Pepenasi de iulie-august 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Multumesc pentru raspunsuri fetelor, si pentru linkurile despre dezvoltarea copiilor . Eu nu cautasem asa ceva.

Pica, ce de patanii!

Sun, ai grija de tine, te rog frumos! Si fa cum ti-a zis Narcisa, baga ceaiuri!

Ce fetita vorbareata am acum . Se chinuie sa scoata tot soiul de sunete eleborate... sa o vezi ce se straduieste, asa, din gat, sa pronunte niste consoane ca te si minunezi , parca ar vrea sa spuna ceva si nu reuseste, draga de ea

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michellab spune:

Buna fetelor
Incerc sa raspund repede cat doarme printesa
diarux nu am nici o noutate inca.Astept sa vad ce se va intampla.Cristian a gasit un liceu care in prima faza i-au zis ca-l accepta dar vor suna la el la colegiu sa aiba o caracterizare a lui, sa vada situatia lui scolara si il suna in doua trei zile sa-i dea un raspuns sigur.Naspa e ca e la Bruxelles si va trebui sa faca 60km pe zi dus intors.Dar asta e, si-a facut-o cu mana lui.
ankalaura ce talent de povestitor ai, esti fenomenala.M-am amuzat tare
mada si mie mi-a zis cineva ca e nume arabesc
sun imi pare rau pt pierderea suferita.Cred ca multa lume e trista pt pierderea acestui mare actor.Si se simte lipsa ta si poate revii.Poate e o gripa dar de ce durerea din dreapta?Eu zic sa mergi sa vezi un medic daca persista durarea
ileanna Cris e f trist si speriat de cele intamplate.Trist pt acel baiat ( realizeaza gravitatea faptei) si pt ca ne face noua atatea probleme.Iti dai seama ca el nu a vrut sa-i rupa falca.El zice ca nu l-a lovit f tare dupa parerea lui dar poate copilul e mai sensibil cine stie.Am spus si o mai spun, nimic nu scuza ce a facut.Sper ca asta sa-i fie invatatura de minte.Nu am inca nici o noutate de la parintii copilului.
carmenela eu cred ca ei inca nu stiu de alintatura.Si a mea de doua zile plange si se calmeaza numai in brate, cand o pui jos o frige parca.Asa ca ma conformez chiar daca uneori am ceva important de facut.Las tot si tin galusca in brate.Nici eu nu o pot lasa sa planga.Parca ma doare sufletul cand plange.Esti tare nostima cum faci haz de necaz
serenity si eu am fost o mamica mai mult singura, nu am contat prea mult pe ajutorul taticului.Diferenta e ca eu am avut-o pe mama care m-a ajutat enorm.Nu dispera, ai sa vezi ca vei reusi si de una singura. si mult curaj
annababy eu zic sa nu te ingrijorezi, e un semn ca a mai crescut dupa parerea mea.sau poate e epuizata

Sper ca am raspuns acolo unde trebuia.Sa va spun de galusca mea.Am fost la medic ieri si aluat 600gr in doua saptamani si doctorita a zis sa-i mai raresc mesele pt ca a luat dublu in greutate.Pai cum sa le raresc, sa o las sa planga de foame? Deci la 5 saptamani (aproape 6) are 4750gr si 56 cm. a luat 1,450 kg si a crescut 6 cm.E bine nu?
Fetelor, am citit intr-o cartulie ca sticla de apa pt bibe nu mai trebuie sa o folosesti dupa 24 de ore de la deschidere.Am fost ieri la cumparaturi si am cumparat un bidon de 10l de apa pt bebele lui Raisa, bidon de ala cu supapa.De ala ce e prin institutiile publice sa bea tot omul.Da acum ma gandesc, daca nici asta nu e bun.Voi ce ziceti?
Mai am sa va intreb cate ceva da fug sa-mi iau sotul de la gara sa nu vina pe jos ca e obosit
Revin daca mai pot ca Raisa tot in bratele mele e si vad ca tot maraita
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

tiberica ce magazin???

Sun ce bine ca ai aparut. Si ce rau ca nu ti-e bine ...
Si io care ma pregateam sa-ti fac morala ca te-oi fi scarbit tu de certurile de aici da' chiar asa, ne lasi la greu???
Mai ... incearca sa fii rationala totusi cu alaptatul. Ca nu cumva sa fii asa de disperata sa tii laptele si sa dai in altele mai rele (infectii). Nu poti face toata treaba cu dintele si sa te mulgi in timpul asta??? Crede-ma ca nu se invata la bibe. Sau cel putin Vlad a fost ok ... ii dadeam o gramada de formula la bibe dar sta la san si acu dc il mai pun.

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Suuuper Tiberica...Magazin de bb-i!!!Daca o sa ma mut in Ro o sa fac produse artizanale pentru bb si o sa ti le dau sa le vinzi!!!Hehehe...Poate o punem de o afacere...Si Diana Mirela face niste lucruri exceptionale pentru copii, croseteuri si tricoteuri de m-am indragostit!Si paturitze, si perinitze, si costumase...De abia astept sa vad!

Kamelya, pai sa pui poza cand descoperi care-i faza cu aparatul.Sunt si eu curioasa sa vad marsupiul

Danutza, asa si noi cu patutzul, doarme in toate locurile numai in patutzul ei nu.Si in carucior, si in patul din birou, si in patul nostru, si in bratze, si la tzitzi, cum o pun in patutzul ei deschide ochii.Of...O singura data a dormit in patutzul ei dupa ce a mieunat si plans putzin...Sa ne spui daca ai succes!!

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

michellab ma sperii cu faza cu apa. Pai si atunci ce facem??? Eu zic ca e exagerare ...
Sa nu uiti sa ne povestesti odata cu nasterea lui Cristian!!

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

am citit tot ce ati scris de aseara,mi a luat ceva timp...ma bucur ca sunteti vorbarete..eu,din pacate,nu am tp sa scriu cat as vrea.acum,cris e la ziua unei fetite si s a dus tati cu el,iar eu sunt cu bebe si bebe doarme.
din pacate,am iar probleme cu cris,are clar probleme de comportament si mi pare extrem de rau ca nu am bani sa l duc la psiholog.am ajuns la concluzia ca asta ar fi sg remediu,pt ca eu am ajuns la capatul puterilor.la botez s a comportat atat de aiurea,a urlat din orice,nu a lasat pe nimeni sa se atinga de el,asta desi am incercat sa l bag tot tp in seama,la tort i am cantat si lui //la multi ani//.am incercat sa dansez si eu si cand m a vazut a luat cutia de lapte a lui bebe si mi a palit una exact in rana,de am crezut ca lesin de durere...
a doua zi,la baita lui bebe,a dat cu piciorul intr o vaza si a spart o,a varsat juma de sticla de ketchup in pizza si a aruncat pizza in pat,de s a murdarit toata patura de pe pat...

hai ca se trezeste bebe si iar nu termin de scris..

SUN,voiam sa ti urez insanatosire grabnica si sa ti spun ca ma bucur ca thea e bine.

MADA,esti o dulce.

BOTI,va fi bine cu botezul,nu te mai stresa.

SERENITY,te felicit pt faptul ca esti o mama adevarata pt fiul tau!

TIBERICA,abia astept ca vad si eu produsele pt bebici!

DIDI,nu te panica!cris a stat in fund la 7 luni jumatate si a mers la 1 an si 2 luni si ia uite cate traznai face acum!

va pup pe toate si imi pare rau ca n am tp sa nominalizez!

Mergi la inceput

michellab, mie faza cu apa mi se pare o gaselnita; nu cred ca are apa aia nici o problema la mai mult de 24 de ore dupa deschidere.
Si daca tot venii vorba, voi fierbeti apa plata, sau i-o dati asa, sau o incalziti la microunde? Stiu ca se mai discutase asta candva, dar nu mai stiu la ce concluzie s-a ajuns.
Eu folosesc Dorna ca are putine minerale; si nu o fierb mereu. Unele persoane mi-au spus ca neaparat sa o fierb, dar motivul nu m-a prea convins: cica pt ca se depun mineralele pe vas cand o fierb; pai bine, dar pe de alta parte se mai si evapora din apa si deci ramane cu o concentratie mai mare de minerale...

Fetelor, despre Nati mai stit ceva? ca parca nu a mai scris de ceva vreme... sau nu am observat eu.

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Mona, tu esti o mamica minunata; imi pare rau ca inca nu isi da seama Cris ce face si nu se poarta mai frumos, dar o sa se faca el mai mare si mai intelegator

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Pica - Scuze ca rad de supararea ta, da' nu m-am putut abtine! Practic, sotul tau. Iar tu, cand termini cu cutiile, sa vii si la mine sa ma ajuti la pantofi please, ca tre' sa scot ce e de vara si sa aduc in fata ce e de iarna, iar de cutii nu mai am loc

Kamelya - sa va fie de bine cumparaturile si sa le folositi sanatosi!

Si eu vreau cura de slabire, dar ar fi buna una de-aia de care sa nu iti dai seama ca o tii... Oare exista asa ceva? Ca eu mai sunt si pofticioasa din fire, dar ca si Ileanna... nu ma prea suport asa umflata cu 10 kile in plus...

Xena - bafta multa maine la targ! Sa te intorci de acolo cu tot ce iti trebuie!

Of mai SUNNY, acum s-a nimerit?? Ai grija de tine, de fapt stiu ca ai... Si multi pupici Theei

Tiberica - felicitari! Chiar ca e un super business!

Ooofff mai Mona, da' cate mai ai si tu pe cap, in continuare.... Eu zic sa nu disperi, si sa incerci sa mergi cu Cris macar la o evaluare, sigur te va sfatui ceva mult mai competent decat putem noi aici. Altfel, toata lumea iti zice ca sa ai rabdare, ca lasa ca trece, samd... Dar realmente nu avem cu ce sa te ajutam noi, oricat am vrea. Macar in zilele cand e sotul tau acasa, nu puteti imparti cumva programul "in doua"? Sa va ocupati fiecare de cate unul din copii, eventual separati, pana cand vor intra lucrurile in normal? Habar n-am, zic si eu... Poate aberez....

Gata, ma striga pisoiul

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Tiberica felicitari pentru magazin. Eu una sunt adepta comenzilor online, daca te intereseaza sa faci un sondaj de piata..

Sun vezi sa nu cumva sa fie interocolita. In cazul in care ai asa ceva sa incerci sa o feresti pe Thea. Multa sanatate iti doresc.

SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com

Mergi la inceput