Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (190)
Raspunsuri - Pagina 9
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui devylla De ce nu carne de porc? |
Cica e mai greu digerabila de catre sistemul lor digestiv...dar eu am cumparat din greseala un borcanel de la Hipp cu ceva legume si carne de porc pt 8+ luni.
Plus la la camin le dau si carne tocata...Si te mai gandesti ca cica de la 1 an trebuie sa manance meniul adultilor...Asa-i ca te-am lamurit?
Pe maine, fete cucuiete!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
ancasilv spune:
Buna seara! Dupa multe preumblari ne-am intors si noi acasa, cu tot cu frigul asta care ne tine inchisi in casa. Ca sa n-o mai lungesc, am intrat in principal sa ma dau mare
: Vladut merge singur!!!!! De citeva zile facea citiva pasi, dar cu teama, iar azi m-a socat cind a traversat singur camera si a luat-o voiniceste la pas pe hol!!! Offf, ma simt asa de emotionata...e semn clar ca deja am baiat mare, nu mai sintem bebelusi.
Stiu ca poate alti copii au facut chestia asta mai devreme, dar stiti si voi cum e treaba cu cioara...Ei, oricum, siteam nevoia sa impartasesc si cu voi acest super moment.
Referitor la intilnire, sper sa ajungem si noi, dar chiar in we ala vrem sa ii serbam ziua mergaretului si sintem putin constrinsi de nasi (cind pot si ei). Asa ca pina atunci sper sa ne hotarim si noi si sa fie ok sa le putem face pe amindoua.
Va pupam din mers 
anca si Bb Vladut... 06.10.2007
luy spune:
Mada28, eu folosesc pt felicitari Adobe Photoshop, deseori ma ajut si de Hallmark Smilebox, e gratuit, il poti descarca de www.smilebox.com/" target="_blank">aici
Cecilia, ne vedem maine, sigur. In functie de vreme am sa decid daca vin cu Maria sau nu, am noroc ca maine e tati acasa de dimineata si la o adica o pot lasa cu el. In principiu insa as vrea sa mearga cu mine, ca vreau sa-i cumpar diverse si ar fi bine sa fie cu mine. Te rog trimite-mi si mie pe PM nr tau de mobil.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
myral spune:
Lavinia pai eu am incercat sa o indop cu fainoase ca ea oricum nu mananca mult dar degeaba
Am luat si rezultatele la analize si par in regula, o sa ma apuc sa caut pe internet. Deci coparazitologic si coprocultura sunt negative iar la proba de digestie cica fibre musculare nedigerate- relativ frecvent si ar trebui absent iar la f m digerate tot relativ frecvent si ar trebui sa fie rare, in rest toate bune adica amidon si celuloza rare, grasimi si acizi grasi liberi absenti asa cum trebuie. Ma duc sa ma documentez.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
luy spune:
Myral, nu ma pricep la interpretat rezultate de analize, sper ca totul e OK cu Elisa si ca veti ajunge la concluzia ca asa e ea, mai finutza ![]()
jojo_miha, bine ai revenit, nu te-am uitat, chiar daca ai scris foarte rar. Ma bucur ca ai vizionat filmuletzul si ca ti-ai descoperit printzesa acolo
, am admirat si pozele noi de la semnatura, e o frumoasa si cred ca s-a distrat taaaare la mare, am vazut ca i-a placut nisipul ![]()
Noi am facut priorixul, a trecut fara nici un fel de urmari.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Felicitari, Vladutz ! I-ai aratat tu lui mami cine e cel mai voinic in casa, nu ? Bravo, bun venit in clubul bipezilor ! Mami, sper ca imortalizezi acesti primi pasi si ne vei face si pe noi partase la aceasta bucurie. Pupam mergaretzul !
Si daaaa, speram sa ne revedem la aniversare !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Daca vreti sa vedeti care este noua noastra pasiune ![]()
Papanash, vad ca Ghighi e in continuare ajutorul tau de nadejde, bravo ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Rodica, frumoase poze mai are Darius ! Si atat de variate, vad ca are tot felul de experiente interesante. E un frumos, parca s-a nascut cu clopul pe cap, asa bine ii sta ! Aaa, pun pariu ca torturile de la nunta au fost facute de tine ( yamiiii
), arata si foarte bine si-s convina ca nu a mai ramas nici o feliuta ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix Erina, bun venit in marele oras! Sim, bafta la job! Danielle, bine ai revenit! Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi |
multumesc,pozici
Ebonee(02.10.2007)