Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (190)
Raspunsuri - Pagina 14
bernix spune:
Erina, de mai mult timp imi tot propun sa te intreb si uit: ai inceput programul de invatare a limbilor straine cu Daria? Ziceai la un moment dat ca vei incepe de la 9 luni, u-i asa? Sunt tare curioasa in ce consta si care-i metoda? Hai, spune-ne mai multe.
Si mai sunt curioasa ce-i cu ouale alea de prepelita. Cine-mi zice?
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
urmychance spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix Erina, noi avem sigurante pt prize, sertare si-alte-alea "Primii pasi" luate din Carrefour. Sunt f bune. Are si Urmy, am vazut in pozele puse azi. Si mai are Urmy un baiat frumusel foc. La multi ani, Tudorelule! La multi ani tuturor puiutilor nascuti azi si ieri! Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi |
SARU'MANA.
Sigurantele pt sertare sunt f bune, dar se desfac f greu. Eu ma chinui destul pana reusesc sa deschid.
bernix spune:
Si ca sa vedeti ca nu numai Carpatina nu poate dormi daca nu stie una-alta, zi si mie, te rog, adimercedes, tu nu vorbesti romaneste cu Lisa? Toate eduicatia aia pentru care te admir atat o faci numai in engleza?
bernix spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui urmychance
SARU'MANA. Sigurantele pt sertare sunt f bune, dar se desfac f greu. Eu ma chinui destul pana reusesc sa deschid. Tudor- 17.09.2007 |
Asa-i ca se desfac greu, insa daca sunt desfacute, dupa concentrare maxima si incercari repetate, inginera mea reuseste sa le inchida.

luy spune:
Vreau sa urez si eu La multi ani ! sarbatoritilor de azi ( ma rog, ieri
) :
papanashul rupt din soare Tudor
, caruia ii daruim un
si www.flickr.com/photos/septoct2007/2866540754/" target="_blank">o felicitare
dulcetzelei Maia 
papanashului Nathan 
Sa va fie viata frumoasa, plina de iubire !
P.S. - Recunosc ca am facut urarea asa de tarziu pt ca toata ziua am sperat sa apara Urmy, sa-i pot face felicitare si lui Tudor, ca prea e frumos sa scape fara ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Multumim pt aprecierile la adresa micutzei dansatoare
, mai ales pt acelea care vin din partea unora cu mai multa experienta ( vezi Ghighi meseriasul
)
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Piciulika, tare ne e dor de voi !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
bernix spune:
Io nu mai pot sta la taclale, fetelor, ca mor de somn si maine am programat PAG sanatos cu ridicat patul si tras dulapuri ca vine tanti la curatenie si-i mama la mine, deci am cu cine lasa Degetica.
Noapte buna va doresc!
devylla spune:
Papanash eu de pe la 10 luni n-am mai facut diversivicarea "ca la carte" ci dupa Erika.Eu ii dau carne de porc...putina ce-i drept si rar(noi mancam mai mult pasare si peste) sa zic ca maxim de 2 ori pe saptamana.Pana acum nu mi-a facut probleme.Insa saptamana trecuta,preparasem o mancare cu carne de vita(ceva mai grasa) si a doua zi a avut scaun moale.
Melania n-am stiut ca laptele formula nu trebuie fiert.Aici laptele se poate face si cu apa la 100 grade,poate de aici confuzia mea.
Luy Mariuta e tare scumpa si dragalasa cu cornite.Ii sta f bine.
Voi spuneti ca a venit toamna...aici vine taifunul
Pana vine toamna aici cred ca ajungem noi in tara.Am si uitat cum este vremea in noembrie in Romania...daca aici e altfel...nici nu stiu cum sa pregatesc bagajele...macar pentru fata,ca eu ma mai descurc.
REferitor la limba romana pentru mamicile din strainatate.REusiti sa le vorbiti excusiv in romana?
Eu nu,cu toate ca fac eforturi...in casa cel putin incerc pe cat posibil sa ii explic cat pot de mul in romana,insa vreau nu vreau imi mai scpa si cuvinte in japoneza.La munca vorbind cu colegii,ma trezesc ca ii vorbesc si ei tot in japoneza.
Stiu ca doar de la mine are posibilitatea sa vorbeasca romana,insa nu stiu in ce masura va invata.Nepoata mea(are 7 ani) intelege 80% romana si vorbeste 50%(lipsa de exercitiu),cel mic(3 ani) nu intelege mai deloc,insa nici nu i s-a vorbit in romana la fel de mult ca celei mari.Am mai vazut copii-half...parintele strain le vorbea in engleza/franceza/portugheza...
Erika dimineata pana plecam asculta cd-ul cu cantecele in romana...ma gandesc ca auzind de bebelush e imposibil sa nu invete.
Cand ajung in tara sunt pregatita sa ii cumpar un raft cu (virgula) carti pentru copii(cum ei ii plac cartile) pe care sa ii le citesc periodic.
Sunt tare mandra de ea cand mai invata un cuvant nou,insa tare as vrea sa il spuna si-n romana![]()
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
adimercedes spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Cica e mai greu digerabila de catre sistemul lor digestiv...dar eu am cumparat din greseala un borcanel de la Hipp cu ceva legume si carne de porc pt 8+ luni. Plus la la camin le dau si carne tocata...Si te mai gandesti ca cica de la 1 an trebuie sa manance meniul adultilor...Asa-i ca te-am lamurit? Pe maine, fete cucuiete! Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Papanash, Yaia, eu i-am dar carne de porc acum cateva zile. Eram la cina, facusem pt noi un fel de cotlete si ea avea mancarea ei. Insa a ras tot ce i-am pus si apoi se uita foarte curioasa la ce mancam noi. In general, gatesc ca sa ii pot da si ei, dar acum chiar ca nu planificam. Insa i-am dat 2 bucatele, gandindu-ma ca nu o sa o incante, ca sunt prea tari pt cei 4 dinti jumatae pe care ii are, etc. Insa am constatat cu surpriza ca i-a placut extrem de mult si a papat cu pofta 2 felii din cotlet, ce i-am taiat eu mai din mijloc, fara grasime etc. A doua zi a repetat figura. M-am gandit ca o sa mai iau sa ii mai dau. Carnea pe care o cumpar e de la un macelar de incredere, cu premii pt produsele lui, carnea de f buna calitate, iar asta de porc de la el e cea mai frageda carne pe care am mancat-o vreodata in viata mea, desi noi nu suntem amatori de carne de porc...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii