Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 12
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ereena http://ereena.blogspot.com/2008/09/peste-cateva-zile-vom-sarbatori-8-luni.html Matei-Florin 24.01.2008IN CONCEDIU CU COPILUL POZE SI FILMULETE 1001 MODURI DE A DORMI ALBUM ZUZE Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun. |
Doamne,... mi-au dat lacrimile....
ce momente !!!!!
cand au trecut 8 luni ?????
marturisesc ca acum 8 luni cand iti faceam galerie mi-era mai usor sa scriu cu burta mare de abia incapeam la birou decat in acest moment cand eleni sta in bratele mele si eu tastez cu un deget...
dar sunt extreeeeem de fericita ca voi toate!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui sweetgys Buna fetele, stiti mi-a trecut ceva prin minte. Aveti idee se poate da la bebei ceva pt stimularea imunitatii acum in sezonul rece? Ma refer la ceva naturist gen echinaceea sau alt siropel din plante. Si inca ceva, voi le dati picaturi de fier pt profilaxia anemiei? Gya de Vanessa Mariahttp://www.flickr.com/photos/sweetgya http://good-times.webshots.com/album/564120501BubINw?vhost=good-times http://www.flickr.com/photos/sweetgya/ Nasterea unui vis 21.01.2008 |
mie mi-a spus dr. lui eleni de o profilaxie cu fier dar parca a spus ca vorbim dupa 7 luni...
vineri sau luni merg si eu cu eleni la vaccin si aflu .
si Eleni - 05.02.2008
adrianayo spune:
Nu pot sa ajung maine la BE 

Trebuie sa ma duc pe la ai mei pe la 15.
Vb maine dimineatza
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui anca.b ereena, dar au dreptul sa refuze clienti? eu inca asta n-am mai auzit-o....si mai ales dintr-un motiv ca asta... Anca si Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan Povestea Nasterii |
nu cred ca tew refuza dar se poarta de asa natura incat iti vine sa fugi...
mi-amintesc si acum mutra aluia de la daimond de asta primavara...
sau ospatarul din cismigiu de asta vara care mi-a spus clar ca sa lasam carucioarele afara...
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui Lala_D M-a disperat atata ploaie ![]() ![]() Andrei este inebunit ca nu mergem afara, azi nu am apucat sa iesim, se duce micutul si bate in usa de la intrare si striga "pa" ![]() ![]() Offf O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
same here !!!! m-am amuzat insa imaginandu-mi-l pe andrei batand in usa si spunand "pa"!
eleni a mea sta cuminte in bratele mele pentru ca ii pun muzica de pe youtube...
ea este fan dan balan si, bineinteles, voltaj ca frate-sau...
si Eleni - 05.02.2008
Shose spune:
In primul rand sanatate bblusilor bolnaviori.
si insanatosire grabnica.
LauricaD
si missss u! Bine ca ai revenit.

Le urez succes clopotzeilor la busilit 

Sa venizi cu medalii si coronitze!
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
ramonab spune:
Fetelor, daca ii fac aerosol mai pot/trebuie sa ii desfund nasu?
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI 
RAZVANICI LA 8 LUNI
Shose spune:
Fetelor io's cam ingrijorata ca Pip de 3,4 zile nu mai vrea supa de legume...sau ma rog, piureul de legume, pe care pana acum il papa cu mare placere. Am incercat si iaurt si nimik. Azi i'am facut cartofi cu rondele de morcov la cuptor (cu apa si ptin ulei de masline) si apoi i'am blenduit. Si nimik.... ia cateva linguritze strambandu'se toata.
Cred ca s'a saturat de 2 luni si ceva acceasi supa.
Vre'o sugestie ceva? Ce credetzi ca e de facut?
Dati'mi idee de o reteta noua de legume ca nu am nicio inspiratie.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
stancutza spune:
| citat din mesajul lui Shose Fetelor io's cam ingrijorata ca Pip de 3,4 zile nu mai vrea supa de legume...sau ma rog, piureul de legume, pe care pana acum il papa cu mare placere. Am incercat si iaurt si nimik. Azi i'am facut cartofi cu rondele de morcov la cuptor (cu apa si ptin ulei de masline) si apoi i'am blenduit. Si nimik.... ia cateva linguritze strambandu'se toata. Cred ca s'a saturat de 2 luni si ceva acceasi supa. Vre'o sugestie ceva? Ce credetzi ca e de facut? Dati'mi idee de o reteta noua de legume ca nu am nicio inspiratie. Shose si Pipetzica (12.02.2008)www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze Botez Sunt mare Povestea Nasterii |
Eu as incerca o zi cu borcanel, sa vad daca intr-adevar reteta e de vina. Daca tot nu papa, poate a venit momentul sa inlocuiesti blenderul cu furculita :-)
In ceea ce priveste retete noi, nu sunt prea inventiva, eu ii dau aceeasi chestie de doua luni.
Cum se simte Pipe in carutul nou? S-a acomodat?
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Ereena spune:
| citat din mesajul lui Shose Fetelor io's cam ingrijorata ca Pip de 3,4 zile nu mai vrea supa de legume...sau ma rog, piureul de legume, pe care pana acum il papa cu mare placere. Am incercat si iaurt si nimik. Azi i'am facut cartofi cu rondele de morcov la cuptor (cu apa si ptin ulei de masline) si apoi i'am blenduit. Si nimik.... ia cateva linguritze strambandu'se toata. Cred ca s'a saturat de 2 luni si ceva acceasi supa. Vre'o sugestie ceva? Ce credetzi ca e de facut? Dati'mi idee de o reteta noua de legume ca nu am nicio inspiratie. Shose si Pipetzica (12.02.2008)www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze Botez Sunt mare Povestea Nasterii |
shose , lui matei ii plac foarte tare legumele cu pastarnac. iti spun ce mai papa el ,poate gasesti o combinatie. astazi a papat brocoli, ce era la gura lui, mama mama. i-a placut la nebunie. ii mai fac orez, morcov si pui/vitel, ca la borcanele si ii place. uneori pun la steamer si o ceapa mica si un grauntel de usturoi dar nu le pun la blender.
Matei-Florin 24.01.2008IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.