Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (190)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Urmy, sa-ti traiasca soarele. Frumos baiat ai. Ma bucur ca mai scrii. Mai spune-ne mai multe despre programul vostru, despre nazbatii si personalitatea lui Tudor.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

cand sa dorm mi-am adus aminte ca n-am platit pt. celulele stem, rata pt. anul viitor. voi ati primit factura ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Buna, buna

Am ceva restante ca io nu pot tine ritmul cu voi, moama de unde aveti atata energie ca pe mine ma storc cei 2 nazdravani si seara dupa ce-i arunc in pat....nici nu mai stiu de mine.
La multi ani!!! Sasha gabriel, Rares, Rebeca, Amalia, Oana, Andrei, Maia, Tudor, Nathan, sa cresteti mari si sa fiti fericiti si sanatosi.
Slippers merci de bun venit, sper sa tin pasul cu voi.
Bernix sar'na de urare.
Am vazut un Dariusica scumpic foc, o dansatoare ochioasa frumusica,un Tudorel....scumpic cum doarme el cu mami.
Sabina succes cu compozitiile...sa ai inspiratie, si la munte sa ai fun.
Noi suntem jumatate bipezi....printesa face cativa pasi singurica apoi se lasa pe fundic....inca nu indrazneste.Dar indrazneste altele, ii place sa rupa florile...si daca o cert vine repede si ma pupa....apoi fuge iar la flori...

pupam bolnaviori si le dorim insanatosire grabnica

Dantje & Martijn & Hannah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Pentru fetele ai caror pui au diaree prelungita dupa enteritele astea la moda acum (Dr. Denis Stanescu, care se ocupa acu de Degetica mi-a spus ca la Budimex s-au prezentat numai intyr-o singura zi 300 de cazuri), informez ca la fata mea a dat rezultate uimitoare Sanzyme, un siropel de la Pharco, care-i si appetizer (ai auzit myral? Si tu Lavinia?)

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Rox, daca zici ca la Casuta cu povesti curatenia lasa de dorit, mai bine in alta parte. Io am mare incredere in tine si, asemenea lui papanash, merg pe mana ta.
Contributia de participare mi se pare OK. Tortul insa cam scump, cum ai zis si tu. Io cred ca gasim tort si la 40 lei/kg, si inca ff bun.

Mooama, da' o sa fim, nu gluma, daca vin toti cei care sau anuntat.

Ce pacat ca nu sta Rodi mai aproape de Bucuresti, ca nu mai aveam treaba cu dulciurile.
Moroshanco, da' cel mai reusit dulce de l-ai facut tu, tot Dariu ramane.

Mergi la inceput

Sabinelu, ce trebi misto ai tu de compus!!! Tare-mi place cum suna.
Hai, spor la treaba, nu mai pierde timpu', ca reau sa fiu invitata la premiera din partea compozitoarei.

Deci bagi si doctorat, bravos!
Ai ceva de munca. Sper sa fie cooperanti piticii tai si sa ai spor!

Mergi la inceput

Myral, deci si voi cu febra dupa infanrix. Brrr... Bine ca a trecut.
Nu ma prea pricep io, da' cred ca mititica ta nu prea pune pe ea ca nu digera asa cum ar trebui. Fuga la un doctor bun sa vezi care-i baiu!
Si sanatate!

Mergi la inceput

Papanash, io am zis ca vaccinurile sunt incluse in abonament, dar Degetica e abonata la medicover si Ghighi poarca la Medlife. Da' citeste si tu contractu, sau suna sa intrebi. Cum D-zeu sa cumperi vaccinurile daca ti le da "gratis"?

Auzi, da voi numai la Viena faceti escapade?

Mergi la inceput

Erina, noi avem sigurante pt prize, sertare si-alte-alea "Primii pasi" luate din Carrefour. Sunt f bune. Are si Urmy, am vazut in pozele puse azi.
Si mai are Urmy un baiat frumusel foc. La multi ani, Tudorelule!

La multi ani tuturor puiutilor nascuti azi si ieri!

Mergi la inceput

In fiecare seara cand apuc sa citesc ce mai fac nazdravanii vostri, o recunosc pe Degetica mea in fiecare dintre ei.
De exemplu, e tunsa cheliuta ca Dl. Teroare al Ceciliei, danseaza si ea, batute tot-pe-loc-pe-loc-pe-loc, cum am vazut-o pe Maria Luizei, ma ajuta la intins rufe cum a zis adimercedes le Lisa si la aranjat haine in dulap ca Ghighi al lui papanash.

Mergi la inceput