Pepenasi de iulie-august 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 11
pica1 spune:
Tiberica eu sterilizez bibele ori cu un sterilizator de la Avent ori le spal la masina de spalat vase. La masina de spalat vase imi place celmai mult ca le scot uscate, dar asta nu o fac in fiecare zi ca nu adun atitea vase ca sa ii dau drumul, dar 1 data la 2 zile tot fa asta.
SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com
a.cicel spune:
Neatza
Am reusit si eu sama t5rezesc (sau mai bine zis sa imi revin) cat de cat. Denisa a dormit tare rau azi-noapte. Nu stiu ce a avut, dar din ora in ora se trezea. Sunt chioara de somn.
| Citat: |
a.cicel m-am uitat la pozele tale...duuulce ca o bomboana roz baby mic parul nasei e natural? ![]() |
Da, e natural. Si al meu la fel. De fapt nasa Denisei e sora mea cea mica. Multumim de aprecieri.
Sun sper ca esti mai bine, daca nu...fuga la doctor.

Mona credca itit este greu si te doarecand vezi cum se comporta Cris. La noi nu e chiar atat de grava situatia, dar oricum, Bianca, din fetita cuminte pe care o aveam, a devenit foarte rea si plangacioasa. Cu toate ca ii acord maximum de atentie. Si eu si sotul si parintii mei, sora...toata lumea. Acum merge la gradinita. Dimineata avem shou la imbracat. setrezeste foarte vesela, darcand sa o imbrac e dezastru. Nu ma inteleg cu ea de nici o culoare. Cateodata sunt nevoita sa o amenint ca primeste bataie ca altfel u pot sa ii dau bluza de pijama jos de pe ea. La gradinita insa, abia asteapta sa o dezbrace sotul si fuge in grupa. E foarte cuminte acolo din cate spun educatoarele si dadacele. Mananca tot, doarme, se joaca frumos, nu plange, nu loveste copiii. Cand merg dupa ea...alt shou. Plange de mi-e rusine cum se uita ceilalti parinti la mine. Si acasa iar avem 2-3 reprize de urlat si tipat isteric.
Andreea
Denisa Ioana 29.06.2008 si
Bianca Maria 30.07.2006POZE
a.cicel spune:
Dia, nu ne lasa sa ne debransam de la centrala orasului printr-o hotararede consiliu local. cicas-au facut investitii mari si daca ne debransam o sa aiaba pierderi. Pe mine nu ma doare de pierderile lor. Centrala de apartament am reusit sa pun ca nu am avut nevoie de acordul goscomului. Dar pt debransarea e la caldura...sunt in oras vreo 50 de apartamente care s-au debransat fara acordul goscomului. Am vrut sa facsi eu asta dar mi-e frica. oricum, de azi nu mai pot ca umplu sistemul cu apa. asa ca...Oricum mi-am luat calorifere electrice si o sa le folosesc pe astea mai mult decat caldura lor. Ca e atat de scumpa...anul trecut a fost 314 lei gcal. Nici nu vreau sa ma gandescanul asta cat o sa fie. Curentul e mai ieftin. Acum se formeaza o asociatie in care ne inscriem si noi si vrem sa atacam in instanta hotararea de consiliu. Macar la anu' sa reusesc sa ma debransez.
a...si incaceva...taxa de debransare ajunge la 20 de minlioane. Adica 5 milioane taxa fixa si inca 250 de mii pt fiecare metru patrat de apartament. Va dati seama ce aberatie?
Andreea
Bianca Maria 30.07.2006
POZE
Marina_1609 spune:
salut
aseara a fost pediatra acasa si raportam ca la 6 saptamani avem 4100g, 56cm, cc-39cm, deci e ca la carte!
ma mandresc cu o fetita foarte cuminte. ieri a fost foarte incantata la masaj si ascultatoare cu medicul.
Anka, eu in general sunt impotriva sa se puna copiii in cosuri. nici pe scaunul ala pliat. o groaza de accidente se intampla asa cand se intind copiii dupa cine stie ce la rafturi si cad in cap...cosuri din alea cu masinuta mi se par cele mai ok.
Cristina, merci ca m-ai luminat. eu am incercat la semnatura ta dar la numele bebeului si am vazut ca nu sunt pozele. vai da ce flacau frumos ai!sa va traiasca! :D
Didi, eu fierb apa plata.din cate am incercat, Bucovina e cea mai buna. Dorna are multe saruri...
bebeii vostri mai fac ca purcelusii si magarusii. a mea chiuie, zici ca e la nunta.
de cand s-a racit, tot in fiecare seara facem baita dar in sufragerie si plasam strategic cadita sub aerul conditionat sa sufle caldurica
sursula, noi facem baita de obicei pe la 20-21, in program cam pe la orele astea se trezeste dar s-a intamplat sa o trag si eu de picioruse si sa o trezesc fortat. nu cred ca e vro problema...
vreau si eu la targ. nu cred ca ajung azi. dar in una din zile tot ma duc.
_
Marina
de ANA SOFIA
a.cicel spune:
| citat din mesajul lui AnnaBaby Azi gata, imi fac curaj sa o scot afara pe Ioana, nu se mai poate, mititica nu a mai fost la plimbare de 2 saptamani!!! Trebuie sa ia aer, ca in stilul asta o s-o tin in casa pana la vara ![]() ![]() . Trebuie s-o obisnuiesc usor-usor cu vremea mai rece... |
Si eu zic ca o scot si tot nu reusesc. dar azi sper sa imi fac curaj. Mai ales ca trebuie sa merg si la primarie (care e la 50-75 de m de bloc) sa vad daca imi dau banii de trusou si prima de nastere. Apropo..voi ati primit banii astia? Ca aici ma tot amana ca nu au primit bani de la Bucuresti, ba ca de la directia muncii..cei de la directia muncii spun ca primaria nu a trimis listele...nebunie totala.
Andreea
a.cicel spune:
FETELOR HELP!AM nevoie de un sfat:Vi se pare deplasat sa trezesc bebelusul sa faca baie????? Intreb ,pt ca,cumnata mea sosita din Franta(care are 2 copii,ceea ce pp ca detine experienta validata!)s-a ingrozit vazandu-ma ca trezesc bebele sa-i fac baie.Mi-a spus ca ii distrug sistemul nervos ![]() ![]() ![]() Si ca nu-llas sa creasca.Cica ar trebui sa doarma cat doreste.Ok,problema e ca,daca fac asta...bebe adoarme la 18.30 si nu se trezeste decat pe la 1.In fiecare seara e la fel si ajung sa-i fac baita f tarziu,iar la 18 mi se pare prea devreme...De aceea il trezeam la 22 .CE SA FAC? |
Eu o trezescsai fac baie doar daca doarme de ceva vreme s stiu ca ar fi cazul sa se trezeasca. Daca abia a adormit nu o mia trezesc, chiardaca nu am schimbat-o la pijama. o las sa doarma. Nu stiu ce sa zic...ai si tu dreptate ca la 18 e devreme sa i faci baita. poate daca incerci sa il mai ti treaz o ora si apoi baita si somn... imi dau si eu cu parerea
Andreea
tiberica spune:
Multumesc de raspunsuri. Eu daca nu i fac baia pe la 7 -8 plange si se enerveaza dar o sa incerc sa o tin si eu mai mult.
Pica, fetita din pozele care il tinea pe Sebi in brate este nepoata ta, banuiesc.A fost emo inainte dar acum rade de ei si tot asa procedez si eu si taicasu ne amuzam de lucrul respectiv dar asa cum spui tu, nu i trece usor in timp renunta la el, acum a intrat si la scoala de modele si cred ca sunt si fitzele, de baieti ma intreaba si -mi arata poze cu cel care o place, dar tot incerc o scuza ba ca i blond , ba brunet, ba ca uite cum are parul...deocamdata nu are prieten, eu nu o cert ca data viitoare nu mi-ar mai spune...dar data viitoare ce scuze o sa mai spun?
Fetelor, eu o scot pe gfetita zilnic cate 10 min asa prin curte, mai mult nu ca e putin mucos acum si nu vreau sa raceasca inainte de vaccin.
M&M spune:
Pica, aeu as vrea in weekend sa merg la Baby expo...sa vad cu cine o sa-l las pe MOhaita acasa si in functie de asta voi merge...
Tiberica,
imi aduc aminte de mine la 13 ani, abia ma intelegeam cu ai mei...dar pana la liceu mi-a trecut...
EU zic sa ii lasi o anumita libertate Alinei, bine, pana la o anumita limita!!! CU bibe...eu am mai si aruncat biberoane, in afara de miros , se si patasera!!
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
ladymina77 spune:
Buna dimineata,
Am avut o noapte linistita ca toate celelalte,mamaruta se trezeste din 3 in 3 ore si papa,in rest e cam cu mucisorii astia in nasuc.Am aspirat-o azi dimineata dar nu stiu dc nu ies toti afara ca inca ii mai aud dupa ce o fac.E drept ca nu-mi place sa insist prea mult ca plange cu lacrimi grasa.
In sf a nascut verisoara mea aseara la 22 dupa un travaliu gigant de vreo 30 de ore.Pff groaznic.Are un bebe Vlad de 3600 si 55 cm dragut foc.
Oare sa o scot si eu un pic pe balcon chiar daca e mai rece?Tare as vrea sa n-o sensibilizez.Pe Bogdan l-am cam infofolit ca de` era primul copilas de unde sa fi stiut.
O zi calduroasa va doresc si mai vb
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
marimar spune:
Mona,
ma impresioneaza ce spui despre Cris, este cred un copil foarte foarte sensibil si tu ai mare nevoie de ajutor sa-l intelegi si sa stii ce si cum sa faci, cum sa-l iei , cum sa-l ajuti tu pe el.
Incearca sa citesti KAY KUZMA : " Ascultarea de bunavoie" si Intelege-ti copilul"
Exista si pe forum un psiholog Principesa si cred ca poti sa deschizi un subiect despre Cris si sa-i ceri ajutorul.
Din cite stiu eu, cu acesti copii pedepsele nu functioneaza deloc, trebuie dimpotriva, ignorat cit de mult comportamentul negativ si laudat muult orice incercare de comportament pozitiv, spune-i des, foarte des cit de mult il iubesti, si cind e rau, tu il iubesti mereu, doar ca te intristeaza si te doare atunci cind face lucruri rele . Dar il iubesti !! Trebuie impuse limite si respectate cu consecventa, sa fiti mereu consecventi cu el!\Sint multe de spus, nici eu nu ma pricep dar e clar ca Cris are nevoie de ajutor, el chiar daca face ceva rau o face ca sa incerce limitele si sa vada cit il iubesti tu !
Poate te ajuta si asta
http://www.supernanny.co.uk/Advice/-/Parenting-Skills/-/Discipline-and-Reward/Dealing-with-a-very-angry-child.aspx
Mult succes !
-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

parul nasei e natural?