Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (190)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Citat:
citat din mesajul lui alehiam

Citat:
citat din mesajul lui melaniatud

Fetelor lamuriti-ma si pe mine cum e cu vaccinul asta de 1 an
..
Priorixul e unul care se face si apoi Infarixul?
Sunt amandoua obligatorii?
T a facut doar Infarix si am vb azi cu medicul de fam si a zis ca imi face comanda pt Infarixul de 1 an...dar de Priorix nu a zis nimic

Suynt bulversata si nu am timp sa ma documentez ..HELP!!!

1. Se pare ca amandoua sunt obligatorii.
2. Medicul tau merge pe schema buna vaccinare: adica pana la 1 an cu Infanrix si apoi pana ce implineste 15 luni o sa-i faca si Priorixul. Dar la cel putin o luna dupa Infanrix. In functie de epidemii sau dupa alte considerente medicul decide pe care face il mai intai: ROR sau rapelul cu Infanrix. Mai multe informatii despre calendarul de vaccinare valabil pana la 30 septembrie 2008 www.avocatnet.ro/UserFiles/articleFiles/ordin%20MSP_08181508.html" target="_blank">in tabelul de aici
Sper sa te fi lamurit!

Mad, mami de Robertino (09.09.2007)

ursuletul dansator

Multumesc pt ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Urmy, asa-i ca ai plans azi ca ti-ai adus aminte de ce era exact acum 1 an ?
Ai un pui foarte frumos, ce pozitii interesante de somn are si ce frizura i-ai facut, parca-i o papadie .
Sa-ti traiasca sanatos si norocos si voi sa va bucurati de el .

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Citat:
citat din mesajul lui urmychance

Dragele mele,

Sunt f impresionata ca ati intrebat de mine, imi vine sa va pup pe toate cu foc.

Multumim pt urari de ziua lui Tudorel cel frumusel.
Noi suntem bine. Ce sa va zic? Am devenit o mama obsedata de curatenie, inainte doar ma plangeam, acum pun mana si fac. Si tb tot timpul sa fiu cu ochii pe el.

Mi-a fost dor de voi. Imi da si mie cineva detalii despre intalnire?

Noi azi am petrecut foarte frumos. Va pun cateva poze: http://picasaweb.google.com/urmychance/1An#
Eu ma mandresc tare mult cu puiul meu, parca e rupt din soare...uitati dovada http://picasaweb.google.com/urmychance/A12ALuna#5238370857585035842.

Tudor e un copil vioi, uneori ma mai supar pe el, dar el e doar curios, e vina mea ca nu am rabdare. Eu zic ca este cumintel, mai nou se joaca singurel in tarc. Nu prea mananca, desi de vreo 2 saptamani a inceput sa isi mai dea drumul. Dar ii place sa manance singur, asa ca incerc sa ii dau ceva sa poata lua singurel. Acum o luna avea 9, 270 kg si 77 cm, mergem vineri la dr. pt controlul de 12 luni:). Voi faceti analize la un an?

Face caca la olita, nu cere, dar il ghicesc eu. Coboara singur din pat, nu prea mai cade. De pe 2 septembrie merge singurel!

Acum un an, la 21,20 mi s-a nascut copilul. Ca voi toate nu voi uita niciodata ACEL MOMENT.

Va pup! Imi sunteti tare dragi....

Tudor- 17.09.2007

La multi ani sa-ti traiasca baiatul!!
Este foarte frumos iar in leagan cum doarme este mortal!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Urmy, asa-i ca ai plans azi ca ti-ai adus aminte de ce era exact acum 1 an ?
Ai un pui foarte frumos, ce pozitii interesante de somn are si ce frizura i-ai facut, parca-i o papadie .
Sa-ti traiasca sanatos si norocos si voi sa va bucurati de el .

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Nu am plans, dar m-am emotionat, era sa imi scape o lacrima cand am realizat ce se intampla. Ca am un copil si am reusit sa il fac sa treaca deja prin primul an de viata.

Multumesc mult pt vorbele frumoase. :* De frizura nu m-am atins, asa e ea de la natura. S-a nimerit sa fie un soare in spate si uite ce a iesit. De abia cand am vazut poza, am vazut minunatia.

Mergi la inceput

Melania, pai daca te plangi am rezolvarea: muta-te la mine cateva luni, la etajul 8, sa vezi ce silueta faci sa urci pe scari cu copilul in brate sau cu pungile pline de la piata, cel putin o data pe saptamana.

filme Ghighi

Mergi la inceput

Erina, eu am luat aparatori prize de la mesiagalaxy, e mai aproape de tine. Dar la Ikea poate-s mai multe modele, ale mele sunt pozate undeva pt. Roxana, in albumul cu poze din semnatura.

filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Rodica, chiar ca mi-ai facut pofta de ceva bun, mi-e dor de nuntile de acasa, aici nu se fac prajituri, poate cozonac pe la tara in rest ...tortul de rigoare.Nu pot decat sa te felicit,eu m-am cam lenevit de cand am nascut, dar revin eu la linia de plutire cand o mai creste baiatul.... cand vin in Baia Mare zau ca nu mai scapi

Urmy sa aiparte numai de bucurii de la frumosul Tudor.
mi-a placut tare mult cum dormea in leagan.

Luy, ochiaosa simte muzica nu gluma, a spus Cristi ca trebuie neaparat sa faca schimb de experienta,a vazut niste miscari pe care nu le stie, deci maine au treaba....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

ma bag la dus si cred ca dupa aia la nani.
e frig in casa, azi am dat drumul la AC ca daca pun caloriferul se agata de el Ghighi .
Of, a venit toamna . Tare as baga si eu ceva muraturi si conservaraie de iarna dar n-am timp deloc, cum plec in bucatarie cum vine printul dupa mine si incepe ritualul, freaca sertarele, scoate din ele, umbla la gunoi, deschide si inchide usile de la frigi si cuptor....plus ca trage de fata de masa si doamne fereste sa fie ceva cutite uitate pe-acolo.....asa ca intru-n bucatarie numai cand fac bibe sau iau papa pt. el, eu mananc sau gatesc numai cand doarme. Si atunci umblu-n varfuri sa nu auda vreun zgomot ca se trezeste.
Noroc cu mama ca o sa aprovizioneze ea cu de toate.

v-am pupat, noapte buna si aveti grija de comorile voastre .

filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

In leagan ca in leagan, dar ia uitati aici
http://picasaweb.google.com/urmychance/A12ALuna#5238371076344735186

Va multumesc pt vorbele frumoase si pt. ca v-ati uitat la poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Roxana ca ne-ai bagat in lista!
Andra e o nazdravana!Nu sta deloc intr-un singur loc.Merge de la 11 luni jumatate si nu se mai opreste.Dar multumesc lui Dumnezeu ca e sanatoasa!Cred ca mi-a face griji daca n-ar fi asa obraznicuta.
De pe tava la un an a luat mingea(spotiva si sanatoasa),telefonul(patroana) si avionul(plimabreata).
In ultimul timp am fost cam frustrata ca am inceput serv si nu-mi mai petrec mult timp cu ea.Si ma oftic!!!!!!!

copilasilor blnaviori,sa se faca bine!
Ma bag la somn ca maine iar o iau de la capat cu serv cu tot!
Noapte buna!

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput