Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (190)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Si a mea cand a avut gastroenterita doar a supt si a baut apa 2 zile!Nu voia smecta,nu voia sarurile,nu voia ceai.abia ii bagam cu forta cu seringa.La un moment dat nici apa nu mai voia ,credea ca ii dau medicamente.Tb sa-i umezesc buzele intai si apoi bea.
Apoi i-am dat orez fiert cu morcov si carne si mere la cuptor,branza de vaci facuta in casa.

Si a mea a fost ca o carpa 2 zile si am perceput chestia asta f acut pt ca ea este intr-o continua miscare nu sta decat cand doarme...

Mucilagiul se face asa:la un litru de apa se fierb 3 linguri de orez si 10 lingurite de zahar pana infloreste bobul apoi se completeaza iar cu apa pana la 1 litru.(asa mi-a zis de la Gr.Alexandrescu)

Roxana la mine mai trece 1 adult.

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
[www.flickr.com]poze Rebeca[www.flickr.com]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Prisi, nu te lasa ademenita in intrigile Yaiei, cine stie ce interes are ea la Miru.

Yaia, multumesc de ajutor. Vazusem pe alina insa nu am apucat sa actualizez lista. Se presupune ca mai si muncesc la birou.

Pinacolada, si Alex avea secretii si tot din nas proveneau. Am facut aerosoli cu ser, adrenalina, dexametazona si fluimucil si e mult mai bine. Oricum eurespal e mucosolvent, este expectorant, o sa tuseasca si mai si de la el, pentru ca asta e rolul lui sa elimine secretiile.

Darius nuntas scump si pe mami care se cam dadea la tortul acela!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Roxana mai trece un adult la mine!

Rodica,nu cumva ai facut tu torturile la nunta???

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
[www.flickr.com]poze Rebeca[www.flickr.com]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Rodica, casa de piatra cumnatei tale si micului cavaler, Darius era cavalerul de onoare, nu?

Noi am avut multe drumuri in dimineata asta, asa ca pe la 11.30 cand ma intorceam spre casa Cristi a binevoit sa adoarma in masina, asa ca l-am luat in brate si l-am adus in casa, bineinteles ca s-a trezit, iar acum misuna nevoie mare, un pic marait dar o sa-l darame oboseala....ne antrenam pt petrecere.

Luy, Roxana ne vedem maine la 10,30 la intrare? Eu vin cu Dl teroare, nu am cu cine sa-l las.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Buna!Am citit doar capitolul celalalt pe asta nu am apucat dar pana il citesc eu trebuie sa plecam (sa luam rez la analize sunt tare curioasa)Si noi am avut febra mare de la vaccin doua zile 39 si mai si plangea noaptea, abia o consolam cu tzatza, in prima noapte dupa vaccin cred ca a stat la tzatza cam 3 ore continuu, daca incercam sa o plimb urla. Deci daca la infanrix a facut febra asa mare mi-e tare frica de ROR deci cred ca o sa incercam si noi sa-l amanam. Dr de familie ne-a tinut o mare teorie insa despre ROR cand a auzit ca avem indoieli, complicatii la bolile astea plus faptul ca nu o va primi la gradi plus ca ea trebuie sa dea raportul despre toti copii vaccinati. Eu am citit despre rujeola e singura care e nasoala, plus faptul ca cea mare, desi nu a fost vaccinata pt oreion nu a facut (desi colegii ei de gradi si de scoala au avut).Deci rezulta ca sunt in ceata de tot.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Si noi si noi de manuta cu Nati avem doar cu un kil mai mult ca ea si asa ne-a zis si noua ca daca mai avea cam un kil era bine.Si Lavinia sa stii ca nu pe toti ii ingrasa fainoasele ca i-am bagat in toate ori cereale ori paine degeaba asa ca am lasat-o mai moale ca cica nici prea multe fainoase nu e bine.Si noi am cazut din picioare pe spate cu capul de parchet si a mai cazut si purificatorul peste ea, dar totusi nu cred ca s-a lovit fff tare ca i-a trecut repede. pe Vladutz, Isabeluta imi inchipui ce tv-ati speriat ca mie imi sare inima la fiecare smiorcaiala cand nu o vad sau cand sta cu sora sa care o invata numai nazbatii. Bine ca a inceput scoalaMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Nu am terminat de citit ca a facut si kk intre timp, dar trebuie sa plecam.Ah si i-am simtit lipsa lui Sim, sper ca din cand in cand sa ne mai spuna despre Stefan la gradi ca tare mult m-a impresionat cat de usor s-a adaptat(oare cum ii distreaza acolode ii place asa mult?Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Isabeluta... .. hai ca o sa fie bine... na-na lu' tati...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Prisi, nu te lasa ademenita in intrigile Yaiei, cine stie ce interes are ea la Miru.

Fiu-miu e ghentleman, nu se da la nurorile preferate ale altora!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Isabeluta, nu mai fii necajita, nu cred sa fie probleme.

Yaia, ma gandeam eu ca nu vrei sa strici relatia speciala dar am zis sa imi iau masuri de precautie.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput