Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (190)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Doamnelor, legat de sarbatoreala am 2 vesti, una buna si una proasta.

Cea buna este ca am facut rezervarea si am negociat un pret zic eu rezonabil, va transmit imediat detaliile. Posibil sa mutam si mai devreme, de la 10,30 daca doriti. Astept sa ma sune sa imi confirme aceasta posibilitate.

Vestea proasta este ca mie personal nu mi-a placut locatia. Nu era suficient de curat, dar ma rog, sper ca asta se va face. Insa nu era spatiu suficient, suntem prea multi pentru spatiul respectiv. Pentru copii sunt doar 2 incaperi, acelea la etaj, urcand pe o scarita mica si cam nesigura in opinia mea. Fiind vorba de 25+8 copii, adica 33 bucati, mi se pare o densitate mult prea mare. Fara a mai pune la socoteala supraveghetorii lor si mamicile si taticii care vor sta dupa ei. Sincer nu este loc, se moare in sufocare. Locatia pentru tort este iarasi micuta, nici gand sa incapem 70 de suflete acolo. Incaperea pentru parinti hai ca ar mai inghesui acolo numarul de parinti, dar numai daca se fac bisericute mai mici. Ce sa zic...sunt tare desumflata. Ma duc acum sa vad si cealalta locatie si am demarat procesul reorientarea, desi am fost nevoita si sa platesc un avans de 100 ron aici.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Deci am rezolvat sa comandam un numar mai mic de meniuri pentru copii, pentru ca nu mananca si cei mici. Pentru cei 33 de copii am negociat sa platim numai 15 meniuri (in care intra si inchirierea, baloanele, etc) in suma totala de 750 RON. Cum impartim pentru copii mari si mici e discutabil, astept propuneri de la voi.

Pentru 40 de adulti am vorbit de 20 de meniuri adica vreo 780 RON in total. Fara sucuri si altele de baut. La copii se includ si cate un suc pe meniu.

Meniurile de copil includeau snitzel, bulete cascaval, toast cu cascaval si cu sunca, suc. La adulti includeau carnaciori, pui, cartofi si parca ceva salata.

Totul este stabilit de principiu, putem sa mai reducem numarul de meniuri. Oricum pentru copii minimul este 10 si nu stiu daca vor fi de acord sa il mai reducem pentru ca suntem multi. Dar putem taia de la adulti.

Fara calcule sofisticate si asa in mare, ar veni cam 40 RON pe parinte+copil si cam 80 RON pentru 2 parinti plus 2 copii.

Mai aveau si alte oferte, pentru baloane de sapun 80 RON/ora, puteau face si tort la comanda cu 55 RON/kg (cam mult!!!!!) si aveau si animatori insa nu stiu daca are sens.

Va rog sa opinati legat de sume, meniuri, preturi, locatie, etc.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Roxana- da e mic dupa cate spui tu!! imi pare rau! de ce nu vreti la mobexpert ? e loc destul si pt copii si pt adulti, sau boo boo jungle sau ala de pe pache?
ai platit avansul ....in caz ca nu il mai recuperezi si schimbam locatia decontam!
depinde de ce hotarare luati!

Mergi la inceput

Booboo nu este potrivit pentru copii mici. Are gresie pe jos, si nici jucarele nu sunt pentru copii de un an. Au numai un coltisor adecvat. In plus ei nu rezerva exclusiv decat pentru minim 50 de copii si este crunt de aglomerat cand sunt cate 2 petreceri plus alti copii. Eu am stat in zona ani de zile, acolo am facut petrecerea de 3 ani a Alexandrei si acolo o ducem destul de des, asa ca stiu locatia ca pe un cal breaz.

La Mobexpert este bine, insa nu stiu in ce masura le convine fetelor locatia. Si acolo este o problema, si anume ca e o sala separata pentru copii, intri mai greu acolo. Insa ar fi loc ce e drept. Caut acasa pozele de la ziua Alexandrei sa le reamintesc cum arata. In sala de mese este tot asa gresie, mai greu cu misunatul pe jos. Dar e foarte aerisit ca locatie.

O sa merg sa vad si Evis in dupa-amiaza asta sau maine dupa Baby Expo. Si incerc sa gasesc si o varianta tip sala de conferinte unde ar fi mai mult spatiu. Jucarele vor avea din cadourile de la tombola, le desfacem mai repede si le imprastiem. Si eventual ne mobilizam vreo cateva mamici sa mai aducem cate ceva de acasa - eu am 2 mese de tip activity center si un playmobil si o masinuta si le pun la bataie. Ba as putea sa aduc si casuta din gradina daca credeti ca e utila. O demontez, o spal si la portbagaj cu ea.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Nu e bai cu avansul ala, asta sa fie pierderea! Macar sa gasim locatia. Acum de suparare ma leg si eu de orice.

Cecilia, maine la 10 juma acolo in fata. Pupici.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Myral acum sa nu-ti inchipui ca o indop cu fainoase si sa vreau eu nu papa fata atata,dar ai mai dau din cand in cand spaghete cu diferite sosuri,cereale la mic dejun si recunosc painica mananca zilnic la toate mesele...ai place ei.

Roxana eu sunt in tara ,sotul in Elvetia asa ca nu aveam cum sa ne intalnim cu Papanash.
eu pe 4 oct ma intorc la Bratislava...daca merge careva la vienna sau Bratislava dati de stire pt intalneala,poate tragem si un shoping pe la SCS.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello !!!!!
eu am demarat actiunea de reorganizare sifoniere, toale de toamna, iar in centrul actiunii este.....ghici cine ? www.flickr.com/photos/23756759@N04/2864558299/" target="_blank"> Ghighi

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna si de la noi!

Am montat calculatorul . Merge cam greu Internetul dar bine ca este.

Daria mea are in conmtinuare diaree. Maxim trei scaun pe zi, dar fermentate si cu miros intepator. Am sunat la medicul pediatru dar a plecat din tara Stiam ca avea ceva ginduri, sunt fericita pentru ea dar trista pentru noi. Am ramas cu medicul de familie care e o bip bip! mi'a spus ca ii dau Nalidix. Adica antibioticdin prima chiardacaDaria nu are febra si nu prezinta alte simptome.
Bineinteles ca o sa ii dau Debridat, saruri de hidratare, biotics si Nan fara lactoza. O sa includ in alimentatie doar alimentele permise in cazuri din acestea.

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

eu in mucilagiu nu mai pun zahar, pt ca Miruna refuza mancarea dulce,deobicei il servesc la pranz cu legume,cartofi,deci nu ar merge prea dulce
si intradevar am omis sa scriu trebuie completata apa pana la 1 litru cand e gata fiert orezul

Mergi la inceput

super tare e Ghighi, m-a spart!

Lavinia, as baga si eu un SCS dar nu prea e in plan.

Erina, multa sanatate Dariei. Imi pare tare rau. Ce antibiotic e ala? Nu am mai auzit de el.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput