Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (190)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

LA MULTI ANISORI!!!puiuta Maia
LA MULTI ANISORI!!!puiut Tudor-Constantin
LA MULTI ANISORI!!!puiut Nathan

pozici

Ebonee(02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Fetelor lamuriti-ma si pe mine cum e cu vaccinul asta de 1 an
..
Priorixul e unul care se face si apoi Infarixul?
Sunt amandoua obligatorii?
T a facut doar Infarix si am vb azi cu medicul de fam si a zis ca imi face comanda pt Infarixul de 1 an...dar de Priorix nu a zis nimic

Suynt bulversata si nu am timp sa ma documentez ..HELP!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Devyla, am cumparat carne tocata amestec vita cu porc si nu-i dau ca n-am vazut eu ce au bagat aia acolo la tocat. o sa-i dau si de porc dar am amanat un pic ca-i mai grea, si prefer sa o aleg eu sa fie proaspata si fara grasime.

I-am facut gris cu lapte si nu i-a placut, il scotea din gura in maini si-l intindea peste tot dupa care i-am amestecat in el un pic de dulceata dar nici asa n-am avut succes.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Mamici, cu ce lapte faceti grisul sau orezul ? pana acum nu i-am dat gris cu lapte decat cumparat la borcanele si vreau sa-i fac acasa.
azi a mancat o portie de ciorba de praz. ardei umpluti nu-i dau ca-s cu carne si de porc.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Eu ii fac lui Tudoir orez si gris cu lapte Milli cu 3,5% grasime si e f incantat...pune si zahar vanilat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Citat:

Mamici, cu ce lapte faceti grisul sau orezul ? pana acum nu i-am dat gris cu lapte decat cumparat la borcanele si vreau sa-i fac acasa.
azi a mancat o portie de ciorba de praz. ardei umpluti nu-i dau ca-s cu carne si de porc.

filme Ghighi

Eu i-am dat de 2 ori lapte pana acum.Nu gris cu lapte,i-am facut orez cu lapte de vaca.Sau i-am facut si cu laptele praf al ei.Dizolvat in cantitatea de apa necesara,amestecat cu orezul gata fiert si/sau pus pe aragaj 2-3 minutele.

De ce nu carne de porc?

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Eu stiam ca nu se gateste cu lapte formula..adica nu se fierbe si nu se incalzeste dupa ce este facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Lavinia, am intrat in mallul ala misto, chiar acolo am coborat din autobuzul dinspre gara, pe podul ala asimetric . dar n-am cumparat nimic ca am zis sa iesim repede sa vizitam orasul nu sa stam la shopping Si cand s-a facut seara eram langa tesco, sotul stia ca e un lant international nu un magazinel de cartier, oricum nu mai aveam timp de altceva. Si cand ziceam de faleza faceam comparatie cu budapesta si viena, unde-s multe vaporase-restaurant sau de croaziera si unde-i loc berechet de plimbare si distractie. Aici era liniste si nimic amenajat .
ce-i aia SCG si unde e in Viena ?
Noi avem deja bilete luate pentru Viena pt 7 martie 2009, tot asa un weekend prelungit . Cred ca acum ne cumintim pentru o perioada

filme Ghighi

Mergi la inceput

Citat:

hello !!!!!
eu am demarat actiunea de reorganizare sifoniere, toale de toamna, iar in centrul actiunii este.....ghici cine ? www.flickr.com/photos/23756759@N04/2864558299/" target="_blank"> Ghighi

filme Ghighi

Acu vazui si eu pozele de la mare...Cam cat de grasa te consideri? M-ai infuriat rau de tot ...auzi la ea cand spunea ca e mare rau si gurmanda...za vii la mandea la Iasi sa vezi burtoi ce prezint si ce familie gurmanda de moldoveni am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

luy - ochioasei dansatoare!
melania - priorix este vaccinul ROR care se face intre 9-15 luni.fiecare medic are schema proprie de vaccinare.ai putea sa intrebi sa fi sigura.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Citat:

Devyla, am cumparat carne tocata amestec vita cu porc si nu-i dau ca n-am vazut eu ce au bagat aia acolo la tocat. o sa-i dau si de porc dar am amanat un pic ca-i mai grea, si prefer sa o aleg eu sa fie proaspata si fara grasime.

I-am facut gris cu lapte si nu i-a placut, il scotea din gura in maini si-l intindea peste tot dupa care i-am amestecat in el un pic de dulceata dar nici asa n-am avut succes.

filme Ghighi

Tudor serveste cu placere gris/orez cu lapte si mar copt cu scortisoara...ai pus vanilie?grisul nu e prea gustos fara vanilie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

luy - ochioasei dansatoare!
melania - priorix este vaccinul ROR care se face intre 9-15 luni.fiecare medic are schema proprie de vaccinare.ai putea sa intrebi sa fi sigura.

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Klar maine o sun iar pe dr...dar parca nu imi inspira incredere asta de familie

Mergi la inceput