Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (190)
Raspunsuri - Pagina 10
danielle02 spune:
LA MULTI ANISORI!!!puiuta Maia 
LA MULTI ANISORI!!!puiut Tudor-Constantin 
LA MULTI ANISORI!!!puiut Nathan 

pozici
Ebonee(02.10.2007)
melaniatud spune:
Fetelor lamuriti-ma si pe mine cum e cu vaccinul asta de 1 an
..
Priorixul e unul care se face si apoi Infarixul?
Sunt amandoua obligatorii?
T a facut doar Infarix si am vb azi cu medicul de fam si a zis ca imi face comanda pt Infarixul de 1 an...dar de Priorix nu a zis nimic
Suynt bulversata si nu am timp sa ma documentez ..HELP!!!
papanash spune:
Devyla, am cumparat carne tocata amestec vita cu porc si nu-i dau ca n-am vazut eu ce au bagat aia acolo la tocat. o sa-i dau si de porc dar am amanat un pic ca-i mai grea, si prefer sa o aleg eu sa fie proaspata si fara grasime.
I-am facut gris cu lapte si nu i-a placut, il scotea din gura in maini si-l intindea peste tot
dupa care i-am amestecat in el un pic de dulceata dar nici asa n-am avut succes.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
melaniatud spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Mamici, cu ce lapte faceti grisul sau orezul ? pana acum nu i-am dat gris cu lapte decat cumparat la borcanele si vreau sa-i fac acasa. azi a mancat o portie de ciorba de praz. ardei umpluti nu-i dau ca-s cu carne si de porc. ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi filme Ghighi |
Eu ii fac lui Tudoir orez si gris cu lapte Milli cu 3,5% grasime si e f incantat...pune si zahar vanilat
melaniatud spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui devylla
Eu i-am dat de 2 ori lapte pana acum.Nu gris cu lapte,i-am facut orez cu lapte de vaca.Sau i-am facut si cu laptele praf al ei.Dizolvat in cantitatea de apa necesara,amestecat cu orezul gata fiert si/sau pus pe aragaj 2-3 minutele. De ce nu carne de porc? Jurnal de mogalneata www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007) |
Eu stiam ca nu se gateste cu lapte formula..adica nu se fierbe si nu se incalzeste dupa ce este facut
papanash spune:
Lavinia, am intrat in mallul ala misto, chiar acolo am coborat din autobuzul dinspre gara, pe podul ala asimetric
. dar n-am cumparat nimic ca am zis sa iesim repede sa vizitam orasul nu sa stam la shopping
Si cand s-a facut seara eram langa tesco, sotul stia ca e un lant international nu un magazinel de cartier, oricum nu mai aveam timp de altceva. Si cand ziceam de faleza faceam comparatie cu budapesta si viena, unde-s multe vaporase-restaurant sau de croaziera si unde-i loc berechet de plimbare si distractie. Aici era liniste si nimic amenajat .
ce-i aia SCG si unde e in Viena ?
Noi avem deja bilete luate pentru Viena pt 7 martie 2009, tot asa un weekend prelungit . Cred ca acum ne cumintim pentru o perioada ![]()
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
melaniatud spune:
| citat din mesajul lui papanash hello !!!!! eu am demarat actiunea de reorganizare sifoniere, toale de toamna, iar in centrul actiunii este.....ghici cine ? www.flickr.com/photos/23756759@N04/2864558299/" target="_blank"> Ghighi ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi filme Ghighi |
Acu vazui si eu pozele de la mare...Cam cat de grasa te consideri? M-ai infuriat rau de tot ...auzi la ea cand spunea ca e mare rau si gurmanda...za vii la mandea la Iasi sa vezi burtoi ce prezint si ce familie gurmanda de moldoveni am
gabitz78 spune:
luy -
ochioasei dansatoare!![]()
melania - priorix este vaccinul ROR care se face intre 9-15 luni.fiecare medic are schema proprie de vaccinare.ai putea sa intrebi sa fi sigura.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
melaniatud spune:
| citat din mesajul lui papanash Devyla, am cumparat carne tocata amestec vita cu porc si nu-i dau ca n-am vazut eu ce au bagat aia acolo la tocat. o sa-i dau si de porc dar am amanat un pic ca-i mai grea, si prefer sa o aleg eu sa fie proaspata si fara grasime. I-am facut gris cu lapte si nu i-a placut, il scotea din gura in maini si-l intindea peste tot dupa care i-am amestecat in el un pic de dulceata dar nici asa n-am avut succes. ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi filme Ghighi |
Tudor serveste cu placere gris/orez cu lapte si mar copt cu scortisoara...ai pus vanilie?grisul nu e prea gustos fara vanilie
melaniatud spune:
| citat din mesajul lui gabitz78 luy - ochioasei dansatoare!melania - priorix este vaccinul ROR care se face intre 9-15 luni.fiecare medic are schema proprie de vaccinare.ai putea sa intrebi sa fi sigura. gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/ |
Klar maine o sun iar pe dr...dar parca nu imi inspira incredere asta de familie