Pepenasi de iulie-august 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 13
ileanna spune:
Gini, dia multumesc
. Ma bucur ca va plac "babaciunile" forumului (eh, ma alint k n-o sa ma consider asa nici peste 10 ani; anka scuze ca am vb in numele tau da' n-am vrut sa ma simt singura
). Eh poate sunt amuzanta in scris dar live nu sunt asa, ci mai degraba constipata
. Gini noi poate ne vedem in parcul ala odata si odata. Eu parka ti-am trimis nr, da si tu sms cand iesi. Mie imi ia juma de ora sa ajung acolo ... asta if it is the right time for me of course, adica daca nu ne cacam / mancam / zmiorcaim etc.
sursu nici io n-am iesit si imi e supertarsha. Dar dupa cum zicea Anna in stilul asta il mai scot afara in mai 2009
.
Cat despre baitza ... gand la gand. Nu am citit sau auzit nimic, dar aseara ... trezindu-l din somn pt baie chiar m-am intrebat daca e ok ce fac intervenind in ritmul lui. Era atat de somnoros incat nu s-a trezit nici cand l-am dezbracat, chestie pe care oricum o detesta. AnnaBaby ai dat o idee super!!! Merci! Asa o sa fac de acum incolo, il tin treaz dupa masa e seara. sursu eu zic sa faci si tu asa. Da-i sa pape la 18, tine-l de vb pana pe la 19:30 si apoi baga-l la baitza. Deci nu cred ca tb sa ii schimbi programul ci doar sa nu-l lasi sa mai adoarma dupa masa de la 18. Poate merge.
A ... si metoda lu' Mada pe care eu am aplicat-o cu un succese demn de teleshopping: zeama de la 1 lamaie in sterilizator, apoi torni ceva apa fierbinte, lasi totul peste noapte, dimineata decat clatesti si sa vezi minune!! Eu am avut un rezultat mai socant cu fierbatorul care era in ultimul hal. Drept e ca am pus mai multe lamai si am repetat operatiunea in seara urmatoare. Dar chiar era nevoie ... Cu sterilizatorul a mers din prima.
tiberica
lasa fata in pace. Dar fii cu ochii in 16.
http://community.webshots.com/user/my_margaret
Kimmy spune:
Scriu pe fuga si poate nu apuc sa termin ca se trezeste pitica sa-i dau sa mance...
Salutari la toata lumea!
Mai am de citit din urma,ca a a vut tati liber si normal ca am stat toata ziua lipita de el,si nici nu am intrat pe forum.
Am avut zi super de super,am fost la cumparaturi de haine vo 5 ore
,am profitat ca a fost tare rabdator sotul si am incercat o caruta de haine.Am si gasit cateva in care arat cat-decat,ca desi s-au cam dus kilogramele...forma e naspa rau.Sunt mai lata in solduri,si am burtica.Am gasit pantaloni asa de misto la S oliver si nu intrau pe mineeee.Am luat si neste tzitzere,ca am crescut un numar.A si misto papuci,super confortabili,totusi destul de eleganti,ca sotul ma tot cearta sa nu ma mai imbrac sport ca deh sunt fomeie maritata cu copchil,si parca nu-mi mai sta bine,desi eu asa sunt obisnuita si nu prea mi-e la indemana,doar asa cu ocazii speciale.Compromis frate!
Ileana pai la buda fac cam asa...
sunt cu ea in brate,ma proptesc la tron,o tzin pe o mana asa pe laterala,cu cealalta trag budigaii jos,ma asez,o pun in brate daca am mai mult de stat [:)))],sterg,ma ridic,trag cu mana libera budigaii din dotare si voila!Mentionez ca in casa port pantaloni de trening,budigai de baba,nicidecum cu nasturi si din alea
(scuzati detaliile,da altfel nu aveam cum sa descriu procedeul la fata)
Aaa si of corse ca ce am descris acolo cu Timi,nu e lege,adica mai are ea si momente cand disper ca nu am ce face,adica chiar aseara mi-a facut circ vo 3 ore.
Si faza naspa e ca iar manca rau.Da rau de tot!Are mese chiat si de 50-60 ml la 4 ore.Nu mai stiu ce sa fac.Manca maxim 120,incepe sa rada si scuipa bibe.
Pai tre sa fac cum faceti si voi,cu doua ferestre deschise,ca jur ca vroiam sa mai scriu o gramada da nu mai stiu cui si ce 
Fug sa hranesc prunca,sa dea DD sa mance macar 120!Si revin,ca iar suntem singurele 2 zile.
Va pupacesc pe toate.
Mada felicitari mamico.Pai esti super femeie serios!Spor la sport si la cat mai multe kg date jos!
A si mi-am mai amintit...Nici timi nu face prea multe...nu se intoarce,si nu prea schimba nici pozitia...cam unde o pun,acolo o gasesc.Rar apuca cate ceva,din greseala si nici nu-si da seama,dupa aceea desigur il scapa.Ce face si ma distreaza,daca o pun pe paturica sau cearsaf,se prinde de el,si si le trage in cap.Dupa aceea incepe si se cearta ca doar nu mai vede nimic!
Mno brb ![]()
Izabella mami de Timea Cristina
tiberica spune:
PUP toti ingerasi care azi fac lunute!
Fetelor, mi au placut niste bibe cu thermo de la nuby care nu pot fi sterilizate decat la rece, in rest am avent si chicco, le am mai schimbat si eu chris.
sursula spune:
ILEANNA-

