Pepenasi de iulie-august 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 10
sursula spune:
CRISTINA-ma duc la baby expo,dar fara bebe.Il las cu tati.Si mie mi-e frica de microbi.Tu mergi cu bebe Mihaita la control la Medlife?Intreb pt ca aia mi se par exagerat de precauti cu ecografiile astea(uneori ma gandesc daca nu fac asta doar pt cotizare ).Pe mine m-au trimis la eco sa verfiic daca n-are ficatul marit din cauza ca avea diaree.Am fost atunci si era totul bine,dar acum uitandu-ma in urma mi se pare cam exagerat...
FETELOR HELP!AM nevoie de un sfat:Vi se pare deplasat sa trezesc bebelusul sa faca baie?????
Intreb ,pt ca,cumnata mea sosita din Franta(care are 2 copii,ceea ce pp ca detine experienta validata!)s-a ingrozit vazandu-ma ca trezesc bebele sa-i fac baie.Mi-a spus ca ii distrug sistemul nervos

Si ca nu-llas sa creasca.Cica ar trebui sa doarma cat doreste.Ok,problema e ca,daca fac asta...bebe adoarme la 18.30 si nu se trezeste decat pe la 1.In fiecare seara e la fel si ajung sa-i fac baita f tarziu,iar la 18 mi se pare prea devreme...De aceea il trezeam la 22 .CE SA FAC?
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
sursula spune:
KAMELYA-da,e la Sala Polivalenta.Inca nu stiu la ce ora merg si nici nu stiu daca merg azi.E in functie de programul lui tati,dar de ajuns ajung sigur intr-una din zile.
hai,c-am monopolizat forumu'!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
M&M spune:
Kamelya, mersi!!!!
Sursu, ma gandeam ca te duci cu bebe....
|Da, la Medlife...tocmai ca stiu ca exagereaza nu ma duc la eco, mai ales ca acum 10 zile totul era ok....
Eu nu il trezesc pe bebe sa faca baie..eu ii fac pe la 7-8 seara baie( el se trezeste pe la 6.00pm ) .Mananca si apoi doarme pana la 2 - 3 noaptea...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
ancadragoman spune:
Sursula dar de ce il trezesti sa ii faci baie?
La cat se culca?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
tiberica spune:
Fetelor, va pup si multumesc de incurajari! Poate asa o sa veniti sa ne vedeti !
Nu trezi bb daca doarme, lasa ca ii faci baie a doua zi, asa ma trezit -o si eu intr-o seara si nu mi a dormit toata noaptea, ce i drept o singura seara mi a procedat asa ca de atunci Kari este ceas la ora 7 sa facem baita! Eu o spal si ziua la baie la chiuveta la poponel, adora apa.
Si fetita mea geme cand papa de parca ar fi muncit o zi intreaga.
Cu caldurica sau frig, Anaxeana, eu o verific noaptea din 2 in 2 ore asa m am obisnuit sa dorm si las centrala in functiune o programez in functie de gradele de afara si nu se face prea cald.Eu am un higrometru de la baby moov si daca scade sub 40 sau urca peste am un umidificator l am luat de la Chicco.
Ma , fetelor, usor vorbiti de incuscrit pe aici, pe mine ma apuca groaza cu cea mare ca nu vreau sa o atinga nici-un baiat...mai ales sa o sarute sa i dea microbii...ce rea sunt !! si a luat fimea o caciula de se pune pe varful capului si i atarna pe spate zici ca i sepie cica asa se poarta si isi da si cu creion negru pe la ochi, ca ma fac? o las sa se poarte cum vrea ea...
Sun esti bine?
Sursula sa ne spui si noua ce ai vazut pe acolo, te rugam!
Voua v a venit raspunsul pt colectarea celulelor stem? ca mie nici pana azi nu mi a venit.
Nu gasesc vaccinul de 2 luni...il am pe cel fara engerix si nu vreau sa o intep de 2 ori...
Voi cu ce sterilizati bibe, eu am pt microunde de la Chicco, mai pun la conge la - 15 grade si am luat o solutie de la Chicco dar mi se pare ca oricat de mult as clati bibe tot se mentine mirosul...aveti alte solutii voi?
Va pup si va doresc o zi usoara
AnnaBaby spune:
Eu cu baia fac altfel, adica o tin treaza pana pe la 10, 10 jumate, depinde, apoi facem baita, papam si nani nani de pe la 11, 11 jumate, ca sa doarma pana dimineata. Daca i-as face baita mai repede, s-ar si trezi mai repede. Si cum eu ma culc pe la 12, ar fi total aiurea ca ea sa se trezeasca pe la 2 sau 3. Asa ea se mai trezeste pe la 7 (ca azi, sau chiar 8 (ca ieri).
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
Gini75 spune:
Sun, ce mai faci? Sper ca esti bine.
Sursula, eu n-am trezit-o niciodata. In general, ii fac baie pe la 8 - 9 seara, cand ea nu doarme. Poate ajungem sa ne vedem si noi in parc.![]()
In legatura cu iesitul afara, noi am iesit aproape in fiecare zi, chiar si cand e mai frig. Oricum la iarna o sa fie si mai frig si doar n-o sa stam pana la primavara in casa.
anaco spune:
tiberica, nici mie nu mi-a ajus rezultatul de la celulele stem. dar le mai astept pana in octombrie spre sfarsit... imi inchipui ca sunt aglomerati, numai cand eram eu in maternitate, plecau zilnic f f multe cutii spre Cord...
mami de Mara Alexandrina
barzutza...
Gini75 spune:
Anna, si zici ca doarme de la 11 jumate pana la 7 dimineata! E super.Cred ca o sa incerc s-o tin si eu mai mult treaza seara.
pica1 spune:
Sursula Nu stiu cam cit sta Sebi in leagan, dar in orice caz nu a protestat niciodata sa il iau de acolo ca nu ar mai vre sa stea. Are un leagan jos in living si unul la mine in dormitor si le foloseste pe amindoua, dar in speta pe cel de jos.
Cristina, Sursu, Kamelya daca mergeti la baby expo dati un semn de viata ca as vrea sa ma intilnesc si eu cu voi ![]()
Trezit copil pt baita eu il mai trezesc pe Sebi din cind in cind sa ii fac baie pt ca altfel isi buseste tot programul de noapte. Oricum trezirea se face aproape natural, pt ca atiunci cind doarme pe la ora 21:-22:00 doarme in patul de jos si orcum trebuie sa il iau sa il mut in alt pat si in momentul acela se trezeste cam singur.
Tiberica iti recunosc ingrijorarea care o ai cu Alina apropos de baieti, dar stii ca nu ai ce face si pina la urma se va intimpla si inevitabilul
. Eu am aceleasi temeri cu nepoata mea (care e cu 1 an mai mica decit Alina) si incerc sa vorbesc cu ea sa imi spuna ce prieteni are si chestii de genul asta, dar nu prea scot de la ea mare lucru...In legatura cu imbracatul eu cu sora-mea avem o tactica, ii spunem ca noua nu ne place si luam in deris chestia respectiva si renunta singura la acel lucru, dar bineinteles ca in timp ca sa nu ne dea noua satisfactie. Cu creionul negru pe la ochi depinde cum il da pt ca probabil are tendinta sa isi faca ochii negri taciune de abia ii mai vezi si as intreba-o daca are vreo legatura cu "EMO"
SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com