iau de nora si nici nu am pretentii la cum maninca 

SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com
AnnaBaby spune:
Ce simpatice sunteti cu sunetele scoase debebe, care de magarus, care de purcea ![]()
![]()
Toti bebelusii scot sunete ciudate, la inceput si mie imi era mereu teama si o ascultam, trageam cu urechea la patut noapte, acum nu mai am nici o treaba, m-am obisnuit si recunosc fiecare sunet. Si a inceput sa le si diversifice, ca isi imbogateste "vocabularul"![]()
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
ileanna spune:
Mah da' va'ncuscriti aicea de m-ati innebunit. Sa va vad io cand v-o veni fata cu panchistu' de la 2 ori fecioru' cu pipitza lu' Popeasca
.
http://community.webshots.com/user/my_margaret
sursula spune:
Buna dimineata mamaici!
DIA-stai linistita.Si Tudor face la fel cand mananca,zici ca l-am infometat si n-a mai vazut laptic de zile intregi.
ILEANNA-BIne ai revenit!Vad ca esti proaspata
De plimbat,tare m-as plimba ,dar vremea asta nu ma lasa sa-l scot afara.Admir fetele mai curajoase,dar eu prefer sa suflu si in iaurt decat sa umblu pe la docori.Bine,un iaurt asa,mai mititel...insemnand ca incerc sa nu fiu exagerata ..Sper ca-mi iese...
SUN-imi pare rau ca esti bolnavioara.Ma intreb ce-ar putea fi....Poate de la ceva ce-ai mancat...Cum te mai simti?
MONA-of,mult mai induri !!!Curaj si putere!
PICA-vazut poze!Scump foc e Sebastian.Si ce mishto e bouncer-ul!Cum te descurci cu el?esti multumita?Cam cat il tii in el?
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
AnnaBaby spune:
Azi gata, imi fac curaj sa o scot afara pe Ioana, nu se mai poate, mititica nu a mai fost la plimbare de 2 saptamani!!! Trebuie sa ia aer, ca in stilul asta o s-o tin in casa pana la vara

. Trebuie s-o obisnuiesc usor-usor cu vremea mai rece...
Anna
de Ioana Maria
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
kamelya spune:
'neata
Flavius Casian, Denis Alexandru, Luca, Miruna la multe lunite sa cresteri mari frumosi si sanatosi
ma duc sa citesc din urma si revin
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
M&M spune:
Neata!!!!
Si scrisesem un mesaj asa luuung!!!!

...
Ileanaa...
omleta zici??? Mi-ai facut o pooofta!!! Si unde ye vezi tu grasa????Arati foarte bine...
Sun , ai grija de tine!!!Gandeste-te ca Thea are grija de mami ei sanatoasa!!!
..Poate fi o axexita sau o infectie urinara, daca zici ca e in dreapta , in zona iliaca...
Maitreyi, si tu????
Vreti sa ma innebuniti in dimineata asta cu bunataturile!!!Vazut pozici cu Alexandra,,,La cat mai multe lunite si anisori!!!
Pica, ce de-a patanii!!! Si ce maricel e Sebastian!!! Imi place cum sta el asa cuminte in bouncer....
Tiberica, bafta in noul tau proiect!!!
Ana, bafta azi si sa gasesti tot ce ai nevoie!!!Am vazut si eu pozele de la mare
...Da' ce a crescut Maria!!!
Kamelya, sa purtati sanatosi lucrusoarele si tu si bebe!!Cat ai dat pe portbebe???Ma tenteaza si pe mine sa iau unul....
Mada, Pica multumim de site-uri..
Michella, chiar sunt curioasa cum o sa reusesti sa reduci din mesele bebelinei, nu de alta, dar vreau si eu sa incerc( si al meu mananca tare mult)...![]()
Mona, offf ce de-a patanii cu Cris!!! Asa cum zicea si Narci e o carte pe mail-ul comun despre intelegerea copilului...
Dia, si Mihaita scoate niste sunete ciudate cand papa...eu chiar ma amuz, mai ales cand il vad asa haple...![]()
Sursu, mergi la babyexpo???As merge si eu cu bebe, dar ma gandesc ca sunt multi copii si sa nu ne pricopsim cu vrem virus sau microb...
Noi am fost ieri la doctor si ne-a zis ca am avea probleme cu fontanela anterioara, ca ar fi prea mare pt varsta lui. Asa ca ne-a trimis la eco...Si totusi acum 2 sapt cand am fost la control de ce mi-a zis ca e ok fontanela , ca e in limite normale???!!!
Nu cred ca in 2 sapt avea cum sa ramana asa muuult in urma( de fapt 10 zile , nu 2 sapt) Am zis ca mai stau si astept inca o saptamana si abia atunci daca imi zice ca nu e ok o sa ma duc sa ii fac eco..
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
AnnaBaby spune:
Wow ce m-am distrat, am citit un articol pe DC, "80 de sfaturi si invataturi de la babe", cand aveti timp sa-l cititi, doamne cate prostii!!!
Anna
de Ioana Maria
kamelya spune:
cristina 26 pe port bb am dat 35 ron ,nu este de firma
maitreyi sa va fie de bine profiterolul
sursula la ce ora va duceti la babyexpo ca as vrea sa vin si eu,e la Sala Polivalenta?
fetelor acum ca a venit frigul mai faceti bebeilor baie in fiecare seara?sau o seara da una nu?
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008