KIMMY-hai ca m-ai distrat cu budigaii jos!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
tiberica spune:
Kimmy , am procedat si eu o data asa cand numai puteam...
Ileana o sa incerc dar...![]()
Violeta multam.
Eu am facut botezul la 5 saptamani.
ileanna spune:
Kimmy 
Cam complicat nene. Si eu nu's daca il mai pot tine cu 1 sg mana. Are 2 luni si 1s si 6 kile juma ...
La un moment dat ma gandeam ca il luati in scoica.
Si cum adica sa nu te mai imbraci sport??!!! Da' ce, iti puneai lanturi si bratari si cercei in nas si sprancene? Si cum adicatelea sa te imbraci? Chiar is curioasa ce le mai trece barbatilor prin minte.
Daca ar fi dupa al meu ... numa' in fushta de doo palme ar trebui sa umblu.
Vad ca va tot plangeti ca vi s-au latit soldurile chiar dc s-au dus kilele. Chiar s-au latit??? Shitt ... eu sper ca la mine nu k oricum am bazinul mai lat de la natura. Mai tu esti sigura?? Deci ca sa intri in masurile de dinainte nu ai voie uneori nici macar cu 2 kile in plus. Chiar numai cu alea si deja sari la alta masura. Eu am patit cand nu eram gravi.
http://community.webshots.com/user/my_margaret
laremi spune:
Noi ne-am vaccinat alaltaieri si ieri am avut program de scancit pe toate tonurile posibile ... ca nici nu mai auzeam bine aseara adica azi noapte pe la 2 cand am terminat si eu de gatit masa de pranz 
La 2 luni avem 5250g si doc e foarte multumit si mandru de noi ![]()
ankalaura, ai si tu dreptate ca e cald aici si temp camerei inseamna mai mult ca acasa, dar totusi laptele nu e atat de cald ca atunci cand il incalzesti. In India locuiesc, pana acum am muncit un pic, m-am maritat, am facut un Bumpi mic si deocamdata ma chinui sa imi regasesc dispozitia de muncit ... ca ar fi un pic de treaba da' de cand cu sarcina mi s-a cam atrofiat neuronul
Cand te mai duci la tara, ca eu astept noi aventuri ![]()
dana81, capul sus ca se rezolva toate

bufi, din cate stiu eu sudamina se face de la caldura, doar ca nu stiu cat de cald mai e pe acolo. Fata ta transpira mult? I-a mai trecut acum?
diarux, daca bubitele apar si dispar repede si bebe nu da semne ca ar avea mancarimi, poate fi si o reactie la anticorpii din lapticul tau, pur si simplu el isi formeaza sistemul imunitar. Asta a avut bebe meu in prima saptamana, cand ma panicasem rau de tot ca sunt o mama incompetenta care nu stie sa-si pazeasca copilul de tantari ![]()
didi81, felicitari 
diana, bine ai revenit 
ileanna, si mie mi s-a intamplat o data sa izbucnesc in plans cu bebe in brate, dar al meu a tacut instant in clipa aia si ma studia cu o fata curioasa, cine stie ce gandea el ... ca a nimerit o mama nebuna care in loc sa il calmeze, plange mai rau ca el 
cristina, imediat ce am timp pun pozele cu Bumpi, le-am sters din motive de neuron tembel si acu' nu mai reusesc sa sincronizez timpul meu liber cu conexiunea la internet ... ca asa e India daca e net, nu e curent, daca e curent, nu am apa, daca am apa, nu am butelie si daca le am pe toate urla Bumpi si nu pot face nimic

carmenela, al meu e destul de cumintel si mai sta si singur, dar daca trebuie sa fac ceva ce nu suporta amanare (ca de ex pipi
) il mai las si sa scanceasca un pic ... insa nu il las niciodata cand plange tare. Si stau si cu el in brate destul de mult, nu neaparat pentru ca plange altfel, ci pentru ca simt ca e tare fericit cand sta cu mami
Nu-ti fie teama ca o rasfeti, poate ea e mai sensibila si are mai multa nevoie sa fie cu tine.
Serenity, stiu cat de greu iti este, si sora mea creste singura un copil. Dar ai sa te descurci si peste cativa ani pustiul tau o sa fie tare mandru ca are mami asa tanara si frumoasa.

Si al meu e fornait mai mereu, eu ii pun picaturi cu solutie salina de cate ori imi amintesc.
Fetele care isi fac probleme cu mainile reci: in general bebelusii au extremitatile reci, al meu are manutele reci uneori si aici sunt peste 30 de grade, doctorul mi-a spus ca ii este frig cand are burtica si ceafa reci. Cu mainile sau picioarele a zis ca nu e problema, ca ei isi regleaza temperatura mai incet decat noi, iar daca totusi ma streseaza problema asta a spus sa ii dau manusi si totosei ... de a zis maica-mea ca-s nebuna cand l-a vazut pe nepot-su in pampers numa', dar cu manusi si sosete 

Despre soacre, numai de bine ... eu de a mea nu va mai zic nimic, ca citind de ale voastre inteleg ca ele au conceptii cat de moderne in ceea ce priveste cresterea copiilor ... a mea a crescut copil acu' vreo 40 de ani ... si atunci indrumata de soacra-sa, deci in cazul ei "conceptii de acum 100 de ani" se potriveste la fix 
Hai ca am scris o gramada si mai am de citit un capitol
Serenity90 spune:

la toate, mersi mult pentru incurajari si aprecieri 
Dar cine nu ar vrea sal aibe aproape de cel pe care il iubeste si cu care a facut un copil?
Eu azi am fost cu bebe si cu Fat-Frumos sami fac livretul...dupa ce am stat la coada tanti de acolo imi zice k am nevoie si de o declaratie cum k bebe e in grija mea facuta la notar..pt k nus maritata...si fara livretul asta nenorocit nu pot sa fac cererea de alocatie..pff...trebe umblat in 20 de mii de locuri...da nah..asa e la noi..bataie de joc ce mai...
Azi mam inteles super cu Fat-Frumos al meu...da pana diseara tre sa ne certam noi k altfel nu se poate...
LAREMI frumoasa unde? in talpa? =))
VREAU SI EU LA POLIVALENTAAAAAA!!1 

flo1980 spune:
Buna....ziua si de la noi!
Ma tin sa va scriu de luni 
Abia am recuperat capitolele, ca acum o saptamana am plecat la bunici....
Am inceput si curatenia generala de toamna (si botez)...mai am geamurile, aspirator, praf, pe urma sa ma mai ocup si de mine...
Dana imi pare rau ca ai luat o astfel de decizie, insa e treaba ta! Si eu scriu mai rar din lipsa de timp, poate nu mi se raspunde de fiecare data insa important e ca sunt la "curent" cu toate si cand am vreo nelamurire gasesc un raspuns.
Anaxena vazut pozele cu printesa ta, e o dulce! Bafta la targ! Chiar ma intrebam de la cine a luat ochii Maria, dar ai spus intr-un mesaj...
Anka si Ileana postati sunteti cele mai haioase mesaje! 
Botezul noi il avem pe 27 sept. cand bebe implineste 3 luni. Pe cel mare l-am botezat la 3 luni si o saptamana.
Fetelor am o nedumerire.....cum miros biberoanele la voi?.... ca eu am unele de la baiatul mai mare , deci de vreo 2 ani si le folosesc si acum...nu au nici un miros!
Am facut sterilizare prin fierbere apoi am descoperit solutia de la chicco.
Am aruncat unele pentru ca se distrusesera de la fiert...
Dupa sterilizare le tineam deschise intr-o casoleta cu capac.
La fel si dupa folosire, chiar daca nu am timp sau chef sa il spal atunci il las deschis, eventual cu apa in el....dar se mai intampla sa stea si de seara pana a doua zi ...
Mona imi pare rau ca induri atatea....si Alex al meu a inceput sa fie mai obraznic, dar nu se compara cu al tau....mi-e teama ca am sa-l scap si eu mai tarziu...![]()
Capri in ce viteza oi fi si tu!?
E greu cu 2 copii si fara nici un ajutor!
La multe lunitze pepenasilor nascuti pe 18!
toate fetele! 
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
flo1980 spune:
Kimmy hai ca m-ai facut sa rad...cum cu bebe la closet?! Eu nu l-am invatat in brate, cand s-a linistit din plans l-am pus jos, acum sta si singur pana adoarme, asta daca nu ii e foame, ca numai atunci plange....
The_andreea 7kg 
Serenity chiar bataie de joc....fara cuvinte!
Boti bafta la pregatiri!
Cine mai are botez in weeck-endul asta?
Sun ai grija de tine!
pt. voi ! Cate kg mai are bebelina ta?
Dupa o ora de insistente cu cateva pauze a acceptat sa pape la bibe...offf
Vad ca a adormit bubu meu in leganus...ma duc sa mai fac cate ceva....
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele