Pepenasi de iulie-august 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 12
ladymina77 spune:
Referitor la baita Sursu,eu zic sa nu trezesti bebe,sa incerci sa-l mai ti-i treaz vreo ora ,o ora jumate si apoi sa-i faci baita.
Noi facem pe la 8.30-9 si de cateva zile ii fac tot o zi si o zi ca e destul de rece si inca nu avem caldura,ii fac in bucatarie mai langa aragaz.Ma gandesc sa-mi cumpar un radiator din ala pe ulei pana dau astia drumul la incalzire.Om vedea mai incolo.
Voi la cat timp ati facut botezul?
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
sursula spune:
MUltumesc fetelor!
Am sa incerc sa reglam baia si azi:(
ANCADRAGOMAN-pai mananca cam pe la 15,apoi ,in jur de 18 ii este foame din nou-si e f suparat daca nu primeste.Si atunci apare dilema-sa-i fac baie acum(inca nu e 18 sau sa-i dau mancare).Ii dau laptic,dupa care doarme dus pana noaptea tarziu-de aceea trebuie sa-l scol pe la 1.
ANNABABY,A.CICEL-aveti dreptate-o sa incerc sa-l tin treaz pana pe la 19.Desi va fi f greu sa-l opresc din plans daca ii este foame.Si ma doare inima sa-l vad asa...dar poate ne reglam...
TIBERICA-nici mie nu mi-a venit raspunsul de la celule.Si mie mi se pare nashpa solutia de la Chicco pt ca mirosul persista f mult.Dar,daca ai sterilizator de ce nu-l folosesti doar pe el?eu asa fac.Tin solutia degeaba.
GINI-pup fetele frumoase
Si eu abia astept sa ne vedem.Dar il scot pe vremea asta doar daca e totusi putin soare-ieri a fost f urat.Azi-il asteptam pe tati sa ne coboare carutul care e f.f. greu
...poate,poate..
PICA-ok.Anunt cand merg la baby expo.Cred ca maine dimineata.Pt tine e ok?Mai vin si alte fete?
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
ancadragoman spune:
sincer daca asa si-a facut el programul nu stiu ce sa ii faci ptr ca este prea mic sa il amagesti macar o ora si sa zicem ca ii faci baita la 19.
dar poate reusesti incet incet sa ii decalezi mesele cumva ca in loc de 15 sa manance la 13-14 si poate reuseste sa se trezeasca pe la 20.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
M&M spune:
Cici..eu abia in noiembrie sunt programata sa iau banii de trusou si prima de nastere...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
sursula spune:
LADYMINA-asa voi face
Noi facem botezul pe 1 noiembrie-cand bebe va avea 3 luni.
MADA-cred ca tu ai scris de metoda ingenioasa de a curata depunerile de pe sterilizator cu zeama de lamaie...mai explici o data pt blonde operatiunea?
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
a.cicel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_26 Cici..eu abia in noiembrie sunt programata sa iau banii de trusou si prima de nastere... Cristina de Mihai Daniel (30.07.2008) |
pai eu am fost programata pe 28 august si inca nu mi i-au dat
Andreea
Denisa Ioana 29.06.2008 si
Bianca Maria 30.07.2006POZE
M&M spune:
Mina, felicitari verisoarei tale pt bebe Vladut!!! Noi o sa facem botezul pe 18 oct, adica cand bebe va avea 2 luni jumate...![]()
Cici, nu ti-au dat banii de pe 28 august???!!!!
Stiu ca Anka i-a luat acum vreo 2 sapt de la primaria sect 2; iau dat exact cand o programasera...NU intelg cum adica nu au venit banii de la Bucuresti!!!
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
violeta29 spune:
Salutare!
Brrr, urata vreme, azi cu siguranta nu o sa putem iesi la plimbare
. Ieri dupa ce n-a dormit toata ziua aproape, de pe la 16,30 asa s-a pus fata mea pe dormit si a recuperit tot ce-a pierdut, se trezea sa pape si manca repede repede, si iar somnic. Si asa am reusit si eu sa fac papica si putina curatenie.Iar cand am zis sa intru putin la calc si scrisesem deja si un mesaj luuuung a picat netu, asa ca m-am relaxat la tv.
SURSULA, noi facem baita pe la noua, noua jumate, si eu o tin treaza pina atunci incearca sa ii schimbi putin programul, ca sa o poti tine apoi treaza pina la baitza.
A>CICEL, pe mime m-au programat ptr sf lui octombrie la banii de trusou si prima , sotul meu a depus actele cat eu inca mai eram in spital. Nu stiu axact cand voi primi salariul ala mediu pe unitate,oricum cei de la personal mi-au creut copie dupa certificat si mi-au spus ca voi primi banutii .Ptr indemnizatie in maxim 42 de zile de la nastere parca, nu? Si trebuie neaparat personal? Aaa si stie cineva daca o pot pune pe cardul de salariu brd?
LADYMINA, felicitari verisoarei tale, sa-ti traiasca nepotelul!
GINI, cu iesitul la plimbare si eu gandesc la fel ca tine, daca e frig ne imbracam mi gros si gata, e mai nasol cand ploua ca atunci n-ai ce face!
KAMELYA,noi facem baitza in fiecare seara , si nu am pus nici calorifer nici nimic, si dimineatza aerisim si camera cam jumatate de ora.
TIBERICA, multa bafta cu magazinul!
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata
a.cicel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violeta29 A>CICEL, pe mime m-au programat ptr sf lui octombrie la banii de trusou si prima , sotul meu a depus actele cat eu inca mai eram in spital. Nu stiu axact cand voi primi salariul ala mediu pe unitate,oricum cei de la personal mi-au creut copie dupa certificat si mi-au spus ca voi primi banutii .Ptr indemnizatie in maxim 42 de zile de la nastere parca, nu? Si trebuie neaparat personal? Aaa si stie cineva daca o pot pune pe cardul de salariu brd? |
La mine nu e cazul pt indemnizatie. Eu deja o primescpt ca nu a trebuit sa astept cele 42 de zile pt a depune actele, ca am trecut din cic1 in cic2. Actele le-am depus dupa ce am iesit din spital si pana pe 30 iulie am fost in cic1. In august am primit indemnizatia pt cic 1 iar acum in septembrie deja pt cic2. Actele nu trebuie depuse personal. le-a depus sotul. Se pt pune banii pe orice card. Trebuie doar sa duci o adeverinta de la banca cu contul. Contul trebuie trecut si pe cerere.
Andreea
Denisa Ioana 29.06.2008 si
Bianca Maria 30.07.2006POZE
the_andreea spune:
Multumim Kamelya,ne-am simtit si noi bagati in seama
Azi Casian face 3 luni, e mareee,la propiu, are deja 7 kg
.Ca de obicei,sunt la zi cu cititul,dar pana sa raspund si eu la cate o intrebare,deja apar solutii de la celelalte fete.Ma misc mai greu asa de felul meu (deh,zodia asta ma caracterizeaza perfect
)

Denis Alexandru, Luca, Miruna si din partea noastra sa cresteti mari si frumosi si sa va bucurati parintii!!!
In rest
toate mamicile de pepenasi si bebicii fara exceptie.
Andreea mami de Theona-Lucia(27.08.2002) si Flavius Casian (18.06.2008)