Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (190)
Raspunsuri - Pagina 11
rodicamaries spune:
Papanasho, ti l-am vazut pe Ghighi in sertar, ce scump e, cred ca-i place sa imprastie haine.
Sabinutzo, mult succes in realizarea referatelor si distractie la munte, sa speram ca o sa fie vreme buna.
Am vazut-o pe Maria -dansatoarea, o scumpica. ce mi-a placut ca si daca pica, imediat se ridica sii continua coregrafia.
Da luy, ai dreptate, si daca ai pus pariu ai castigat , io am facut prajiturile si tortul la nunta. Mirii au preferat prajituri de casa, la fel si tortul.
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
melaniatud spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodicamaries niste pozici aici ..................................................... mamica de Dariusica (19 sept 2007) |
Mai dar ce elegant a fost Darius! Sunt sigura ca a frant multe inimi cu zambetul lui...si cu ochii aia fermecatori
papanash spune:
Melanio, ce-ai fata cu mine, cand m-am plans io ca-s grasa ? Am zis ca dupa nastere am slabit in vreo 4 luni si aveam mai putine kg decat inainte sa fiu gravi. dar in primavara asta am pus si io vreo 3 sunci pe burta, ca toate mamicile care au maxima lene de gym si rau de miscare
Da-s dama bine, parol ! Iar in legatura cu familia gurmanda, sa auzi o conversatie de-a mea cu mama, imi povesteste mereu ce mancare face sau ce conserve pentru iarna, in loc sa ma intrebe mai intai ce mai fac cica 'ce-ai mai facut de mancare lu' andrei'
.....
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
Luy, vezi ca Ghighi a cerut de 3 ori replay la dansul ochenatei
si cu asta cred ca am zis tot ![]()
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
urmychance spune:
Dragele mele,
Sunt f impresionata ca ati intrebat de mine, imi vine sa va pup pe toate cu foc.
Multumim pt urari de ziua lui Tudorel cel frumusel.
Noi suntem bine. Ce sa va zic? Am devenit o mama obsedata de curatenie, inainte doar ma plangeam, acum pun mana si fac. Si tb tot timpul sa fiu cu ochii pe el.
Mi-a fost dor de voi. Imi da si mie cineva detalii despre intalnire?
Noi azi am petrecut foarte frumos. Va pun cateva poze: http://picasaweb.google.com/urmychance/1An#
Eu ma mandresc tare mult cu puiul meu, parca e rupt din soare...uitati dovada http://picasaweb.google.com/urmychance/A12ALuna#5238370857585035842.
Tudor e un copil vioi, uneori ma mai supar pe el, dar el e doar curios, e vina mea ca nu am rabdare. Eu zic ca este cumintel, mai nou se joaca singurel in tarc. Nu prea mananca, desi de vreo 2 saptamani a inceput sa isi mai dea drumul. Dar ii place sa manance singur, asa ca incerc sa ii dau ceva sa poata lua singurel. Acum o luna avea 9, 270 kg si 77 cm, mergem vineri la dr. pt controlul de 12 luni:). Voi faceti analize la un an?
Face caca la olita, nu cere, dar il ghicesc eu. Coboara singur din pat, nu prea mai cade. De pe 2 septembrie merge singurel!
Acum un an, la 21,20 mi s-a nascut copilul. Ca voi toate nu voi uita niciodata ACEL MOMENT.
Va pup! Imi sunteti tare dragi....
melaniatud spune:
| citat din mesajul lui rodicamaries Papanasho, ti l-am vazut pe Ghighi in sertar, ce scump e, cred ca-i place sa imprastie haine. Sabinutzo, mult succes in realizarea referatelor si distractie la munte, sa speram ca o sa fie vreme buna. Am vazut-o pe Maria -dansatoarea, o scumpica. ce mi-a placut ca si daca pica, imediat se ridica sii continua coregrafia. ![]() Da luy, ai dreptate, si daca ai pus pariu ai castigat , io am facut prajiturile si tortul la nunta. Mirii au preferat prajituri de casa, la fel si tortul. ..................................................... mamica de Dariusica (19 sept 2007) |
Ma simt tare prost! Niciodata nu voi reusi sa fac ce au reusit sa faca manutele tale! Bravos! Vai de nora ta la ce nivel tb sa se ridice...o compatimesc!Sau la voi in zona cred ca e o traditie sa faceti tot felul; de dulciuri care mai de care ca iti ploua in gura

melaniatud spune:
| citat din mesajul lui papanash Melanio, ce-ai fata cu mine, cand m-am plans io ca-s grasa ? Am zis ca dupa nastere am slabit in vreo 4 luni si aveam mai putine kg decat inainte sa fiu gravi. dar in primavara asta am pus si io vreo 3 sunci pe burta, ca toate mamicile care au maxima lene de gym si rau de miscare ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi filme Ghighi |
Lasa lasa ca te-ai plans de kg!! Stiu eu...si nu puteam sa zic nimic atunci ca nu vroiai sa ne arati poze....
Deci daca vrei sa vezi cum se mananca la noi te astept cu mare drag intr-o familie de moldoveni..aici mancatuleste un ritual..un lucru esential in jurul caruia se invarte totul
papanash spune:
Rodi, esti mare meseriasa, tot respectul.
Si tot din partea mea multi pupici pentrul micul, fermecatorul si autenticul motz .
filme Ghighi
papanash spune:
pe schema noastra la 1 an avem priorix si la 13 luni infanrix.
o sa sun sa vad detalii la clinica. Cine zicea ca vaccinul e inclus in costul abonamentului ? Ca eu le-am cumparat pana acum pe toate, credeam ca doar manopera-i gratis . Si aia nu mi-au zis nimic.
filme Ghighi
alehiam spune:
| citat din mesajul lui melaniatud Fetelor lamuriti-ma si pe mine cum e cu vaccinul asta de 1 an .. Priorixul e unul care se face si apoi Infarixul? Sunt amandoua obligatorii? T a facut doar Infarix si am vb azi cu medicul de fam si a zis ca imi face comanda pt Infarixul de 1 an...dar de Priorix nu a zis nimic Suynt bulversata si nu am timp sa ma documentez ..HELP!!! Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007) |
1. Se pare ca amandoua sunt obligatorii.
2. Medicul tau merge pe schema buna vaccinare: adica pana la 1 an cu Infanrix si apoi pana ce implineste 15 luni o sa-i faca si Priorixul. Dar la cel putin o luna dupa Infanrix. In functie de epidemii sau dupa alte considerente medicul decide pe care face il mai intai: ROR sau rapelul cu Infanrix. Mai multe informatii despre calendarul de vaccinare valabil pana la 30 septembrie 2008 www.avocatnet.ro/UserFiles/articleFiles/ordin%20MSP_08181508.html" target="_blank">in tabelul de aici
Sper sa te fi lamurit!
Mad, mami de Robertino (09.09.2007)
ursuletul dansator