Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (190)
Raspunsuri - Pagina 8
papanash spune:
Rox, n-aveam cum sa ma intalnesc cu Lavinia fiindca nu am anticipat Bratislava, am vazut un pliant pe aeroport si a doua zi am plecat la gara ![]()
Lavinia, nu mai lauda tu vanzatoarele din supermarchet ca la Tesco nu stia niciuna engleza, greu ne-am descurcat cu ajutorul altor cumparatori si pana la urma am lasat balta cumparaturile ca nu ne dadeau rest decat in coroane, noi nu aveam euro mici, asa ca i-am luat doar lui Ghighi o vacutza ( sa se invete cu greul
)simpatica iar cadoul pt. soacra a ramas acolo, am rezolvat la aeroport de o atentie, o maslina ![]()
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Erina spune:
Pinacolada, stau la Lujerului.
La Piatra Neamt am pe scara un caz de curat'murdar care ne termina cind trecem pe linga usa ei vara. Iarna e mai suportabial.
Aici mirosul e generalizat. O sa ma obisnuiesc, mai e putin.Oricum tati a decis sa se mai sacrifice in continuare cu naveta.
Roxana multumesc mult pentru disponibilitate. Mi'ar placea sa ne vedem, de acum cred ca la urmatoarea venire in Bucuresti.
Fug sa ii fac orez Dariei.In seara asta mergem in Ikeea sa luam aparatoare pentru prize.
P.S:oare m'as descurca sa ajung singuracu Daria la Baby Expo_
Nu gasesc semnul intrebarii. windows'ul e in italiana
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
Erina spune:
Pinacolada, stau la Lujerului.
La Piatra Neamt am pe scara un caz de curat'murdar care ne termina cind trecem pe linga usa ei vara. Iarna e mai suportabial.
Aici mirosul e generalizat. O sa ma obisnuiesc, mai e putin.Oricum tati a decis sa se mai sacrifice in continuare cu naveta.
Roxana multumesc mult pentru disponibilitate. Mi'ar placea sa ne vedem, de acum cred ca la urmatoarea venire in Bucuresti.
Fug sa ii fac orez Dariei.In seara asta mergem in Ikeea sa luam aparatoare pentru prize.
P.S:oare m'as descurca sa ajung singuracu Daria la Baby Expo_
Nu gasesc semnul intrebarii. windows'ul e in italiana
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
Sabina spune:
Rox, deci intuitia mea de compozitoare
a functionat, nu e prea curat la casuta povestilor:)))
Eu mi-am rezolvat neasteptat de usor treburile la conservator, era in toane bune secretara:)), dar ceea ce am hotarat inseamna munca amarnica pana la sfarsitul lunii iaunuarie. Concret, 2 referate si un examen...
Am concretizat zilele astea si un proiect, trebuie sa scriu muzica pt un specatcol de marionete:), o sa fie f dragut, cand se va juca va invit :) Numa ca pana la mijlocu lui oct tre sa fie gata macar in stadiul de schita.
Cu alte cuvinte, nu incep eu seviciul, dar reincepe munca.
Noi plecam la munte cred ca azi , seara, daca nu o sa-mi mearga zapp-ul pe laptopul nou mai vorbim peste 2 saptamani.
va pup!
la multi ani tutror sarbatoritilor de azi.
Urmyyy, unde esti? :)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
papanash spune:
Roxana, voi care aveti copilasi mai mari aveti experienta si stiti locurile de party bune si mai putin bune.
eu merg pe mana ta , sa ne spui ce decizi , sigur ca e mai bine sa nu ne inghesuim, sper sa vina si mai multe mamici decat sunt pana acum pe lista, dar sa nu uitam ca e sezonul de raceli si s-ar putea ca dintre noi unii sa lipseasca motivat din cauza asta.ZXSAZ
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
laviniaN spune:
Daca sunt la Bratislava da de stire si poate tragem un shoping
si
.
las fata cu barbatul sa ma pot destrabala![]()
Erina eu nu i-am dat antibiotic daca nu a facut temperatura si am fost cu ea la urgenta la spital,nu la pediatrul ei pt ca pe noi ne-a apucat pe drumul de la Sinaia spre casa si era duminica.
e foarte important sa o hidratrezi foarte bine
ceai de menta fata mea nu vroia,in schimb i-am dat de chimin pe care la acceptat foarte bine.
in pana de idei i-am dat si mucilagiu cu apa pus in biberon pt a opri diarea,baga fata mea cate o sticla de 200 ml....nu stiu cum putea sa bea asa ceav,nu are nici un gust.
a si pt varsaturi i-am dat metroclopramid picaturi,o jumatate de ora dupa nu se da nimic nici apa ,nici papa.
papanash spune:
Mamici, cu ce lapte faceti grisul sau orezul ? pana acum nu i-am dat gris cu lapte decat cumparat la borcanele si vreau sa-i fac acasa.
azi a mancat o portie de ciorba de praz. ardei umpluti nu-i dau ca-s cu carne si de porc.
filme Ghighi
laviniaN spune:
Papanash pai ti-am spus ca vanzatoarele ce vand paine nu stiu engleza,pai dupa cat sunt de amarate alea din Tesco cred ca nici slovaca nu vorbesc,corect gramatical.
eu ziceam de mall-uri si restaurante acolo toti stiu engleza pt ca este oras turistic.
era chiar pe malul celalat al Dunarii un parc unde este un mall foarte dragut se numeste AUPARK.
la TESCO nu ma stresez,pun in cos si platesc cu,cardul![]()
laviniaN spune:
Papanash eu cu lapte Milli la cutie rosie,dar fetita mea nu-l papa grisul nu-i place prefera cerealele milupa
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Mamici, cu ce lapte faceti grisul sau orezul ? pana acum nu i-am dat gris cu lapte decat cumparat la borcanele si vreau sa-i fac acasa. azi a mancat o portie de ciorba de praz. ardei umpluti nu-i dau ca-s cu carne si de porc. ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi filme Ghighi |
Eu i-am dat de 2 ori lapte pana acum.Nu gris cu lapte,i-am facut orez cu lapte de vaca.Sau i-am facut si cu laptele praf al ei.Dizolvat in cantitatea de apa necesara,amestecat cu orezul gata fiert si/sau pus pe aragaj 2-3 minutele.
De ce nu carne de porc?
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)